Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Mnie oczywiście znowu zmorzył sen... masakra jakaś... Piersi bolą i to jak a tak poza tym zero mdłości tylko apetytu nie mam. Jem bo muszę.
Ja biorę tylko kwas foliowy, jak lekarz zaleci coś więcej to wtedy będę brała.
Dzisiaj pracowity dzień. Ciekawe czy wytrzymam bez drzemki hehe
Gratuluję nowym mamusiom:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evka wrote:Dobry wieczór wszystkim Paniom Pierwsza wizyta za mną. Badanie USG wykazało wiek ciąży, na identyczny jak wyliczenia kalendarza tutaj czyli 5 tyg i 2 dni. Zarodka jeszcze nie widać, choć miałam taką cichą nadzieję. Siedziałam w gabinecie 45 minut - lekarka-anioł - cierpliwa, spokojna, tłumaczy wszystko a nawet więcej. Komfort w gabinecie rewelacyjny. Miałam wczoraj skurcz jak na okres - zaleciła mi badania progesteronu jutro, jak coś wypisze dupka pewnie. Skierowanie na standardowe badania również mam. Kolejna wizyta 16-go kwietnia - takie ćwiczenie cierpliwości
Pozdrawiam Was wszystkie. -
muamua wrote:Dziewczyny, spokojnie Tyle emocji jeszcze przed nami, że szkoda marnować energię na konflikty.
Ja wczoraj odbierałam mieszkanie i..nie odebrałam bo krzywe sciany i cos tam:/ ehh dobrze,ze jakiegoś fachowca wzielismy,po Swietach maja to sprawdzić,poprawic i..znowu musimy sprawdzić jeju....;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 08:12
-
nick nieaktualny
-
Jejku, tak mnie mdli od środy, że mam już dość. Nic jeszcze dzisiaj nie jadłam, a wstałam dwie godziny temu. Mam dzisiaj wolne i planowałam przygotowania do Świąt, ale tak mi się nie chce!
W Krakowie szaro i zimno
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. - - 6t6d -
nick nieaktualny
-
nikicia86 wrote:Hej dziewczyny opolskie i dolnośląskie tez w sniegu z rana jak ja nie lubię zimy ja chce slonce i wiosne lato
INso87 a to od dewelopera? Trzymam kciuki żeby wszystko było ok
Lips a ja bylam wczoraj i widziałam tylko pęcherzyk,jesli chce się już zobaczyć Zarodek to ja uważam,ze najlepiej isc na wizyte ok7/8tyg. Wtedy na pewno już będzie.
m@rzenie a czego tu zazdroscic? ja dalej tez nie mam mdlosci i mam nadzieje,ze tak zostanie. Moja siostra wogole ich nie miała przez cala ciaze i ma już zdrowego chłopaka w wieku 7msc
U Nas już sniegu nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 10:07