Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niestety jeszcze nie mam fasolki ale was czytam ...i musze przyznac ze na innym wątku z Anielica tez bylo ciezko i nigdy nikicia86 nic nie napisala takiego na nia ale coz tak bywa
a co do witamin jestem pielegniarka i dziewczyny jesli lekarz wam nie zlecil nie bierzcie nic na wlasna reke a jesli chcecie to konsultujcie to z lekarzem
I jak napisala nikicia koniec dyskusjinikicia86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć grudnióweczki. ja co prawda nie mam jeszcze daty porodu wyznaczonej, na ostatniej wizycie było widać jedynie pęcherzyk i ciałko żółte, więc wczesna ciąża. ale owulację miałam 2 marca, i tak sobie sama liczę że poród też odbędzie się 2 grudnia
chociaż niby belly pokazuje mi termin na końcówkę listopada, ale ja tam ufam swojemu instyktowi
moja przyjaciółka zaciążyła 25 października i urodziła 25 lipca, coś może w tym jest
Patus_777, nikicia86, Flakonik, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaandziaa wrote:cześć grudnióweczki. ja co prawda nie mam jeszcze daty porodu wyznaczonej, na ostatniej wizycie było widać jedynie pęcherzyk i ciałko żółte, więc wczesna ciąża. ale owulację miałam 2 marca, i tak sobie sama liczę że poród też odbędzie się 2 grudnia
chociaż niby belly pokazuje mi termin na końcówkę listopada, ale ja tam ufam swojemu instyktowi
moja przyjaciółka zaciążyła 25 października i urodziła 25 lipca, coś może w tym jest
witamy i gratulacje -
nick nieaktualnyWitaj Muriella adwokacie Nikici czyżbyś miała zostać mamusią czy tylko chciałaś stanąć w obronie koleżanki?
Oczwiście wg Ciebie rada bym zmieniła profesora i pytanie czy kiedykolwiek porownywałam je z danymi WHO nie było żadną aluzją co do złej jakości nasienia. Spoko;)
Mureilli też bardzo chciałam podziękować za cenne rady. Otóż wg niej przy moim niskim estradiolu nie miałam szans na Ciążę bez jego wcześniejszego wyrównania, bo do zapłodnienia by nie doszło. Na szczęście Ty również nie miałaś racji i nie musiałam się niepotrzebnie faszerować hormonami. Ale co się nastresowałam to moje...
Także wybaczcie jeden lekarz mówi jedno a drugi drugie pozwólcie, że każda będzie się słuchała swojego;)
Nie nie chce się z nikim kłócić dlatego przepraszam inne dziewczyny z forum za ten wywód ale nie chcę pozostawiać niedomówień. Oczywiście jeśli komuś przeszkadza to, że piszę to co myślę to mogę wynieść się z forum.naox lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnielica ja nie mam zamiaru sie kłócić ...i koncze temat ...
A to co pisala Muriella to napisala bo wiedziala jak było na innym watku ...
poza tym masz racje forum jest po to zeby pisać swoje opinie i swoje zdanie...
wiec jesli dalej chcesz brnac w to to proszę bardzo ale beze mnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny