Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przepraszam, po prostu w ciężkim szoku jestem. Nie chce nikogo straszyć...na to się nic nie poradzi
Ale stwierdziłam, że w pracy jeszcze nie będę mówić, do nast USG...póki nie usłyszę serducha.
Mdli mnie od rana, źle się przez to czuje, ledwo w pracy dałam radę usiedzieć te 8 h przed komputerem. Na samą myśl, że jutro powtórka słabo mi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvka wrote:Cześć,
Właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka - w tym samym tyg ciąży - będzie miała za tydzień wywoływane poronienie i czyszczenie. Zarodek się nie rozwinął.
W święta powiedzieli rodzicom, przyjaciołom....a tu taka tragedia:(((
Starsznie mi przykro z powodu Twojej koleżanki.
Nawet nie mogę sobie wyobrazić jaki to musi być ból. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz opowiadam....poszlam do lekarza na kase chorych pomyslalam a co podatki plac pan mnie zbadal wczesna ciaza szyjka wporzadku dal skierowania na badania i....i tyle prosze przyjsc za dwa tygodnie z wynikami haha jaja pomyslalam zadnego usg ani nic oczywiscie polecialam zapisac sie prywatnie a ze doktor byl przyjeto mnie odrazy pecherzyk ciazow 3,5mm cialko zulte jest czyli wszystko jest ok ciaza 5 tydz i 3 dni z rozmiaru pecherzyka za tydzien poltora przyjsc dopiero bedzie serduszko i cos wiecej...ale mam zjecie i najsliczniejsza plamke na nim na swiecie moj maz sie cieszy dzis wkoncu powiedzielismy tescia ucieszyli sie bardzo juz nie mam zamiru ukrywac wrecz mam zamiar sie chwalic tym ze jestem w ciazy a co!mam czym
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlakonik Ja mam to samo ciesze sie ysmiecham a walnie mnie cos...bzdet jakis i smutek mnie ogarnia i lzy w iczach na szczescie moj facet stara sie to znosic z godnoscia ale kurde my nosimy rodzimy a oni...niech przynajmiej nasze himerki znosza hehe
naox, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynaox wrote:Ja chciałabym paplać wszystkim, ale powiemy teściom dopiero jak na usg usłyszymy serduszko, a reszcie rodziny pod koniec 1trymestru.
Ilonia, superCieszę się Twoim szczęściem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 21:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa szczęście mój gin to znajomy więc jak nic nie zobaczę to może nas wcisnąć na za tydzień. Podobno pod koniec 6 tygodnia na dobrym sprzęcie można już coś zobaczyć a to będzie ostatni dzień 6 tygodnia więc prawie 7 tydzień. Głową muru nie przebije jak ma być coś widać to będzie.
Dziś jak trzymałam na rękach mojego pół rocznego chrześniaka to taki mnie ogrom miłości ogarnął, że nie macie pojęcia. Marzę by nasza dzidzia już w grudniu była z nami;)alicja_, Chichibi, naox, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA powiedzcie jak bedzie wszystko ok to po ilu tyg idzie sie na kolejna wizyte do gina? Co 2 tyg sie chodzi czy co ile? I co to jest polowkowe badanie?
Bo czytam starsze kolezanki z forum i wstyd sie przyznac nie wiem czym sie to rozni jakos od zwyklego badania?Kourtney, Blair lubią tę wiadomość