X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu taka cisza ? Dziewczyny czytalam o Alicji na innym watku i jest w szpitalu bo ma reguralne skurcze :(

alicja trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok :)

• Evka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

W końcu pierwsze jakieś zakupy poczynione - już naprawdę nie mogłam się oprzeć.

W pepco kocyki po 20zł/szt. http://sendfile.pl/pokaz/448621---MSnp.html

A w Smyku w promocji znalazlam 3 pajace (r.56) za 25 zł a 5 bodziaków z dł. ręk (r.68) za 30zł! Niedrapki 3 szt za 7 zł. http://sendfile.pl/pokaz/448624---WwxM.html

Ciągle odraczam moment zastanowienia się - jaki wózek - nie ogarniam tego tamatu i nawet mi sie nie chce - za duzo tego na rynku i przeraża mnie czytanie o tych wózkach, łazenie po sklepach, testowanie...buuu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 20:13

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczaki...niefajnie. Miejmy nadzieje, że to chwilowe i wszystko będzie w jak najlepszym porządku. Alicja trzymaj się dzielnie!
    Misia26 wrote:
    A co tu taka cisza ? Dziewczyny czytalam o Alicji na innym watku i jest w szpitalu bo ma reguralne skurcze :(

alicja trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok :)

wnidzbmhunwbroqa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, nie wiem czy ktoras z Was ma podobne objawy, ale dzis troszke popracowalam przy remoncie, pobiegalam po schodach... wc i kuchnie mamy na dole u tesciowej w dodatku tu cos wyniesc tam cos przeniesc i troche sie nalatałam... i meczy mnie klucie w pochwie i w macicy, co jakis czas mam napiety brzuch, nie sadze zeby to maly sie tak ukladal... troszke sie wystraszylam, ale gdy leze jest lepiej... a wizyta dopiero za tydzien we wtorek.

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja caly dzien dalej w biegu,malowanie sciany cdn do tego Malz fugowal gres na podlodze w kuchni a ja wycieralam ta durna fuge... jeju jaka to wkurzajaca robota:/ dzis dostalam pralke i kupilam hokery do baryku to mnie pociesza,dalej wkurza mnie fakt,ze nie wiem jaka ławe rozkladana do salonu kupic bo wiecznie kolor mi nie pasuje do mebli;/;/ a nie chce wydawac 1250zl na ta co mi pasuje z Hubertusa...pff

Bella mam foto ale jt rano wstawie bo pisze z tela.

Alicja trzymaj sie,przeczytalam na innym tez watku co sie dzieje! Oby skurcze minely!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 20:33

bella88 lubi tę wiadomość

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:09

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • Evka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... które się już zapisały na szkolę rodzenia? Bedziecie chodzić same z czy z partnerem? Ja niestety sama, bo mój pracuje w tygodniu poza górnym Śląskiem...
    Ja będę miała od najbliższej środy co tydzień, a od 32 tygodnia dodatkowa godzina w tygodniu na ćwiczenia i tak aż do rozwiązania.

wnidzbmhunwbroqa.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na którym wątku o alicji wyczytałyście?

ala trzymaj się!

7w3d 💔
  • ania14 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    ale Ty jesteś chyba do przodu ze 2 tygodnie więc pewnie do tego czasu będzie i u mnie więcej :)

jutro zaczynam 24t :)
    pewnie nie tyłabym tyle gdyby nie słodkie
    sama sobie winna...

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justyna14 wrote:
    na którym wątku o alicji wyczytałyście?

ala trzymaj się!
    W watku problemy i komplikacje temat o amniopunkcji.
    Ala 3mam kciuki, bedzie dobrze!!

Myszata ja tez tak czasami mam, wiec w srode bedac u gina zapytam czy to normalne.

justyna14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 16:32

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:09

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Dzięki za wsparcie.
    Niestety KTG wykazało regularne, mocne skurcze. :( Dostałam kroplówkę, luteine i nospe ale narazie bez zmian.
    Trzymajcie kciuki, żeby Sarka jeszcze została w brzuchu!

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3Mam Ala zacisniete najmocniej jak sie da!!

alicja_ lubi tę wiadomość

• Acikk Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja ja też trzymam kciuki za Ciebie i malutka :* mam nadzieję że nie dopuszcza żeby cokolwiek Wam się stało!

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja trzymam mocno kciuki. Niech mała mocno trzyma się Brzuszka

1usap07w9hybl9h9.png
  • ola25 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia Alicja. I dawaj znac nam co u was!!

8p3onafaaetblgsa.png

[link=https://www.suwaczki.com/]eikt9n73aahq30y6.png[/link]
  • akira Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja - mocno trzymamy kciuki, żeby skurcze się wyciszyły!!! Spokojnej nocy

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszata92 wrote:
    Hej dziewczyny, nie wiem czy ktoras z Was ma podobne objawy, ale dzis troszke popracowalam przy remoncie, pobiegalam po schodach... wc i kuchnie mamy na dole u tesciowej w dodatku tu cos wyniesc tam cos przeniesc i troche sie nalatałam... i meczy mnie klucie w pochwie i w macicy, co jakis czas mam napiety brzuch, nie sadze zeby to maly sie tak ukladal... troszke sie wystraszylam, ale gdy leze jest lepiej... a wizyta dopiero za tydzien we wtorek.

Mam też tak jak zbyt bardzo przeciążę ;) zazwyczaj tak mam jak kilka razy wsiadam i wysiadam z auta i jak za dużo chodzę ;) ale wystarczy odpocząć i mija:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja! Modlę się, żeby wszystko było u Was w porządku!

‹‹ 751 752 753 754 755 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ