Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
W końcu pierwsze jakieś zakupy poczynione - już naprawdę nie mogłam się oprzeć.
W pepco kocyki po 20zł/szt. http://sendfile.pl/pokaz/448621---MSnp.html
A w Smyku w promocji znalazlam 3 pajace (r.56) za 25 zł a 5 bodziaków z dł. ręk (r.68) za 30zł! Niedrapki 3 szt za 7 zł. http://sendfile.pl/pokaz/448624---WwxM.html
Ciągle odraczam moment zastanowienia się - jaki wózek - nie ogarniam tego tamatu i nawet mi sie nie chce - za duzo tego na rynku i przeraża mnie czytanie o tych wózkach, łazenie po sklepach, testowanie...buuuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 20:13
-
Kurczaki...niefajnie. Miejmy nadzieje, że to chwilowe i wszystko będzie w jak najlepszym porządku. Alicja trzymaj się dzielnie!
Misia26 wrote:A co tu taka cisza ? Dziewczyny czytalam o Alicji na innym watku i jest w szpitalu bo ma reguralne skurcze
alicja trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, nie wiem czy ktoras z Was ma podobne objawy, ale dzis troszke popracowalam przy remoncie, pobiegalam po schodach... wc i kuchnie mamy na dole u tesciowej w dodatku tu cos wyniesc tam cos przeniesc i troche sie nalatałam... i meczy mnie klucie w pochwie i w macicy, co jakis czas mam napiety brzuch, nie sadze zeby to maly sie tak ukladal... troszke sie wystraszylam, ale gdy leze jest lepiej... a wizyta dopiero za tydzien we wtorek.
-
Hej ja caly dzien dalej w biegu,malowanie sciany cdn do tego Malz fugowal gres na podlodze w kuchni a ja wycieralam ta durna fuge... jeju jaka to wkurzajaca robota:/ dzis dostalam pralke i kupilam hokery do baryku to mnie pociesza,dalej wkurza mnie fakt,ze nie wiem jaka ławe rozkladana do salonu kupic bo wiecznie kolor mi nie pasuje do mebli;/;/ a nie chce wydawac 1250zl na ta co mi pasuje z Hubertusa...pff
Bella mam foto ale jt rano wstawie bo pisze z tela.
Alicja trzymaj sie,przeczytalam na innym tez watku co sie dzieje! Oby skurcze minely!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 20:33
bella88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny... które się już zapisały na szkolę rodzenia? Bedziecie chodzić same z czy z partnerem? Ja niestety sama, bo mój pracuje w tygodniu poza górnym Śląskiem...
Ja będę miała od najbliższej środy co tydzień, a od 32 tygodnia dodatkowa godzina w tygodniu na ćwiczenia i tak aż do rozwiązania. -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:na którym wątku o alicji wyczytałyście?
ala trzymaj się!
Ala 3mam kciuki, bedzie dobrze!!
Myszata ja tez tak czasami mam, wiec w srode bedac u gina zapytam czy to normalne.justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszata92 wrote:Hej dziewczyny, nie wiem czy ktoras z Was ma podobne objawy, ale dzis troszke popracowalam przy remoncie, pobiegalam po schodach... wc i kuchnie mamy na dole u tesciowej w dodatku tu cos wyniesc tam cos przeniesc i troche sie nalatałam... i meczy mnie klucie w pochwie i w macicy, co jakis czas mam napiety brzuch, nie sadze zeby to maly sie tak ukladal... troszke sie wystraszylam, ale gdy leze jest lepiej... a wizyta dopiero za tydzien we wtorek.
Mam też tak jak zbyt bardzo przeciążęzazwyczaj tak mam jak kilka razy wsiadam i wysiadam z auta i jak za dużo chodzę
ale wystarczy odpocząć i mija:)
-
nick nieaktualny