Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia890722 wrote:Chłopczyk jeszcze nie ma jajek na tym etapie
one się pojawiają dopiero pod koniec ciąży
Ale super, że wszystko jest dobrze
Lekarz powiedział że są zalążki, a dziś wyczytalam w podpowiedzi dla 21 tc że nawet powstają prymitywne plemniki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszata92 wrote:dziewczyny jak to jest z L4, musze podac adres pod ktorym przebywam, czy adres stalego meldunku?bo jeszcze moj luby mnie nie zameldowal u siebie w domu :p
-
cześć wszystkim mamusiom
pisze bo niepokoje się trochę ostatnio. mam twardy brzuszek i poszłam do lekarza ale usiałam isc do innego bo mój akurat jest na urlopie. i niby z dzidziusiem wszystko dobrze ale przepisał mi 3x2 magnez i buscopan 2x1 i powiedział ze jak nie przejdzie to zebym zgłosiła si do szpitala na oddział i tam podadza mi kroplówkę . ja to ogólnie boje się szpitali i chciałam zapytac czy któraś z was tak miało i co pomogło. bo teraz juz mnie nie boli brzuszek tylko mam taki twardy u dołu i dodam ze jestem w 21 tygodzniu . Z góry dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi . POzdrawiam :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem dziewczyny po wizycie. Lekarz sprawdzał te nasze nereczki i obydwie powiększone, dalej będziemy obserwować czy się niepowiekszaja. Dobre jest to że pęcherz dalej mały. Lekarz znalazł jedną taśmę owodniową ale niedużą i też jest do obserwacji. Zastanawiam się kiedy pójdziemy na wizytę bez żadnych Przebojów i powie nam że wszystko jest ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvka wrote:Jednak przełożyli mi wizytę na sobotę rano, no zobaczymy, mam nadzieje, że te moje skurcze to nic takiego bo zaczęłam się martwić, do tego czasu będę notować co ile i ile dokładnie trwają.
Alicja, a co u Ciebie? Jak się masz, dalej jesteś w szpitalu? Jak mała Sara?
Ja dalej szpital, dalej kroplówki i zakaz wstawania.
Dzięki, że pytasz.
Z tą moją ciążą od początku jest problem -
nick nieaktualnymyszata92 wrote:mnie juz te twardnienia wkurzaja, co wstane to sie zaczyna
w razie czego pojade na ip i dam sobie spokoj z praca
Spróbuj może zapisywać ile tych skurczy masz i jak często.
Kurde patrząc po sobie to na prawdę może być niebezpieczne jeżeli się nasila. Lepiej dmuchać na zimne i nic nie lekceważyć. Pytaj, dzwoń i mów o swoich obawach. -
nick nieaktualny
-
stars2345 wrote:Madzisek a mozesz podac link jaki zamowilas ? I caly osprzet to co trzeba do tego miec?
stars2345 lubi tę wiadomość