Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:no właśnie mi w tej ciąży też i co z tym robisz? bo ja dostałam od gina guwnianą maść z kasztanowca ale to nic nie daje. A te popękane naczynka same nie znikają, trzeba je potem zamykać podczas jakiegoś zabiegu - oczywiście odpłatnie
ostatnio mi położna o takiej możliwości mówiła...
no nic nie robie bo nie wiem co mozna, w poprzedniej nie mialam tego problemu pozniej zauwazylam jednego pakjaczka na udzie a terazs jeden na drugim...;/ -
nick nieaktualnyMy juz po wizycie wiec synek zostaje synkiem wszystko jest wporzadku lekarz nie widzial nic niepokojacego i wazymy juz 530g lozysko sciana przednia i ulozony podluznie glowkowo
KASIAG24, rewelka, bella88, MeGi2986, Madzisek, pati_zuzia, justyna14, kwiatakacji, aannkkaa, Flakonik lubią tę wiadomość
-
ja mam wizyte jutro.. ciekawe czy skieruje mnie juz na ta glukoze:P
fajnie juz czuje mala zwlaszcza wieczorem po calym dniu jak sie klade.
Ja wczsoraj pol dnia na zakupach, kupilam butelke "mam " polecila mi ja Pani ze sklepu na timmy toppy miala reklamacje, a ta sobie wszytskie klientki chwala, jeszcze mialam w zestawie smoczus, za mala dalam 31 zl tania nie byla, ale czytalam o niej faktycznie ma fajne opinie i latwa w utrzyamniu czystosci bo otwiera sie jna od dolu tez . jeszcze dokupie wieksza i wystarczy na razie butelek. kupilam termometr do wody, smmoczek 0+ z tej firmy co butelka , obcinaczki do pazurkow, kaftanik 2 szt , 2 szt polspioszkow,czapeczke po kapieli, rajstopki+skarpteusie, reczniczek z kapturkiem kapielowy 2 szt pieluch tetrowych jutro wkleje Wam foto jaka mam poleczke zawalona, wlasnie czekam na komode z 6 szufladami zeb yh miec gdzie wkladac rzeczy dla maluszka. od kolezanki mam dostac ciuszki jeszcze wiec chyba malutkich mi wystarczy moze jakies 2-3 spioszko i koniec, teraz zabieram sie za kupno podgrzewacza,laktatora, ghorsetu na brzuch po porodziepozniej zaczynam kompetowac do szpitala swoje rzeczy i meidzy czasie chce kupic pampersow zapas. a tu jeszcze wyprawka do szkoly mlodej, wrrr leb paruje
Madzisek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyALa trzymaj sie tam niech Sara jeszcze posiedzi w brzuszku,nie musi sie spieszyc. Gratuluje udanych wizyt
a ja do tej pory czulam ruchy Maksia, ale tylko ja a wczoraj wieczorem jak lezalam z mezem przed tv nasza pociecha pierwszy raz tak mocno kopnela, ze i tatus poczul i obdarowal go pelno seria kopniaczkow,moze byl zazdrosny
Niemoglam sie doczekac tego momentu, uwielbiam te kopniaczki. Jak sie uda to i Gabrys poczuje braciszka, jak do tej pory przytula sie do brzuszka i robi tuli tuli Maksiowi i pokazuje gdzie est ak sie go o to zapyta, ale nie lapie jeszcze ze bedzie miec brata, zalapie chyba po porodzie hahaha.
Zycze wszystkim udanych wizytTinusia, alicja_ lubią tę wiadomość
-
KASIAG24 wrote:no nic nie robie bo nie wiem co mozna, w poprzedniej nie mialam tego problemu pozniej zauwazylam jednego pakjaczka na udzie a terazs jeden na drugim...;/
smaruje maścią jakąs z kasztanowca ale to chyba nic nie daje, jedynie zapach nie przyjemny.
7w3d 💔 -
KASIAG24 wrote:justyna jak sie nazywa ta masc?? tez kupie7w3d 💔
-
nick nieaktualny
-
revvelka wrote:Cześć Dziewczyny! Odebrałam dzisiaj wyniki moczu i wyszły mi leukocyty 10-15
Trochę się wystraszyłam. Miała któraś z Was tak? Jutro mam wizytę wiec czegoś się dowiem ale i tak jestem pełna obaw. I do tego tsh 3,6 ;( A ostatnio już było ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 13:58
revvelka lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny