Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama-julka wrote:Pewnie po co sobie zawracać tym głowę. Ale czarnego bym nie kupiła. Co zrobić, taka moda przyszła że Skandynawii. Porażka latem bo czerń przyciąga promienie, a nie odbija. Materiał płowieje od słońca. Wcześniej pisałam, że jedo mi się podoba to rozumiem dylemat. Szare też mi się widzą, zwłaszcza z jakimś kontrastowym kolorem.
Aniołek 5*6*28.05.14
Ja bym najbardziej chciała żółty albo szaro żółty:) Napewno pojade obejrzeć ten wózek bedę miała do porównania z innymi a czy się zdecydujemy to się okaże pewnie na miejscu. -
emilka24 wrote:Cześć dziewczyny,mam na imie Emila. Tak jak i wy mam termin w grudniu.Czy mogę do was dołączyć
Pewnie że możesz dołączyć mamy otwarte forum
U nas dziś ciut chłodniej, chociaż znowu temperatura skoczyła do 30 stopni... -
justyna14 wrote:rewelka jak mi się marzy już jesień i zima
coraz gorzej i ciężej znoszę te upały a Olek też ma już dość., cały brzuszek w potówkach, a w samym pampersiku lata
Wcale się nie dziwię, my sobie ledwo radzimy, a co taki dzieciaczek co nic nie może...
Ale oby wrzesień (najpiękniejszy miesiąc w roku) uwielbiam wrześniową pogodę.
Emilka a co byście chcieli? Mi się spełniło chciałam chłopca i będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 16:58
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, to moja 3 ciąża. Można do Was dołączyć? U nas ma być synek, poprzednie dzieci to Michał 5,5 lat i Milenka 4 latka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 18:07
kwiatakacji, emilka24, Mama-julka, Madzia890722, Madzisek, Pchelkaa, justyna14, alisss871, bella88, MeGi2986, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny nie bylo mnie kilka dni wybralismy sie na weekend z moim M i wrocilismy wczoraj wieczorem niestety was ciezko nadrobic:( U nas upaly nie odpuszczaja rano wial mily chlodek i pozniej juz znowu ukrop
Mamy jeszcze 2 wyjazdy weekendowe rodzinne w tym miesiacu wiec jakos czas zleci i moj bedzie mial 2 tyg wolnego bo rodzinka z Angli przyjezdza i zebym sama z tesciowa nie siedziala to on bedzie ze mna
Moj robaczek maly bardzo malo aktywny w te upaly kopnie nod niechce pare razy i koniec
Zaczzelam miec dola zwiazanego z moja waga i wygladem przytylam strasznie i zle sie zntym czje wiem ze to normalne ale zeby az tak patrzec na siebie nie moge
Emilka witamy w naszym gronie i czekamy na wiesci z usg polowkowego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja mam w domu 33 stopnie! i już konam... masakra z tym upałem, wytrzymać się nie da...
Posegregowałam sobie dziś rozmiarowo ubranka, mam nadzieję,że dobrze, bo na większości ubranek (dostaliśmy dużo) są poobcinane metki a ja jeszcze nie mam oka do rozmiarów