Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Pchelka u nas wszystko jest dobrze. Czekamy na echo serduszka, malutki szaleje w brzuszku coraz bardziej
nasz synek bedzie miec na imie Wojtus
Dziekuje za pamiec :*
Też myślałam o tym imieniu. Ktoś bliski w rodzinie tak się nazywa, a podoba mi się, że jest teraz rzadko nadawane.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas bedzie chyba Oliwier
http://iv.pl/images/85234499649560996593_thumb.jpg
A to moja kiecka, tak na roboczo troszke, bo nie ten stanik i bizuteria :p z tylu ma ladnie wyciete plecyMama-julka, kwiatakacji, KASIAG24, Madzisek, justyna14, Marta0912, rewelka, bella88, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
myszata92 wrote:U nas bedzie chyba Oliwier
http://iv.pl/images/85234499649560996593_thumb.jpg
A to moja kiecka, tak na roboczo troszke, bo nie ten stanik i bizuteria :p z tylu ma ladnie wyciete plecy
myszata bomba gdzie4 taka zakupilas??ja tez sie juz rozgladam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW malym sklepiku/butiku u nas w Opolu ja dopadlam, byla to sukienka ktora przymierzalam jako ostatnia i nie moglam sie oprzec
do tego kupilam czerwone sandalki, zrobie czerwone paznokcie i zamawiam czerwony bukiecik albo bialo czerwony, ale jeszcze nie wiem z jakich kwiatkow;) teraz to mam taka wyobraznie, ze szok ;p'
-
nick nieaktualnymyszata92 wrote:W malym sklepiku/butiku u nas w Opolu ja dopadlam, byla to sukienka ktora przymierzalam jako ostatnia i nie moglam sie oprzec
do tego kupilam czerwone sandalki, zrobie czerwone paznokcie i zamawiam czerwony bukiecik albo bialo czerwony, ale jeszcze nie wiem z jakich kwiatkow;) teraz to mam taka wyobraznie, ze szok ;p'
Te najmniejsze sklepy są często najlepsze. Twoja wyobraźnia spoko.
Aniołek 5*6* 28.05.14 -
myszata92 wrote:W malym sklepiku/butiku u nas w Opolu ja dopadlam, byla to sukienka ktora przymierzalam jako ostatnia i nie moglam sie oprzec
super, taka mi sie podoba!! tez bede wyruszala na polowanie niebawemtylko najpierw musimy isc ustalic termiun
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Lips no blagam Cię tym to bym się akurat wogole nie przejmowała
Pewnie po co sobie zawracać tym głowę. Ale czarnego bym nie kupiła. Co zrobić, taka moda przyszła że Skandynawii. Porażka latem bo czerń przyciąga promienie, a nie odbija. Materiał płowieje od słońca. Wcześniej pisałam, że jedo mi się podoba to rozumiem dylemat. Szare też mi się widzą, zwłaszcza z jakimś kontrastowym kolorem.
Aniołek 5*6*28.05.14Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2015, 13:42
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:mnie sie czarne tez podobaja, ale pewnie wybierzemy cos pod fiolet, roz, ewentualnie inny bardziej cukierkowy kolor:P
Będziesz miała dziewczynkę? Ale fajnie. Ja drugiego syna i to potwierdzone przez dwóch lekarzy. Mi się marzyły sukieneczki.
Aniołek 5*6*28.05.14 -
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Pchelka u nas wszystko jest dobrze. Czekamy na echo serduszka, malutki szaleje w brzuszku coraz bardziej
nasz synek bedzie miec na imie Wojtus
Dziekuje za pamiec :*
piękne imie!marzy mi się dla synka, ale jest już trochę tych Wojtusiów u męża w rodzinie, a poza tym ma być dziewczynka:)
-
Mama-julka wrote:Będziesz miała dziewczynkę? Ale fajnie. Ja drugiego syna i to potwierdzone przez dwóch lekarzy. Mi się marzyły sukieneczki.
Aniołek 5*6*28.05.14
druga coreczka u nas , same baby w domu heh, moj marzyl o synku, a ja od poczatku mialam przeczucie, ze jednak bedzie dziewczynkai bardzo sie ucieszylam jak lekarz potwierdzil. pozniej inna lekarka tez powiedziala, ze dziewczynka i jeszcze raz pytalam mojego lekarza czy napewno tam nic miedzy nozkami nie uroslo, ale nie...
a ile synek ma Twoj? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:dziewczyn y jaki kolor bucikow polecacie do tej mojej sukienki seledynowej maxi?? bo widzialam piekne zielone szpileczki, ale wygladalabym jak zaba cala na zielono
Może coś w kolorze blue? Pasuje też czerwień.
Aniołek 5*6*28.05.14 -
myszata92 wrote:U nas bedzie chyba OliwierMama-julka wrote:forma imienia bez "i" mi bardziej pasi.
Mi osobiście też bez "i" bardziej się podobaOliwier brzmi dla mnie za francusko nie wiem czemu mam takie wrażenie za to Oliver przepiękne imię
samej mi się podoba ale już w rodzinie zajęte a pozatym ma być córcia wiec imiona męskie mam z głowy