Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:U Nas z seksem bylo ok do czasu gdy maz poszedl ze mna na usg, po wizycie wlasnie ppwiedzial ze koniec z przyjemnosciami! Przeciez dzidzia ma rece nogi i oczy wiec wszystko widzi i czuje! Wyjasnilam mu co i jak i po kilku dniach wrocilismy do "normalnosci"
Naprawdę tak mówił? Ha ha. Nawet jak dziecko otworzy oczy to jak ma zobaczyć coś co normalnie tam nie dochodzi hi hi. Super.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2015, 14:38
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:Mama-Julka , chodzimy od prawie samego poczatku razem na kazda wizyte
ehh faceci sa dziwni.. Ja bym wlasnie tak chciala zeby przezywal ta ciaze tak jak ja
(mowie mu to nawet) bo mam wrazenie ze ja ciagle wpatruje sie w brzuch, pzezywam , wszystko powoli przygotowuje, nawet wlaczylam mu film o ciazy zeby obejrzal ze mna :p A on jakos tak tego nie przezywa juz :p Jak ktos pyta to chwali sie ze brzuszek rosnie itd. A tak na codzien nawet go nie dotknie
Mam nadzieje ze jak sie urodzi , to wszystko sie odmieni i bardziej to poczuje
Pewnie,będzie wszystko ok. Głowa do góry;-) -
nick nieaktualnyania14 wrote:ja długo ruchów nie czułam a teraz są super wyraźne, najbardziej jak leże na płasko widać w którym miejscu kopie
jak siedze w sklepie to też mi się czasem wydaje że dostałam kopniaczka
uwielbiłam przykładać męża ręke do brzucha jak czuć ruchy za to nienawidzę jak robią to inni !!
Ja tez nienawidze jak ktos mizia mnie po brzuchu!!! Mam ochote wtedy strzelic po lapach. Najczesciej robi to moj brat, tak mnie wkurza ze masakra -
ania 14 ja biorę magnez właśnie na skurcze łydek ale nie wiem jakiej firmy, bo dla mnie wązne jest żeby tabletka nie była duża lub żeby była powleka bo mam problem z łykaniem proszków. Na pewno jest z wit b6 bo lepiej przyswajalny. Magnezu możesz brać sporo jak masz skurcze, ja biorę jak mam, jak nie mam to odstawiam i tak w koło macieju7w3d 💔
-
ania14 wrote:macie skurcze łydek?
jaki bierzecie magnez?
ja biorę 3 razy dziennie po 2 tabletki, tak mi zalecił gin. A biore Aspargin, który jest w towarzystwie potasu. Mi kazał go brać ginekolog, ale z tego co wiem to jest on ogólnie polecany ciężarnym -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Hej Witam się i zegnam bo jakies 4h zostało do naszego wyjazdu nad morze
) także sporadycznie będę na forum przez caly tydzień.
Milego tygodnia i udanych wizyt! :**
Inso ale sie przestraszylam!! Czytajac "witam sie i zegnam..." rozne mysli przychodza do glowyzycze udanych wczasow, podobno pogoda ma byc super
Ja mialam skurcze lydek i lekarz zalecil brac aspargin 3x1 i od kiedy biore to skurczy nie mam
Mama-Julka, naprawde tak mowil, wyjasnilam mu ze dziecko nie widzi, a nawet podczas orgazmu czuje mile kolysanieiNso87 lubi tę wiadomość
-
miałam magnezin ale zjadłam całe op, mam chela mag b6 ale tam jest nappisane że wolno 1 tabl a 1 tp 23% zapotrzebowania dziennego ;/ wiec chyba bede brała po 3...
chciałam kupić z olimpu Chela Mag B6 Forte Shot bo tam jest 100% magnezu i wit b6 ale jest napisane że nie wolno w ciąży... nie wiem czemu?
co do sexu to u nas coraz gorzej ;/ nigdy lekarz nie zabronił ale długo staraliśmy się o ciąże i się boimyja chociaż mam ogromną ochote na męża jestem sucha ;/ to chyba ze stresu ;/
posortowałam dzisiaj ubranka na body z kr rekawem, długim, spodenki leginsy, bluzki z kr i dł rekawem a teraz bede porównywać jedne do drugich i sortowac na mniejsze wieksze
nie wiedziałam że tak dużo tego mam
brakuje mi jakieś zimowej kurteczki np na wyjście ze szpitala i śpiworka do wózka
ale jak chce kupić kocyk i dziecko bedzie pod nim ciepło ubrane to potrzebny mi ten spiorek? -
Rewelka ja wogole nie mam nic - 5 pajacykow kupionych na promocji w smyku
Chyba mam depresję jakąś bo siedze i plakac mi się chce te upały mnie już dobijaja i kompletnie nic mi się nie chce, w środę mam urodziny i jak pomyśle że mam cokolwiek szykować czy ciasto piec to mi słabo na sama myśl najchętniej zamknelabym się w domu i nikogo nie oglądała
Wy tu o seksie a mi w te upały to nawet się myśleć o tym nie chcezresztą tak jak mowie - kompletnie NIC mi się nie chce
-
Acikk mam tak samo nic mi się nie chce, czekam tylko do wieczora żeby się chłodniej zrobiło, a na urodziny zawsze możesz sobie spokoju zażyczyć
Ja dla dzidzi mam kocyk i kilka ubranek z ciucha a no i kreację na święta
Ania najlepiej w aptece spytaj na pewno pomogąJa miałam w czasie starań czasem problem a żel zawsze działał super
ania14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Pchelkaa jeszcze by doszło do tego że byś udawała przed mężem... Że nie masz orgazmu
Ania spróbuj żeli nawilzajacych wtedy nie będzie sucho
Czy tylko Ja nie mam prawie nic dla dziecka? Dla mnie to jeszcze duuuuzo czasu
ja tez nic nie mam:) -
nick nieaktualny
-
Dzieki Dziewczyny
)
Pchelka sama jak to przeczytalam drugi raz to tez sobie pomyslalam co ja pisze..:p zle faktycznie to zabrzmialo..
My juz 10km do celu jestesmy,wyjechalismy przed 23,Mala cala droge spala z tylu rozwalona na kanapie;) teraz stoimy na stacji benzynowej bo Malz mi zasna,tyle godz za kierownica to musi chwile pospac,z reszta doba zaczyna sie od 10.. Wygladam jak wampir blada,popuchnieta,nie pomalowana i potargana..wlosy kazdy w inny stroje wrr..i tez chyba sie jeszcze kimne,pol drogi spalam,ale to dla mnie i Dzidzi za krotko:p
A co do pogody to tu ma byc przez caly tydzien do 21C to tak normalnie,dla mnie dobrze bo bedzie mozna polazic,teraz jest 11C na zewnatrz jak patrze na deske rozdzielcza,a u mnie w Bialymstoku caly tydzien ma byc do nawet 38C....ale roznica..