X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tesciowa stwierdzila, ze to na szczescie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-Julka ja tez naleze do cieplolubnych,chcoc w ciazy caly czas mi cieplo wrecz goraco. :D Zawsze mozesz zarzucic szlafrok, choc w szpitalach goraco zazwyczaj az za :)

• ania14 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Ania14 jestem nadgorliwa i wszystko, wszystko. No może nie pluszowej bluzy i bucików ;-)
    Pati_zuzia dzięki za patent. Te ramiączka to dobry pomysł. Wezmę, chociaż zmarzluch ze mnie.
    Myszata czy teściowa wie co znaczy potłuc lustro? :-P

ja zobacze jak bede miała siłe... nie że mi się nie chce ale mam wiecej odpoczywać...
    ja kupiłam rozpinane... najwyżej dokupi się z 2 na naramkach ;p

• akira Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia mmr - dla mnie najlepsza koszula to taka z odpinaną miseczką, coś takiego jak na tej aukcji:
    http://allegro.pl/koszula-do-karmienia-alles-mama-pastell-kor-r-44-i5238201016.html
    jeśli w koszuli jest duzo guzików do rozpinania, to nie jest to zbyt wygodne, zas przez kopertowe wychodzą piersi-rozchylają się te okienka

gosia mmr lubi tę wiadomość

ex2bqtkfnrconmdf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk i widzisz że można jednak być na bani w czasie porodu i to na legalu :-)
    Polak potrafi.

pati_zuzia, Ola_45 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati_zuzia wrote:
    Mama-Julka ja tez naleze do cieplolubnych,chcoc w ciazy caly czas mi cieplo wrecz goraco. :D Zawsze mozesz zarzucic szlafrok, choc w szpitalach goraco zazwyczaj az za :)

A ja w ciąży jeszcze bardziej marznę niż zazwyczaj :'( Liczę na szpitalne ogrzewanie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    A ja w ciąży jeszcze bardziej marznę niż zazwyczaj :'( Liczę na szpitalne ogrzewanie :-)

Ja mam tak samo- stopy wiecznie zimne, jak tylko na dworze sie troche chlodniej robi..

pati_zuzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszata92 wrote:
    Ja mam tak samo- stopy wiecznie zimne, jak tylko na dworze sie troche chlodniej robi..
    stopy tez mam zimne,ale to i bez ciazy, taka moja uroda,ale zawsze grzeje mi je maz haha choc nie przepada za tym :D ale ogolnie mi jest cieplo :)

Mama-julka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszata i dlatego zimy nie lubię. Jesteśmy niskociśnieniowe ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati_zuzia ja też jak moje stópki między łydeczki zapodam to aż się łóżko trzęsie :-D A powinno od czego innego ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wlasnie, mam ten sam problem.. zawsze mialam jakos 90/60.. a gdy na ktorejs z kolei wizycie polozna zmierzyla mi cisnienie bylo 110/60 to smiala sie, ze mam nadcisnienie :P

pati_zuzia, Mama-julka, Ola_45 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co sie dzieje u Flakonika bo chyba dawno sie nie odzywala?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jeszcze odpoczywa twórczyni naszego fora :-D

Biorę się za robotę :'( bo u nas malowanie.

• rewelka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam niskie ciśnienie i zazwyczaj mam ciepłe stopy :) ale ten problem znam z drugiej strony bo mąż swoje o mnie próbuje ogrzać...
    Alicja też się nie odzywa :/

pati_zuzia, Mama-julka lubią tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicje przewieziono do Rudy Sl. z ostra infekcja nerek o ile dobrze pamietam.. Napisala, ze ja przewiezli i od tamtej pory cisza..

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:10

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka wrote:

A mam pytanie do Was, jak pierzecie rzeczy białe z aplikacjami kolorowymi? Z kolorowymi czy białymi rzeczami? Bo zawsze przed każdym praniem mam lekki dylemat ;)

W biedronce sa takie sciereczki materialowe do prania, wrzucasz ja do bebna razem z praniem i nic Ci nie zafarbuje! Od kiedy je mam wrzucam kolorowe z bialymi i nic nie farbuje! Natomiast ta sciereczka przed praniem jest biala a po praniu kolorowa:-) super wynalazek:-)

Evka, pati_zuzia lubią tę wiadomość

• Tinusia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:10

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Dziewczyny -melduje - jestem przewieziona do Rudy, od wczoraj gorączka 39/40stopni, mocna infekcja, zapalenie nerek, antybiotyki.
    Nie wiem skąd to sie wzięło, ale ledwo patrzę na oczy."
    To jej ostatni post z tamtego watku skopiowalam..i teraz cisza :/ oby wszystko sie dobrze skonczylo

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj zeby jakos zaradzili,Ali ciagle cos sie lapie, a nie wiadomo jak z jej skurczami czy sie uspokoily?

‹‹ 838 839 840 841 842 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ