Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mama-julka wrote:Ania14 jestem nadgorliwa i wszystko, wszystko. No może nie pluszowej bluzy i bucików
Pati_zuzia dzięki za patent. Te ramiączka to dobry pomysł. Wezmę, chociaż zmarzluch ze mnie.
Myszata czy teściowa wie co znaczy potłuc lustro?
ja zobacze jak bede miała siłe... nie że mi się nie chce ale mam wiecej odpoczywać...
ja kupiłam rozpinane... najwyżej dokupi się z 2 na naramkach ;p -
gosia mmr - dla mnie najlepsza koszula to taka z odpinaną miseczką, coś takiego jak na tej aukcji:
http://allegro.pl/koszula-do-karmienia-alles-mama-pastell-kor-r-44-i5238201016.html
jeśli w koszuli jest duzo guzików do rozpinania, to nie jest to zbyt wygodne, zas przez kopertowe wychodzą piersi-rozchylają się te okienkagosia mmr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati_zuzia wrote:Mama-Julka ja tez naleze do cieplolubnych,chcoc w ciazy caly czas mi cieplo wrecz goraco.
Zawsze mozesz zarzucic szlafrok, choc w szpitalach goraco zazwyczaj az za
A ja w ciąży jeszcze bardziej marznę niż zazwyczaj :'( Liczę na szpitalne ogrzewanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymyszata92 wrote:Ja mam tak samo- stopy wiecznie zimne, jak tylko na dworze sie troche chlodniej robi..
ale ogolnie mi jest cieplo
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvka wrote:
A mam pytanie do Was, jak pierzecie rzeczy białe z aplikacjami kolorowymi? Z kolorowymi czy białymi rzeczami? Bo zawsze przed każdym praniem mam lekki dylemat
W biedronce sa takie sciereczki materialowe do prania, wrzucasz ja do bebna razem z praniem i nic Ci nie zafarbuje! Od kiedy je mam wrzucam kolorowe z bialymi i nic nie farbuje! Natomiast ta sciereczka przed praniem jest biala a po praniu kolorowa:-) super wynalazek:-)Evka, pati_zuzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny"Dziewczyny -melduje - jestem przewieziona do Rudy, od wczoraj gorączka 39/40stopni, mocna infekcja, zapalenie nerek, antybiotyki.
Nie wiem skąd to sie wzięło, ale ledwo patrzę na oczy."
To jej ostatni post z tamtego watku skopiowalam..i teraz ciszaoby wszystko sie dobrze skonczylo
-
nick nieaktualny