Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
u mnie po wczorajszych badaniach z wynikami wszystko git
glukoza 78-95-91, morfologia wzorowa (żadnego wykrzyknika
) toksoplazmoza dalej negatywna i mocz tez super
rewelka, justyna14, Mama-julka, kwiatakacji, gosia mmr, Pchełka, pati_zuzia, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:Rewelka tak pobieżnie czytałam w necie że zależy od rodzaju umowy. To coś jak macierzyński, płatny itd. Zobacz sama.
Też czytałam i teoretycznie zawsze jak jest umowa o pracę ( nie zlecenie itp.) to się należy bez względu na czas, ale może coś źle do czytałam.
Madzisek gratulacje -
Rewelka nalezy sie niezaleznie czy umowa na stale czy nie, nie ma to zadnego znaczenia zaufaj starej kadrowej haha
a ja jak zwykle sie wyspalam jeszczecwclozku jestem
Inso daj znac ja tez trzymam kciuki za chlopakarewelka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, melduje sie po wczorajszej wizycie.
mala rosnie wstydnisia zakrywa sie raczkami ze nie mozna ladnego zdjecia zrobicwiercioch straszny i gryzla pepowine !
smialam sie, ze musial jej smakowac obiadek tatusia
wlaczyl nam 4d az mi sie przez chwile plakac chcialo
heh
wazy 590dag :)23t2d wiec chyba bedzie taka w sam raz
pierwsza cora urodzila sie 2930:)
bakterie dalej mam w moczu dal mi jakis proszek co raz sie pije a po 7 dniah powtarza badania moczu.. mowila mu o stawianiu sie macicy ze sa rzadziej ale sa, i prowokowal ja dotykiem ale sie nie stawila wiec powiedzial ze jest ok, i gdyby sie zdarzaly czesciej to brac no spe 3*1
caly wrzesnien nie bedzie mojego lekarza do 16 wrzesnia dal mi l4 a potem kazal sie umowic do kogos po l4
Mama-julka, kwiatakacji, bella88, pati_zuzia, Marta0912 lubią tę wiadomość
-
To Ja się pochwalę co stworzyłam dla Tobiego
(nie uprasowane, trochę dziewczęce kolory ale tylko takie miałam
)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/147bc7254cd6.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 10:06
Madzisek, KASIAG24, Mama-julka, kwiatakacji lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam, u nas pogoda sie poprawila,mam nadzieje, ze upaly nie wroca :p
Jestem taka szczesliwa, u nas remont znow ruszyl po tygodniowej przerwie. chcialabym juz moc kompletowac wyprawkeale niestety musze czekac do konca wrzesnia na zakonczenie prac.
Dziewczyny ladnie waza Wasze malenstwa, jestem ciekawa ile moj Oli bedzie wazyl w 27+0
Madzisek czekamy na info. -
myszata ja bede konczyla kompetowac wyprawke po cywilnym czyli gdzies koncem pazdziernika, wtedy juz na luzie dokoncze wszystko co trzeba:-)
sprawdzalam w tabelkach czy dobrze wazy mala i chyba idealnie wiec licze, ze nie bedzie wielkoludemchociaz jak juz zagryza sie pepowina, to kto wie
-
nick nieaktualnyU mnie w 23w0d(u mojej gin), a 23w2d u innego lekarza maly mial 575 gram
nie wiem czego sie spodziewac, bo to moje pierwsze dziecko, ja po urodzeniu mialam 3200(urodzona w 36/37tc) a moj maz 2700(urodzony tez przed terminem jak wszyscy chlopcy w rodzinie) ;p
-
nick nieaktualnyDziewczyny, piszecie o szpitalach, jakie mają wymagania i co trzeba zabrać itd. Zamierzacie rodzić w prywatnych? Ja nadal nie wybrałam, jestem w kropce, bo u mnie w szpitalach położnictwo to tragedia... Wybrałam jeden, prywatny, ale porodówki są dwie pojedyncze i dwie sale zabiegowe do cesarki, ale jak się okaże że nie trafię w termin (a przecież szanse są niewielkie) i pojadę i nie będzie miejsc to zabierają karetką do szpitala gdzie mają dobry sprzęt, ale lecą na ilość a nie jakość. Opieka jest tam tragiczna... Nie wiem co zrobić..
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 09:51
kwiatakacji, Madzisek, Mama-julka lubią tę wiadomość
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔