Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Pati_zuzia też się zastanawiam żeby jak najdłużej zostać w domu bo u mnie taka wypłata tyle co kot napłakał. Lepiej siedzieć w domu.
Archanioł Gabriel i taki wampirek? Na 100% będzie mówić tak samo do młodszego jak Ty do niego bo dzieci naśladują dorosłych. Nieraz to się włos na głowie jeży...
Pchelkaa przez całą ciążę wyspałam się porządnie tylko dwa razy. A pobudki w nocy to normalka
Inso87 pisze to gdy siedzisz w gabinecie - musztarda po obiedzie - USG zrób koniecznie.
Akira, dobry sąsiad to skarb
Niestety nie wszystkie ciąże są bezproblemowe, ale damy radę
hahaha wampirek i aniolek z rozkami czasem zwlaszcza jak mama ma gorszy dzien, wtedy wyczekuje tylko powrotu meza,zeby przejal paleczkeno ale ogolnie nie moge narzekac na dziecko, jest bardzo "plastyczny" od malenkosci, szczerze az bylam w szoku po porodzie,ze opieka nad nim jest taka latwa
bo wolalam sie nastawiac na gorsza opcje
tak jak teraz smieje sie,ze Maksio nam wszystko wroci podwojnie haha
a jesli chodzi o nauke od dororslych to prawda, my starmy sie uwazac na to co mowmy przy malym, choc czasem to trudne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2015, 16:41
Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Mama Julka ja nie mam nerwów do grzebania w skrzyniach
No tak, ja też czasami w takim jednym, zwłaszcza po dostawie. Skrzynia metr na metr, ciuchów nawalonych z górka to obejrzeć się nie da
Idę do apteki wymienić opaskę uciskową bo kupiłam za ciasną dla małża. Obolałą ma po wczorajszym malowanku, a niedawno gips zdjęty -
nick nieaktualnyMy wlasnie wrocilismy z malych zakupow, w sumie dla Maksia nic nie kupilam,ale Gabrysiowi nowe buciki czapke na jesien, choc on czapek nie lubi nosic, ale kapelusz jak mu przymierzylam to zdjac nie chial hahaha... Znalazlam fajna ksiazke dla Maskia taka gdzie wkleic mozna zdjecia usg itd. odbicia nozki raczki i wszystkie zapisy na temat rodizny, ciazy,porodu itp. Gabrys tez ma taka, polecam,ale musialam zostawic bo tak mi sie siku chcialo,ze ie ustalabym w kolejce, kupie innego dnia
sobie kupialm jedna koszule do porodu taka na ramiaczkach wlasnie, druga musze kupic, bo nie chcialam dwoch w jednym kolorze,zeby nie gadali,ze sie nie przebralam po
chocszczerze pierwszy porod odbylam w normalnych ubraniach
ciapki sobie kupilam i skarpetki takie cieplutkie. Jeszce szlafrok tylko, w sumie byl,ale kolor mi nie podpasil, ale jeszcze jest czas
a dla malego wszystko i tak juz mam wiec tylko spakowac torbe mi pzoostanie i tyle
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:34
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
1 PROCEDURA IVF :
I transfer - 09.2024 - 5t.💔
II transfer - 11.2024 - 5t. 💔
III transfer - 12.2024 - nieudany
2 PROCEDURA IVF :
I transfer - 03.2025 - 5t. 💔
II transfer - 15.05.2025 - ?
Został 1 ❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyooo Suerte mi w tej ciazy jeszcze nie mierzyla, a w poprzedniej mialam whania czasem ale nie duze, a ile za duzo masz? Mam nadzieje, ze tylko Cie nastraszyla nic wiecej.
tak to chodzi o mierzenie centymetrem, w Anglii mierza co wizyte od 25 tygodnia jesli sie nie myle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOby to bylo tylko dmuchanie na zimne ja pamietam,ze czasem miala centymetr czy dwa wiecej ale moja polozna mowila ze jest ok. W sumie dobrze,ze Cie wyslala niz jakby miala zbagetelizowac. Plus taki,ze przy okazji spotkasz sie z malenstwem. Daj znac co I jak,zebym sie nie martwila o Ciebie. A I jak bowa polozna?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrze,ze masz dosc szybko usg. Staraj byc spikojna,musisz poczekac do piatku juz nic nie zrobisz. Wiem latwo sie mowi,ale pomysl ze nawetjak cos jest nie tak ti beda dzialac a tak bys byla nieswiadoma. Super,ze ta polozna sie sprawdzila. Bedzie dobrze,trzymam kciuki I odezwij sie odrazu po badaniu :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny