Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Ja myślałam o tym, ale jeszcze nie konsultowałam z lekarzem. Słyszałam, że nie w każdym szpitalu jest osoba kompetentna do pobrania krwi pępowinowej. Dowiadywałaś się jak to wygląda na Goduli?
Właśnie chce zapytać lekarza na następnej wizycie jak to wygląda u nich na Goduli, ale sądzę, że jest tam taka możliwość. -
nick nieaktualnygosia mmr wrote:Ja też rozważam krew pępowinową.
Flakonik
Ja poproszę o dopisanie imienia Kacper.
Alicja
Jeszcze chciałam się dopytać, czy dalej masz także problem z szyjką? Wypytuje, bo mam trochę wątpliwości o zalecenia od mojego lekarza. Jaką masz długość i też masz problem z tym, że jest miękka. Bo moja jest miękka i skrócona do 29-25 mm, ale nie mam skurczy, ani rozwarcia. Chciałam spytać tak dla porówniania
Ja mam szyjkę miękką.
Jak trafiłam ostatnio do szpitala ze skurczami to była skrócona do 28mm (wcześniej 40mm i 35mm).
Po tygodniowym leżeniu plackiem wydłużyła się z tych 28mm do 35mm.
Rozwarcia nie mam.gosia mmr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny dawno mnie nie bylo ktos wlamal mi sie na konto i je usunal musialam utworzyc nowe konto niestety
Ja i Kacperek mamy sie dobrze niestety dieta jest wskazana przez cukrzyce
U nas rodzinka byla i nie mialam czasu i nawet nie proboje was nadrobic ale juz bede na bierzaco
Pozdrawiam was wszystkie
Mama-julka, kwiatakacji, MeGi2986, Matleena, bella88, Pchełka, moniek90, Madzisek, genoweffa, Pchelkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzas bardzo szybko leci. Już nie możemy sobie odkładać kupna wyprawki na za iles tam. Trzeba wszystko zbierać, kupować, otwarcie mówić bliskim jak chcą coś kupić, co jeszcze się nam przyda.
Ja myślałam, że w październiku jeszcze dużo załatwię a tu bęc, koniec wycieczek i resztę będę chyba musiała dokupić w necie.
Chociaż nie, bo czapeczki chciałam koniecznie zobaczyć na żywo...
Dziewczyny, która zamawiała posciel ze strony www.poscieldladzieci.pl ?
Bo ja zamówiłam na koniec sierpnia i jeszcze nie ma
Tak długo to trwa? -
nick nieaktualny
-
ZieloneOliwki wrote:Ja już po wizycie.
Na wadze już 9kg na plusie... Bakterii w moczu wreszcie nie ma, ale fosforany towarzyszą mi od początku i nadal nie wiadomo dlaczego. Mówiłam że nogi mi puchną i bolą łydki, to mam sobie kupić magnez. Poza tym wszystko jest ok -
Evka wrote:Co myślicie nt. imienia Natasza? Bo znowu mi się coś w głowie miesza i nie wiem czy Ania czy jakieś inne. Tak naprawdę nie jestem przekonana do żadnego imienia.
-
Ja jeszcze nie mysle o poscieli,praniu itp:p
W tym msc bd miec wozek i to Siostra opoznia jego sprzedaz:p bo mowi,ze jeszcze zdaze go zabrac;) lozeczko moze w polowie pazdziernika a wanienke, kosmetyki, posciel itp dopiero kupie w listopadzie. Nie mam chyba jakiegos parcia na ta wyprawke.
A ja wczoraj przez przypadem widzialam te ballsy w biedrze ale byly tylko niebieskie a widzialam na opakowaniu jeszcze 3 rodzaje i chcialam z czarnym dlatego darowalam sobie. Jak kupie to zaczepie na lozeczko jak nie to nie:p
Moje dziecko kizia mnie caly czas po prawej:p i czuje,ze dalej chyba lezy poprzecznie.
Ja tak naprawde mam nadzieje,ze urodze w polowie listopada juz w 38tyg.. -
nick nieaktualnyJa kupiłam legginsy tu: http://allegro.pl/okazja-leginsy-legginsy-getry-ciazowe-z-panelem-l-i5627856213.html ale jeszcze nie prałam, jakościowo wydają się fajne i nie prześwitują, ale panel jest ogromny!
Koleżanka w sobotę mówiła że do szpitala lepiej zabrać 6 kompletów dla dziecka a nie 3, bo po każdym kąpaniu przebierają dziecko i 3 było jej za mało... a czapeczki mają być wiązane czy nie, czy obojętne_ -
Ja wyprawki jeszcze prawie nie mam... Jakoś nie mogę się zebrać żeby siąść przy kompie i po zamawiać , łóżeczko planuje w październiku a wózek zamówić pod koniec października albo na początku listopada ( na szczęście rodzice kupują).
Evka sorry ale mi się Natasza kojarzy z Panią lekkich obyczajów
Pchełka Ja od środy czekam na leginsy... Dziś pójdę na pocztę może się nie chciało brać listonoszowi, a jak nie to się upomne u sprzedawcy, też Ci proponuje skontaktować się z tym sklepem.