Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Acikk wrote:Na moim dziecku moglabym już zegarek ustawiać
punkt 22:30 zaczyna harce
myslicie że jak się urodzi to mu tak zostanie
??
To ja mam wrażenie, że mój szkrab tylko czeka aż ja się położę wieczorem i od razu zaczyna wierzganieMam przez to problemy z zaśnięciem. Kolejne harce zaczyna jak tatuś pójdzie do pracy czyli około 5:30
A w ciągu dnia to różnie
-
nick nieaktualnyRewelka, właśnie mi odpisali na gg, że dostawa się opóźniła ze względu na brak materacyka, takiego jaki chciałam, bo dostawca ich zawiódł i dojadą jutro. Do piątku wszystko ma być u mnie.
U mnie też rodzice męża kupują wózek. Teściowa chce wnusi kupić i już zamówiła w sklepie i w listopadzie będzie odbierać. Wcześniej nie ma sensu bo gwarancja będzie uciekać, a szkoda.
Na necie są tańsze, ale później nie wiem jak będzie z gwarancją. Bo jeśli będę musiała odsyłać gdzieś do naprawy to raczej nie za bardzo. -
nick nieaktualnymoniek90 wrote:alicja_ ja mam wizytę dopiero 23 września i nie wiem, czy mój lekarz będzie się orientował czy takie rzeczy robią na Goduli. Pewnie będę mogła dopiero wypytać dr Pielę jak się do niej przepisze
Ja zapytam Cnoty i dam Ci znać. Wizytę mam w piątekmoniek90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchełka wrote:Ja już po wizycie. Z malutką wszystko super, fikała aż miło. Waży 1.120 kg
Niestety okazało się, że moja blizna po cc jest cieniutka i nawet te moje nie za częste stawiania macicy muszę wyciszać+maksymalne oszczędzanie się (zero schylania, dźwigania, spacerów itp) i mam robić wszystko żeby wytrzymać do 37 tygodnia. Czyli do końca listopada.
Dostałam luteinę i magnez 3x1.
Musi się udać dotrzymać do 37 tc.
Acikk, no kawał brzuszka już
Gratuluję udanych wizyt
1,12 kg?? a moja w tym samym czasie tylko połowęzaczynam się martwić...
-
nick nieaktualnyHej hej:) u mnie młody się uaktywnie najbardziej wieczorem jak się położe i tak do 24. W dzien tez potrafi dac o sobie znac jak usiade czy odpoczywam. Spokoj mam rano;)
Nam dziś przyszło łóżeczko turystyczne bo nie chcielismy jednak drewnianego i pomału Franka pokój się zapełnia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a085202ab1f2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:14
Mi$ia26, moniek90, bella88, emilka24, Matleena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiowa wrote:1,12 kg?? a moja w tym samym czasie tylko połowę
zaczynam się martwić...
Dziś się dowiem jakiej wagi klocuszka ja mam. Jak będzie 700g to będę zadowolonaŁudzę się że duży brzuch przełoży się na jego wagę.
Dziewczynki trzymajcie kciuki o 17-stej
I za to, żebym weszła o czasie bo idę na NFZ. Ostatnio lekarz się spóźnił to były dwie godziny obsuwy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2015, 12:21
Matleena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecko jest aktywne ostatnio rano i popoludniu i o polnocy ale to od paru dni wczesniej jak mu sie zachcialo
My drewniane lozeczko bierzemy od szwagierki a turystyczne kupujemy na dol do salonu niby juz sporo mamy ale jeszcze tyle rzeczy do kupienia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Revvelka może w końcu będziesz mogła "normalnie" funkcjonować
Ja leżałam ponad miesiąc i wariowałam powoli.
Martwi mnie twardnienie brzucha i boję się że może będę musiała znowu leżeć
Właśnie odebrałam przesyłkę z wyprawkowymi rzeczami od Justinex z Allegro i mogę polecić użytkownika. Czekam jeszcze na druga cześć od innego. Na razie sama drobnica, najdroższe zostawiamy na koniec. -
nick nieaktualnyAsiowa wrote:1,12 kg?? a moja w tym samym czasie tylko połowę
zaczynam się martwić...
Asiowa, absolutnie się nie martw. Ja po prostu rodzę duże dzieci
A Ty na pewno jesteś drobną kobitką
U nas duże dzieci to dziedziczne.
Ja miałam 4,6 kg i 62 cm jak się urodziłam.
Moi chłopcy 4 kg i ponad
SpokojnieMama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie miałam i nie mam mdłości. Jakoś póki co omija mnie to w tej ciąży co niezmiernie mnie cieszy.
Wogole to mam dzisiaj strasznego doła. Chce mi się płakać i jestem jakaś taka rozbita.
Dziś przyslo mi dużo rzeczy z apteki tj. Podkłady, majtki jednorazowe, pampersy dla małego,maści, żele, mydełko, termometr bezdotykowe, wkładki laltacyjne, butelka, smoczek i wiele różnych innych Rzeczy. Wczoraj mi przyszły ubranka. I wiecie co? Jakoś mam wrażenie że mało tego, że już nie wiem co mam jeszcze kupić, co mi będzie jeszcze potrzebne. Oj wogole to już nic nie wiem i nie wiem czy dam radę. Eh -
nick nieaktualnyMadzia890722 wrote:Dziewczyny, czy Wam też wracają mdłości? Bo ja od kilku dni się męczę, jak tylko coś zjem to mi niedobrze... słyszałam, że w trzecim trymestrze wracają i miałam nadzieję, że mnie to nie spotka
Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella88 widze że Ciebie dopadł kryzys tak jak i mnie. Mam dziś tak dołujący dzień że już zd@rzylam poklocic sie ze swoim i poryczec jak dziecko bo wszystkie buty porobily sie na mnie za ciasne imusze jakies kupic zeby na jesien w czyms wyjsc.
Ale pamietaj ze na pewno dasz sobie rade, moze byc ciezko, ale jestesmy silne kobitki i kto jak kto, ale my nie poradzimy?