Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kupiłam czapeczkę w h&m, z zewnątrz taki gruby weluro-misiek a od środka bawełniana, wiązana, kremowa z uszkami
Mam jeszcze jedną podobną, białą i też jest z bawełny od środka.
Wydaje mi się, że najważniejsze żeby od środka była z bawełny, wtedy się główka nie zapociOla_45 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniek- dokładnie, obojętnie co ma na wierzchu, byle w środku była wyściełana bawełną bo nie będzie drapać i główka się nie upoci.
Ostatnio pisałyśmy na temat glukozy, dostałam skierowanie i doktor powiedziała że robi się ją między 24 a 28tc, ale powiedziała że im później tym lepiej więc kazała mi zrobić przed następną wizytą. To będzie koniec 27tc. -
ZieloneOliwki wrote:moniek- dokładnie, obojętnie co ma na wierzchu, byle w środku była wyściełana bawełną bo nie będzie drapać i główka się nie upoci.
Ostatnio pisałyśmy na temat glukozy, dostałam skierowanie i doktor powiedziała że robi się ją między 24 a 28tc, ale powiedziała że im później tym lepiej więc kazała mi zrobić przed następną wizytą. To będzie koniec 27tc. -
nick nieaktualnyMisia26 taka, jaką kupuje się dla siebie, czyli najczęściej akrylowa bo wełna uczula.Najlepiej wiązana pod szyją. Ja jeszcze pod nią ubiorę bawełnianą, tzw. po kąpieli. Niektóre są grube, podwójne bo podszyte polarem albo bawełną (właśnie!).
Aga85j najlepiej wklej suwaczek żeby było wiadomo o co choAlbo chociaż jaki masz termin?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 15:36
Martosza83 lubi tę wiadomość
-
Mama-julka wrote:Misia26 taka, jaką kupuje się dla siebie, czyli najczęściej akrylowa bo wełna uczula.Najlepiej wiązana pod szyją. Ja jeszcze pod nią ubiorę bawełnianą, tzw. po kąpieli. Niektóre są grube, podwójne bo podszyte polarem.
Aga85j najlepiej wklej suwaczek żeby było wiadomo o co choAlbo chociaż jaki masz termin?[/Q
tylko nie wiem jak, termin mam na 31 grudnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaga85j wrote:Mama-julka wrote:Misia26 taka, jaką kupuje się dla siebie, czyli najczęściej akrylowa bo wełna uczula.Najlepiej wiązana pod szyją. Ja jeszcze pod nią ubiorę bawełnianą, tzw. po kąpieli. Niektóre są grube, podwójne bo podszyte polarem.
Aga85j najlepiej wklej suwaczek żeby było wiadomo o co choAlbo chociaż jaki masz termin?[/Q
tylko nie wiem jak, termin mam na 31 grudnia
Stwórz suwaczek na jakiejś stronie, skopiuj bbcode, wejdź na górze w ustawienia/społeczność i wklej bbcode w okienko na dole "podpis na forum" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam:
Body z długim rękawem:
- 15 rozmiar 62(0-3 mce)
- 1 rozmiar 56 (newborn)
Body z krótkim:
- 7 rozmiar 62
Pajace
- 7 rozmiar 56 (newborn)
- 1 ciepły 56 (newborn)
Półśpiochy 1-56
Bluza 1-58
3 pary skarpetek newborn i 6 0-3 miesiące
1 ciepła czapeczka - 0-3 miesiące
4 bawełniane czapeczki newborn i 2 0-3 miesiące
1 kombinezon ciepły rozmiar z metki - 45-62 cm
Te nasze zakupy takie wymieszane bo jakoś nie miałam do nich głowy, braliśny co nam się podobało , na pewno chcę dokupić 2 pary półśpiochów 56 i 3 -62, 3 kaftaniki zapinane z boku i 3 śpiochy ( śpiochy i kaftaniki mam na liście do szpitala i w sumie tyle.Evka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa odwlekam badanie glukozy... Całe szczęście mam jeszcze czas
Mąż kupił mi dziś cebuszkę. Leżę i ją wypróbowujęCiekawe jak mi z nią noc minie. Mam nadzieję że spełni swoją rolę i będzie wygodniej się spało
Gosiammr w końcu zrobiłam sobie zakwas z buraków z przepisu MaciągWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 16:15
gosia mmr lubi tę wiadomość