Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, gosia mmr poleciła mi to miejsce, mam nadzieję, że uda mi się jeszcze do was dołączyć, w końcu przed nami najbardziej emocjonująca końcówka
Mój termin porodu to 23/12/2015, czekamy na synka
będę powoli czytała wcześniejsze strony, troszkę mam zaległości...Mama-julka, bella88, kwiatakacji, genoweffa, Marta0912, Madzisek, Flakonik, alicja_, gosia mmr, moniek90, emilka24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:Nadulka poczekaj na konsultacje u ginekologa. Bo wg moich norm ty masz wynik b. dobry. Ja miałam 86-165-137 i mi gin powiedział że teraz są inne normy i naczczo chyba 99, po 1h 180 a po 2h 165. Wszystko zależy od interpretacji u tego lekarza.
No tak ale chodzi o to , ze trzeci puknt musi być nizszy niż drugi.
Tzn po 2h cukier powinien spadac -
Hej dziewczynki. Jak tam humorki dzisiaj? Ja jak się wczoraj ze swoim pokłóciłam to niestety poszliśmy spać pokłóceni, czego bardzo nie lubie, i dziś od rana jest w robocie i jakoś tam mi smutno z tego powodu. Ale widzieliśmy się dziś na chwilę to widać było że taki potulny jest
Ja czekam na ostatnie zamówione ubranka i zacznę je prać jak już będę miała szafe i szafki w pokoju żeby je już tam ułożyć od razu po praniu. A wogóle to używacie jakiś płynów do płukania tych ubranek? czy sam płyn/proszek do prania? -
nick nieaktualnyNadulka wrote:Cześć Dziewczyny
Pomożecie w interpretacji wyniku?
glukoza na czczo - 83 po 1h - 97 po 2h - 142
A ja mam dzis jakiegos dola chyba przez ta pogode
Witamy nowe dziewczyny fajnie ze jest nas coraz wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:07
Nadulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartosza83 wrote:No tak ale chodzi o to , ze trzeci puknt musi być nizszy niż drugi.
Tzn po 2h cukier powinien spadac
Ahaaa. Ale z tego co nadulka napisala to konsultowala wyniki i sa okey. I to najwazniejsze;)
Bella ja tez tak mam ze jak nastepnego dnia po klotni nie widze sie ze swoim i nie czuje ze jest okey to zle mi z tym. Jesli chodzi o pranie to ja pierwsze robilam w zwyklym proszku bez plynu do plukania. Kolejne pranie bede robila w proszku i plynie do plukania Loweli.bella88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Bella ja tez tak mam ze jak nastepnego dnia po klotni nie widze sie ze swoim i nie czuje ze jest okey to zle mi z tym. Jesli chodzi o pranie to ja pierwsze robilam w zwyklym proszku bez plynu do plukania. Kolejne pranie bede robila w proszku i plynie do plukania Loweli.
1) też tak mam
2) też tak będę praćMeGi2986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zdecydowalam sie rodzic w Ujastku. bylam tam i wszystko super.Jestem zadowolona
Ake jeszcze rozwazam uniwersytecki na srodmiesciu gdzie jest III stopien. Tylko nie mialam okazji tam bycWiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:38
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZazdroszcze Wam, ze ukladacie juz ubranka i pierzecie;-) ja wypralam te co dostalam od siostr, kupowac zaczne w przyszlym tyg jak sie juz wprowadzimy. Czy ktoras Mamusia kupila juz wozek riko nano? Zadowolona?
Irenka chyba obrocila sie glowka w dol, bo bardzo kopie po zebrach i zoladku- pierwszy raz mam takie uczucie, zawsze kopala po lewej stronie bo byla ulozona w poprzek.
Witamy nowe Mamusie:-)
Piekne brzuszki macie dziewczynki, waga sie nie przejmujcie, u mnie juz +11;-) w przyszlym tyg ide do nowego gina to zobaczymy ile Mala wazy:-)
Czy Was tez lapia w nocy takie straszne skurcze??? :-o budze sie z placzem bo jak zlapie to puscic nie chce, a magnez biore 3x1.
Zaczne smierdzacy temat, czy rowniez macie zaparcia? To jakas masakra jest, przed ciaza nigdy nie mialam takiego problemu, wrecz na zawolanie moglam chodzic do wc 3 razy dziennie. A teraz wielkie bole a i tak ledwo co:-( czuje sie taka wzdeta i ociezala:-(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2015, 19:39
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co... 908 stron jest nie do przerobienia...
to może ja sobie tutaj przycupnę i jak będę miała coś mądrego do powiedzenia to się odezwę
spróbuje jutro w pracy poczytać coś więcej
Flakonik gdzie mogę poszukać listy dla grudnióweczek?
Pola_27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny