X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:02

Flakonik lubi tę wiadomość

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi fajna ta wanienka ! Chyba też takiej poszukam :)

To dobrze że też tak macie, ja się wzielam za sprzątanie ogarnelam kuchnie i salon i muszę odpocząć :D a gdzie pozostałe dwa pokoje łazienka przedpokój odkurzanie i mycie podłóg chyba do nocy będę sprzatac :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi o zgrozo...te wiaderko wygląda strasznie :-D W zasadzie na upartego to można kąpać w zwykłym wiadrze :-D Czego to ludzie nie wymyślą...

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to wyglada. To jest 4moms infant wanienka

http://babyboomzosi.pl/wp-content/uploads/2015/05/maxresdefault-1024x683.jpg

http://babyboomzosi.pl/wp-content/uploads/2015/05/4moms-infant-tub-review-2014.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 12:50

Madzisek, Matleena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole wrocilam wlasnie z baby shower :D Moje kochane przyjaciolki,kolezanki,dobre znajome zorganizowaly mi takie mega przyjecie a co wiecej niczego sie nie spodziewalam. W koncu baby shower u nas w pl nie tak popularne.
    Przyjaciolka zadzwonila mi rano zebym wpadla .przyjezdzam. Wchodze a tam wszystko przygotowane,udekorowane. Pelno prezentow dla dziewczynek :) Tylko nosz kurcze nie wiem co jest z moim tel nie chce mi wspolgrac z komputerem i nie moge zdjec przezucic zadnych..ani brzuszka ani nic..musze kogos poprosic zeby mi to naprawil

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 12:53

moniek90, bella88, Marta0912, gosia mmr, Madzisek, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi i mam zagwozdkę. Jak zwykle, w każdej sprawie istnieje drugie dno. Jeszcze raz poczytam i się zastanowimy czy rzeczywiście warto wydać tyle kasy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sobie nie umiem wyobrazic jakie takiego noworodka wykapac w wiaderku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wanienka bajerancka !! :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi ta wanienka nie dla mnie. Wydaje się mało higieniczna. Ale gdyby to było moje pierwsze dziecko to może bym się zdecydowała.

Flakonik, jakiś Rolls-Royce wśród wanienek. Podoba mi się.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja a ty jaka masz wanienke?tez mialam kupowac jakas z przewijakiem ale tesciowa mnie uprzedzila. Wozek tez chciala kupic ale juz jej powiedzielismy ze kupimy sami i nic na to nie powiedziala. Chociaz jak kupi drugi wozek to nie pogardze. :D ale mysle ze chyba nie bylaby juz na tyle rozrzutna .

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Chichibi ta wanienka nie dla mnie. Wydaje się mało higieniczna. Ale gdyby to było moje pierwsze dziecko to może bym się zdecydowała.

Flakonik, jakiś Rolls-Royce wśród wanienek. Podoba mi się.
    Chyba sa jeszcze lepsze...chcialam wstawic zdj ale nie szlo i jak szukalam jej teraz na internecie zeby wam pokazac to znalazlam zdjecia wanienki dla niemowlat z hydromasazem :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta firma 4moms ma tez fajna spacerowke czy bujak. Ostatnio na targach bylismy na prezentacji ;) dla mnie wypasione ;)

https://m.youtube.com/watch?v=V1l1J1aabU0

http://fartlandia.pl/pl/4moms/2328-wozek-wielofunkcyjny-4moms-origami-91483001925.html[url][/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 13:18

Suri97 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Chyba sa jeszcze lepsze...chcialam wstawic zdj ale nie szlo i jak szukalam jej teraz na internecie zeby wam pokazac to znalazlam zdjecia wanienki dla niemowlat z hydromasazem :O

Myślałam że o tę chodzi ;-) Weszłam na pierwszą lepszą stronę (Z.Ślotały).

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie na tej stronie znalazlam zdjecie tej mojej co wkleilam i patrze a tam jeszczw jakas wanienka z hydromasazem . woow :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 13:26

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik aaaaaale wypas !!!

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Ta firma 4moms ma tez fajna spacerowke czy bujak. Ostatnio na targach bylismy na prezentacji ;) dla mnie wypasione ;)

https://m.youtube.com/watch?v=V1l1J1aabU0

http://fartlandia.pl/pl/4moms/2328-wozek-wielofunkcyjny-4moms-origami-91483001925.html[url][/url]

Wózek już widziałam, jest strona z takimi bajeranckimi karetami.
    W takim bujaku sama bym poleżała ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Mama-julka no taka kołysanke na balkonik zamiast hamaczka, do tego dobre piwko badz lampka wina i relaks gwarantowany ;)

Mama-julka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Ja jeszcze nie wiem jaką wanienkę kupię :-( Ja w ogóle mało co wiem :-P

Ooo jakbym siebie słyszała ;) Wertuję to allegro, a tam oczopląsu idzie dostać. Chcę kupić wanienkę ze stelażem, ale jak to oglądam to niektóre jakieś takie liche mi się wydają.
    Listę zrobiłam i tak odhaczam pomału. Koszyk na allegro się zapełnia :o
    Będziecie obcinać paznokcie dzidziusiom cążkami czy nożyczkami?

moniek90, Pola_27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta0912 każdy robi jak komu pasuje ;-) Ja się nauczyłam cążkami, nożyczkami do dziś nie potrafię. Istnieje szkoła, że do miesiąca wcale nie obcinać, ale ja tego jakoś nie widzę. Są mamuśki które obgryzają, ble :-\

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta0912 wrote:
    Ooo jakbym siebie słyszała ;) Wertuję to allegro, a tam oczopląsu idzie dostać. Chcę kupić wanienkę ze stelażem, ale jak to oglądam to niektóre jakieś takie liche mi się wydają.
    Listę zrobiłam i tak odhaczam pomału. Koszyk na allegro się zapełnia :o
    Będziecie obcinać paznokcie dzidziusiom cążkami czy nożyczkami?

No ja też będę musiała skompletować kolejny koszyk na allegro. W poniedziałek przyjdzie pierwsza wielka paczka :-D Już się doczekać nie mogę :-D
    Co do obcinania paznokci to zamówiłam i nożyczki i cążki, zobaczę czym mi będzie wygodniej, uczyć się będę jak mała będzie spać, bo pewnie stresu przy tym będzie co nie miara :-D Lepiej niech tego nie widzi :-D

Marta0912, Ola_45 lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ