WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 17:02

Flakonik lubi tę wiadomość

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi fajna ta wanienka ! Chyba też takiej poszukam :)

To dobrze że też tak macie, ja się wzielam za sprzątanie ogarnelam kuchnie i salon i muszę odpocząć :D a gdzie pozostałe dwa pokoje łazienka przedpokój odkurzanie i mycie podłóg chyba do nocy będę sprzatac :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi o zgrozo...te wiaderko wygląda strasznie :-D W zasadzie na upartego to można kąpać w zwykłym wiadrze :-D Czego to ludzie nie wymyślą...

relgh371b3i8nmn1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to wyglada. To jest 4moms infant wanienka

http://babyboomzosi.pl/wp-content/uploads/2015/05/maxresdefault-1024x683.jpg

http://babyboomzosi.pl/wp-content/uploads/2015/05/4moms-infant-tub-review-2014.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 12:50

Madzisek, Matleena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole wrocilam wlasnie z baby shower :D Moje kochane przyjaciolki,kolezanki,dobre znajome zorganizowaly mi takie mega przyjecie a co wiecej niczego sie nie spodziewalam. W koncu baby shower u nas w pl nie tak popularne.
    Przyjaciolka zadzwonila mi rano zebym wpadla .przyjezdzam. Wchodze a tam wszystko przygotowane,udekorowane. Pelno prezentow dla dziewczynek :) Tylko nosz kurcze nie wiem co jest z moim tel nie chce mi wspolgrac z komputerem i nie moge zdjec przezucic zadnych..ani brzuszka ani nic..musze kogos poprosic zeby mi to naprawil

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 12:53

moniek90, bella88, Marta0912, gosia mmr, Madzisek, genoweffa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi i mam zagwozdkę. Jak zwykle, w każdej sprawie istnieje drugie dno. Jeszcze raz poczytam i się zastanowimy czy rzeczywiście warto wydać tyle kasy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sobie nie umiem wyobrazic jakie takiego noworodka wykapac w wiaderku...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wanienka bajerancka !! :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chichibi ta wanienka nie dla mnie. Wydaje się mało higieniczna. Ale gdyby to było moje pierwsze dziecko to może bym się zdecydowała.

Flakonik, jakiś Rolls-Royce wśród wanienek. Podoba mi się.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja a ty jaka masz wanienke?tez mialam kupowac jakas z przewijakiem ale tesciowa mnie uprzedzila. Wozek tez chciala kupic ale juz jej powiedzielismy ze kupimy sami i nic na to nie powiedziala. Chociaz jak kupi drugi wozek to nie pogardze. :D ale mysle ze chyba nie bylaby juz na tyle rozrzutna .

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Chichibi ta wanienka nie dla mnie. Wydaje się mało higieniczna. Ale gdyby to było moje pierwsze dziecko to może bym się zdecydowała.

Flakonik, jakiś Rolls-Royce wśród wanienek. Podoba mi się.
    Chyba sa jeszcze lepsze...chcialam wstawic zdj ale nie szlo i jak szukalam jej teraz na internecie zeby wam pokazac to znalazlam zdjecia wanienki dla niemowlat z hydromasazem :O

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta firma 4moms ma tez fajna spacerowke czy bujak. Ostatnio na targach bylismy na prezentacji ;) dla mnie wypasione ;)

https://m.youtube.com/watch?v=V1l1J1aabU0

http://fartlandia.pl/pl/4moms/2328-wozek-wielofunkcyjny-4moms-origami-91483001925.html[url][/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 13:18

Suri97 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Chyba sa jeszcze lepsze...chcialam wstawic zdj ale nie szlo i jak szukalam jej teraz na internecie zeby wam pokazac to znalazlam zdjecia wanienki dla niemowlat z hydromasazem :O

Myślałam że o tę chodzi ;-) Weszłam na pierwszą lepszą stronę (Z.Ślotały).

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie na tej stronie znalazlam zdjecie tej mojej co wkleilam i patrze a tam jeszczw jakas wanienka z hydromasazem . woow :O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 13:26

• Acikk Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik aaaaaale wypas !!!

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MeGi2986 wrote:
    Ta firma 4moms ma tez fajna spacerowke czy bujak. Ostatnio na targach bylismy na prezentacji ;) dla mnie wypasione ;)

https://m.youtube.com/watch?v=V1l1J1aabU0

http://fartlandia.pl/pl/4moms/2328-wozek-wielofunkcyjny-4moms-origami-91483001925.html[url][/url]

Wózek już widziałam, jest strona z takimi bajeranckimi karetami.
    W takim bujaku sama bym poleżała ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Mama-julka no taka kołysanke na balkonik zamiast hamaczka, do tego dobre piwko badz lampka wina i relaks gwarantowany ;)

Mama-julka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniek90 wrote:
    Ja jeszcze nie wiem jaką wanienkę kupię :-( Ja w ogóle mało co wiem :-P

Ooo jakbym siebie słyszała ;) Wertuję to allegro, a tam oczopląsu idzie dostać. Chcę kupić wanienkę ze stelażem, ale jak to oglądam to niektóre jakieś takie liche mi się wydają.
    Listę zrobiłam i tak odhaczam pomału. Koszyk na allegro się zapełnia :o
    Będziecie obcinać paznokcie dzidziusiom cążkami czy nożyczkami?

moniek90, Pola_27 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta0912 każdy robi jak komu pasuje ;-) Ja się nauczyłam cążkami, nożyczkami do dziś nie potrafię. Istnieje szkoła, że do miesiąca wcale nie obcinać, ale ja tego jakoś nie widzę. Są mamuśki które obgryzają, ble :-\

• moniek90 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta0912 wrote:
    Ooo jakbym siebie słyszała ;) Wertuję to allegro, a tam oczopląsu idzie dostać. Chcę kupić wanienkę ze stelażem, ale jak to oglądam to niektóre jakieś takie liche mi się wydają.
    Listę zrobiłam i tak odhaczam pomału. Koszyk na allegro się zapełnia :o
    Będziecie obcinać paznokcie dzidziusiom cążkami czy nożyczkami?

No ja też będę musiała skompletować kolejny koszyk na allegro. W poniedziałek przyjdzie pierwsza wielka paczka :-D Już się doczekać nie mogę :-D
    Co do obcinania paznokci to zamówiłam i nożyczki i cążki, zobaczę czym mi będzie wygodniej, uczyć się będę jak mała będzie spać, bo pewnie stresu przy tym będzie co nie miara :-D Lepiej niech tego nie widzi :-D

Marta0912, Ola_45 lubią tę wiadomość

relgh371b3i8nmn1.png
‹‹ 934 935 936 937 938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ