Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wynik Tsh z dzisiaj 2,71. Mogło być lepiej, troszkę się stresuję, ale dzwoniłam do lekarza i nie kazał zwiększać dawki leku, powiedział, że jest ok. Za 10 dni mam wizytę, do tego czasu kazał nie stresować się niczym.13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Hej dziewczyny! Mogę dołączyć? Co prawda zrobiłam tylko jeden test ciążowy, ale myślę, że jestem w ciąży. W końcu mam w tym duże doświadczenie ☺
Lotopałanka, agniecha2101, TaPaT, Magdaa21, giovanedonore, Violet Flower, PauliMikro, Paula222, Daniela, Kai, s1985, Irminka1231, futuremama, bondzik007, ZUZAUK lubią tę wiadomość
-
Jagodagoi wrote:Hej dziewczyny! Mogę dołączyć? Co prawda zrobiłam tylko jeden test ciążowy, ale myślę, że jestem w ciąży. W końcu mam w tym duże doświadczenie ☺
Nawet jeden test ciążowy w 99% przypadków oznacza ciążę gdy jest pozytywny. Gratuluję i witamy! ☺️
13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Ja po wizycie, Lekarz nie zrobil mi USG bo powiedzial ze nic nie zobaczy i z racji tego ze nie bedzie mnie ok czwartku przez tydzien to mam przyjsc w ta srode na USG, moze bedzie widac. Plamieniem mam sie nie przejmowac. Powiedzialam ze bralam duphaston troche sie zdenerwowal ze na wlasna reke bo mowi ze nie mozna "leczyc" czegos co nie sie sie czym jest. Tzn ze moge byc na w ciazy pozamacicznej albo nieprawidlowo rozwijajacej sie a sama biore duphaston i ja podtrzymuje. No ale skoro juz wzielam to mam brac. A i powiedzial ze mam nie latac co chwile na badania ,najwazniejszy jest spokoj. Na tarczyce nic nie przepisal mowi ze miesci sie w normie, Ale jak zobaczy USG to mowi ze lekko zbijemy. Pozostaje czekac do srody. Sciskam
agniecha2101 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dobra, chyba nadrobiłam.
Może i pochmurny, ale jaki piękny dzień dzisiaj - same dobre wiadomości. Gratuluję pięknych przyrostów i udanych wizyt
Ja jestem skołowana. Umówiłam dwie wizyty, u różnych lekarzy. 26.04. u mojej ostatniej lekarki, a 9.05. u innego lekarza. Chciałam trochę w innym czasie, ale akurat mojej w długi weekend majowy nie ma i nie wytrzymam dłużej. A później, zakładając, że wszystko będzie dobrze, przenoszę się do mojego gina, który prowadził moje dwie pierwsze ciąże i do którego mam pełne zaufanie.
26.04. to będzie 5t3dzień u mnie, wiem, że trochę wcześnie, ale nie podołam. Robię sobie nadzieję, że miałam szybko owulację i może jednak będzie już chociaż zarodek.
Już nie wiem, co mam robić...
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela wrote:Dobra, chyba nadrobiłam.
Może i pochmurny, ale jaki piękny dzień dzisiaj - same dobre wiadomości. Gratuluję pięknych przyrostów i udanych wizyt
Ja jestem skołowana. Umówiłam dwie wizyty, u różnych lekarzy. 26.04. u mojej ostatniej lekarki, a 9.05. u innego lekarza. Chciałam trochę w innym czasie, ale akurat mojej w długi weekend majowy nie ma i nie wytrzymam dłużej. A później, zakładając, że wszystko będzie dobrze, przenoszę się do mojego gina, który prowadził moje dwie pierwsze ciąże i do którego mam pełne zaufanie.
26.04. to będzie 5t3dzień u mnie, wiem, że trochę wcześnie, ale nie podołam. Robię sobie nadzieję, że miałam szybko owulację i może jednak będzie już chociaż zarodek.
Już nie wiem, co mam robić... -
Karmelkovaa wrote:Na pewno będzie pięknie z reszta bete masz wow ;*** tylko ja tego nie rozumiem od czego te bety zależą u mnie zarodek przy bedzie 2103 xD boje się ze coś pójdzie nie tak ;/
Wszystko bedzie dobrze, nic sie nie martw !Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Daniela wrote:Dobra, chyba nadrobiłam.
Już nie wiem, co mam robić...
Brakuje cierpliwości w tym czekaniu, ja tez zrobiłam wizytę tydzień szybciej przez ta betę....moze i widok samego pęcherzyka nic nie gwarantuje ale to juz cos, cos co uspokaja na kolejny tydzień do następnej wizyty. Moze i Tobie dobrze to zrobi,zeby doczekać do 9-ego jesli juz Tobą targa to czekanie...