Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marrakech piękny przyrost sama myślę czy rpbic jeszcze ale strach ;p ale dziwne , że zarodka nie widziała przy takiej becie , pewnie kiepski sprzęt miała ktoś to mówił ze od 10tys juz serduszko widać ... ja to sie nie znam na tym" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Marzenqa92 witamy Współczuję tego leżenia,a le wiadomo dla maleństwa wszystko
PatkaPatka wow ale wynik bety
PauliMikro najważniejszy jak przyrasta beta . Ja w 5 tyg +5 dni miałam 1700. Więc się nie martw, jak przyrasta dobrze to musi być ok .
ASylvia super wieści z wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2018, 19:41
PatkaPatka lubi tę wiadomość
-
ASylvia wrote:Hej. Ja już po. Widziakam pęcherzyk a w nim zarodek z serduszkiem. Po zmierzeniu zarodka wyszlo 6t1d czyli tak samo jak ja liczę. Nastepna wizyta w następna srode czyli 25 kwietnia. A wczesniej będę robić badania krwi
Super wiadomość rośnijcie spokojnie i dużo zdrówkaM.Ż. -
Same dobre wiadomości dzisiaj! Ja u lekarza 1 raz byłam przy becie 855- był tylko pęcherzyk ciążowy. Pęcherzyk żółtkowy dopiero przy prawie 6000. A teraz nie wiem ile mam i nie mam zamiaru już sprawdzać.
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
ZUZAUK wrote:Hej Dziewczyny
Scan mam dopiero w piatek
Odebralam dzis bete z minionego pt -837
Nie wiem czy to dobrze /zle czy co myslec ?
Miesiaczke mialam 01/03.
Testy pokazuje ciaze 3/4 tydz . Wiec juz nie wiem czy jest ta fasolka czy nie - ale sie stresuje .
Martwie sie i modle zarazem by wszystko bylo wporzadku .
ja w 4tyg miałam bete 393 więc u Ciebie śliczna beta i pokazuje na "starszą" ciążę.. PozdrawiamZUZAUK lubi tę wiadomość
M.Ż. -
Karmelkovaa wrote:marrakech piękny przyrost sama myślę czy rpbic jeszcze ale strach ;p ale dziwne , że zarodka nie widziała przy takiej becie , pewnie kiepski sprzęt miała ktoś to mówił ze od 10tys juz serduszko widać ... ja to sie nie znam na tym
Kochana ale ja mam betę która jest bardziej na 6, a zaraz nawet na 7 tydzień, gdzie ja jestem w 5t0d także tutaj beta nie mogę sugerować sie do zarodka, tylko wiekiem ciazy który jest za malutki ale wierze ze za tydzień bedzie juz komplecikKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marrakech2708 wrote:Kochana ale ja mam betę która jest bardziej na 6, a zaraz nawet na 7 tydzień, gdzie ja jestem w 5t0d także tutaj beta nie mogę sugerować sie do zarodka, tylko wiekiem ciazy który jest za malutki ale wierze ze za tydzień bedzie juz komplecik
Na pewno będzie pięknie z reszta bete masz wow ;*** tylko ja tego nie rozumiem od czego te bety zależą u mnie zarodek przy bedzie 2103 xD boje się ze coś pójdzie nie tak ;/" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Violet Flower wrote:Dibolek wyniki wyglądają dobrze, przyrost bety ładny. Porgesteron też ciążowy:) Przy ciąży pozamacicznej z tego co wiem, progesteron przyrasta poniżej norm, a u Ciebie jest raczej prawidłowy przyrost. Nie martw się na zapas.A ten ból, jeśli mocno boli, to może warto skonsultować z lekarzem.
A gdzie jest ten kalkulator ?
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek wrote:Mam wyniki
Beta 221,50 mlu/ml ( w piątek była 55,56)
Progesteron 42,380ng/ml
Co myślicie?
Martwię sie że może być puste jajo płodowe albo ciaza pozamaciczna bo bardzo boli mnie prawy jajnikDibolek, katdud lubią tę wiadomość