Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dibolek wrote:Ja po wizycie, Lekarz nie zrobil mi USG bo powiedzial ze nic nie zobaczy i z racji tego ze nie bedzie mnie ok czwartku przez tydzien to mam przyjsc w ta srode na USG, moze bedzie widac. Plamieniem mam sie nie przejmowac. Powiedzialam ze bralam duphaston troche sie zdenerwowal ze na wlasna reke bo mowi ze nie mozna "leczyc" czegos co nie sie sie czym jest. Tzn ze moge byc na w ciazy pozamacicznej albo nieprawidlowo rozwijajacej sie a sama biore duphaston i ja podtrzymuje. No ale skoro juz wzielam to mam brac. A i powiedzial ze mam nie latac co chwile na badania ,najwazniejszy jest spokoj. Na tarczyce nic nie przepisal mowi ze miesci sie w normie, Ale jak zobaczy USG to mowi ze lekko zbijemy. Pozostaje czekac do srody. Sciskam
to teraz spokój i głowa do góry w środę zobaczysz fasolkę i dostaniesz zdj usg, zobaczysz cieszę się, że jest okej :*Dibolek lubi tę wiadomość
M.Ż. -
Dzisiaj wtorek... Planowany dzień wizyty ale dopiero wieczorem. Brzuch i żołądek boli z nerwów. Masakra...
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, serduszek i pozytywnych bet. Nie udzielam się często ale poczytuje. Mam nadzieję że i u mnie będzie dziś serduszkoVivanillka, Violet Flower, futuremama, Magdaa21, Malinowa_Czekolada, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Violet Flower wrote:Dibolek trzymam kciuki, musi być dobrze.
Vivanika, życzę Ci pięknego przyrostu:) Daj znać
To pierwszy wynik. Drugi niestety będzie po 96h czyli dopiero w piątek pójdę bo zmienili mi h pracy... Przyrost powinien być 175% o ile dobrze pamiętamViolet Flower lubi tę wiadomość
-
A to tym bardziej trzymam kciuki za piękny wynik:) Ja na pierwszą betę poszłam szybciutko (4t 2d) i wynik 310 tak słabo wyglądał W pierwszej ciąży poszłam później i od razu było ponad 4000.
Wiem, że po 72 h przyrost około 114%, więc po 96 h pewnie tak jak piszesz. To by się zgadzało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 06:59
Vivanillka lubi tę wiadomość
-
Daniela tego 26 powinnaś widzieć pęcherzyk, ale czy zarodek.. U mnie widać jeszcze nie było w tym tyg...Ale tego 9 maja to już wszystko będzie
Dibolek trzymam kciuki za środę Teraz długi tydzień przed tobą, oby szybko zleciało :*
PatkaPatka a na kiedy masz kolejną wizytę ? Na pewno na następnej zobaczysz już dzidziusia
Vivanillka trzymam kciuki za piękny przyrost
Joasia, Karolina kciuki za wizyty czekamy na kolejne piękne wieściVivanillka, joasia8966 lubią tę wiadomość
-
Ja dokładnie nie wiem. Wg Om wychodzi ze dzisiaj jest 6t+1 ale muszę wziąć pod uwagę długie cykle i spóźniona owu (test ciążowy pozytywny 5dni po terminie @)
-
joasia8966 wrote:Dzisiaj wtorek... Planowany dzień wizyty ale dopiero wieczorem. Brzuch i żołądek boli z nerwów. Masakra...
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, serduszek i pozytywnych bet. Nie udzielam się często ale poczytuje. Mam nadzieję że i u mnie będzie dziś serduszko2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:A ty powtarzała betę żeby zobaczyć przyrost?
Nie. Robiłam ją tylko raz jeden jedyny co wyszło mi wtedy niewiele bo 8,2 i norma wychodziła dla 3 tyg co by się mniej więcej zgadzało. Robiłam ją chyba 4 dni przed terminem miesiączki.
Z córką też robiłam tylko raz i to 2 dni przed terminem wyszło mi wtedy 22
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Też jestem tego zdania. Co beta to tylko inny wynik i potem można popaść w schizy czy na pewno jest ok. Dlatego teraz w sumie ciesze się że nie robiłam. Paula222 dalej nie zostałam dopisane na listę wizyt. Proszę już 3 raz o dopisanie. Na 24 kwietnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2018, 07:58
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Betę robi się żeby zobaczyć przyrost a nie sama wartość bety, a co ma się człowiek denerwować to jest taki etap ciąży że i tak nic zrobić nie możemy jak czekać i odpoczywać2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18