Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Chyba jednak trochę miałaś rację
https://www.sosrodzice.pl/ryby-wedzone-w-ciazy-jesc-czy-nie-jesc/agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nadrobiłam... masakra masakra ile czytania
W każdym razie co do bety 40% trzeba najlepiej na wizytę a nie stresować się cyferkami ;*
Co do wizyt oszczędzać się i będzie dobrze ;**
Futuremama kochana życze aby z mamą się wyjaśniło i dużo zdrówka ;**" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Będę czytać jak wezmę prysznic bo tyle co przyjechaliśmy a zastrzyk muszę mam nadzieje , że u Was dobrze ;*
Mamy całe 3.5mm człowieka z bijącym idealnie serduszkiem 109 i wysoko umiejscowiony wszystko dobrze co do dnia ♡ Słuchaliśmy coś pięknego... niech to szczęscie trwa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b918adac3a08.jpg
Świetna wiadomość ! Gratulacje serduszka i teraz duzo odpoczynku, niech się prawidłowo i spokojnie rozwijaKarmelkovaa lubi tę wiadomość
M.Ż. -
Karmelkova słońce już Ci gratulowałam na innym wątku ale jeszcze raz WSPANIALEE to 6tydz wg OM tak? Za tydzień mam wizytę i będzię dokładnie 6tydz, ciekawe co zobaczę
M.Ż. odpoczywaj Kochana i będzie dobrze :*
Chcebycmama gratuluję i trzymam kciuki!! :**
Ja sie dzisiaj nieźle narobiłam. Trzy ciasta i inne żarełko na jutrzejsze imieniny mamy. Była w pracy więc chciałam ją coś w czymś wyręczyć ale się nachapałam. Szybko się męczę w tej ciąży :P
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za tyle serdecznych słów jestem jeszcze jak bańka mydlana ale trzymam się i wierzę , ze będzie dobrze
Wiesz co wszystko zależy kiedy była ow kiedy zagnieżdżenie czasami im późniejsza ow tym później się bobas pokazuje" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:nadrobiłam... masakra masakra ile czytania
W każdym razie co do bety 40% trzeba najlepiej na wizytę a nie stresować się cyferkami ;*
Co do wizyt oszczędzać się i będzie dobrze ;**
Futuremama kochana życze aby z mamą się wyjaśniło i dużo zdrówka ;**2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Karmelkovaa ogromnie się cieszę, że takie dobre wieści odetchniesz po tych nerwach oby wszystko dalej było dobrze
M.Ż. Oszczędzaj się Kochana, dobrze ze pęcherzyk jest na swoim miejscu, na pewno wszystko będzie dobrze :*trzymam kciuki mocno -
Czy wy też uważacie przyrost bhcg za poniżej normy?
Czytałam że po 4dniach czyli po 96h powinna przyrosnac o 175%. Z kalkulatora wychodzi mniej więcej 179,31%... Dziewczyny na staraczkach mnie wystraszyly trochę... -
Karmelkova, duży ten Twój dzidziuś, u mnie w 7t3d 1,1 cm.
Vivanillko, daj spokój tej becie, bo zwariujesz, dziewczyno.
Co do jedzenia, to najlepiej zapytać lrkarza, bo z Internetu wynika, że polowy pokarmow nie można jeść. Surowego mięsa na pewno, niepasteryzowanego mleka na pewno, surowych jaj na pewno. A poza tym? Nie slyszalam o zakazie jedzenia jaj na miękko. Na twardo czy miękko są przecież gotowane! -
Dzień dobry dziewczyny.
Karmelkova gratuluję wspaniałego maluszka Ja jeszcze 4 dni mam nadzieję że też zobaczę już serduszko i że wszystko będzie dobrze. Zwariuje do tej środy. -
Kai wrote:Karmelkova, duży ten Twój dzidziuś, u mnie w 7t3d 1,1 cm.
Vivanillko, daj spokój tej becie, bo zwariujesz, dziewczyno.
Co do jedzenia, to najlepiej zapytać lrkarza, bo z Internetu wynika, że polowy pokarmow nie można jeść. Surowego mięsa na pewno, niepasteryzowanego mleka na pewno, surowych jaj na pewno. A poza tym? Nie slyszalam o zakazie jedzenia jaj na miękko. Na twardo czy miękko są przecież gotowane!
-
Karmelkovaa gratulacje :*
A ile dni przed wizytą miałaś owu?
Bosz.. Dziewczyny mnie dzisiaj nawiedziły koszmary, budzę się a tam pełno krwi ale okazało się że krew była z pępka bo wyjęłam ostatnio kolczyk.. Bez komentarza
Dzień dobry Piękne
Nie wiem jak Wy ale ja mam skoki pragnienia, raz jest normalnie a raz piję jak smok wawelski. Generalnie staram się wypić z 3 litry wody dziennie ale wczoraj wypiłam chyba prawie 4.5agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelkova gratulacje kochana :-* bardzo, bardzo się cieszę :-* rosnijcie zdrowo i dużo odpoczywajcie:-*
P.s. Do Was mąż też już mówi w liczbie mnogiej ?
Mnie wczoraj właśnie małż wyciągnąć na grilla, strasznie mi się nie chciało, ale jednak cieszę się,bo w końcu wyszliśmy do ludzi gdzieś i się odstresowalam:-)
Kochana, ja też bym powiedziała mamie i też na Twoim miejscu balabym się iść na oddział zakaźny, w szpitalu tyle bakterii a co dopiero na takim oddziale. Mama na pewno się ucieszy i zrozumie:-* życzę mamie szybkiego powrotu do zdrowia, a Ty staraj się tym nie stresować :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Hej
Kochana tak jak dziewczyny piszą też bym mamie powiedziała i tak prędzej czy później się dowie a tak poprawisz jej humor informacją... Jak słyszę szpital zakaźny to mi słabo w maju minie rok jak wylądowałam w takim szpitalu na prawie miesiąc... Nawet nie miałam jak przez ten czas synka zobaczyć... Okropny okres dla mnie... Ale ja szczęście już wszystko ok... W ogóle miniony rok był dla mnie pechowy hahaha...
Joasia tutaj też tak jak dziewczyny piszą.... Odpoczywaj i obserwuj jak zacznie się coś dziać nie zwlekaj i gnaj na IP... -
Kurde w żadnej ciąży tak nie miałam. Chyba do piatkowej wizyty nie wytrzymam i pojadę we wtorek bo z nerwów zejdę na zawał.
Dzisiaj w sumie jeszcze nic takiego nie zrobilam w mieszkaniu tylko wyniosłam posciele na świeże powietrze i dzieciakom śniadanie. Wczoraj posprzatałam i dzisiaj miałam tylko zmyć podłogi rano ale chyba sobie odpuszcze.
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
nick nieaktualnyOdpuść i odpocznij dziś tyle ile się da.
Ja dziś mam coś jakby lekkie zawroty głowy i mi troszkę niedobrze a do jutro jestem sama. Tak to dobrze się czułam, mąż wyjechal i proszę.a chciałam dziś posprzątac no i wychodzić będę musiała bo mamy psiaka