Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet Flower wrote:No to może warto powtórzyć raz jeszcze w poniedziałek i wtedy porównać jak to dalej będzie szło. 40% to w sumie też dużo.
Dziewczyny tu często pisały że nie am co się przejmować bo nie zawsze świadczy to o czymś złym jeśli mniej przyrasta.Może im dłużej trwa ciąża tym wolniej przyrasta?
Ja z ciekawości pójdę też w poniedziałek po weekendzie porównać jaki mam przyrost po tygodniu.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Może powtórz jeszcze raz albo skontaktuj się z ginem. Beta już w 6 tyg wyhamowuje i nie rośnie tak szybko. Trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 18:10
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Kochane ja juz po.. jest sam pecherzyk poki co, I to tak.schowany ze przez chwile zamarlam bo uslyszallam pozamaciczna.. ale okazalo sie ze pecherzyk ukrwa sie pod moimi bliznami po wczesniejszych cieciach. Kolejna wizyta za miesiac. Mam lezec duzo, nawet chcial mi dac skierowanir na szpital by popatrzec na pecherzyk ale obiecalam sie oszczedzac.... najblizszy miesiac bedzie decydujacy czy sie utrzymamy.. ale wierze ze bedzie wszystko dobrze.. kurcze musi byc !!!
agniecha2101, Violet Flower, Magdaa21, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
M.Ż. -
Karolcia27 wrote:Ja jem majonez, ale sklepowy, co prawda rzadko, ale wiem, że jest bezpieczny, jajka na miękko odpuściłam, chociaż bardzo lubię odpuściłam też łososia i ostatnio nawet oscypka, a takie pyszne były robione na grillku:) no ale nie można tego typu serów wcinać.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
M.Ż trzymam kciuki. Będzie dobrze, wypoczywaj i bądź dobrej myśli
M.Ż. lubi tę wiadomość
-
inaa wrote:Ja staram się nie wariować i jem wszystko oprócz surowego mięsa , jajka na miękko też można spokojnie wcinać.Sery pleśniowe sprawdzam czy są z mleka pasteryzowanego, ale ponoć w Polsce jest zakaz sprzedawania mleka niepasteryzowanego wiec też na spokojnie.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
marrakech2708 wrote:Haha no to zdrowko kochana! Ja jem wszystko oprócz surowego mięsa w tym szynki parmeńskiej, ostatnio tez odmawiam salami, nie jem wędzonych ryb typu łosoś czy makrela. Sery pleśniowe typu blue odpuszczam:)👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:Ups a ja wedzoną i makrelę i łososia jadłam ostatnio. A czemu nie można? O tym nie słyszałam jeszcze.
S1985 mam nadzieje,ze po prostu nieco zwolniła i ze wszystko pięknie sie utrzyma ! Wysyłam duuuzo pozytywnej energii:)!
Tyle mogę tylko..
M.Z. Dobrze, ze jednak sie pecherzyk znalazł teraz niech sie wszystko pięknie rozwija a mamusia niech odpoczywa! Kciukasy za wass1985, agniecha2101, M.Ż. lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny za wsparcie, jutro malowanie u dzieci a od niedzieli sam odpoczynek. Tylko obiadki I jakies ogarnianie domu. Miesiac laby.. fasolka najwazniejesza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 18:48
marrakech2708, futuremama lubią tę wiadomość
M.Ż. -
nick nieaktualnyM.Ż. Będzie dobrze, skoro pęcherzyk jest w dobrym miejscu to wszystko jest na dobrej drodze
Wędzonych na zimno ryb niby nie wolno, bo zwiększone ryzyko zatrucia listerią, ale ja np. nigdy w życiu nie miałam zatrucia przez wędzone ryby czy jajko na miękko, więc bym nie panikowała specjalnie. Sushi można z pieczoną rybą, albo surimi, albo gotowana krewetką albo wegetariańskieagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
s1985 wrote:U mnie jak beta dobrze rosła to i tak źle było a jak wolniej to było ok, zobaczę czy jest sens bo 26 mam wizytę
-
TaPaT wrote:Wklejałam wczoraj link do artykułu... przeczytaj proszę z pewnością się uspokoisz https://jejswiat.pl/7470,beta-hcg-wyznacznik-zdrowej-ciazy2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
marrakech2708 wrote:O ja głupia baba :p zagalopowałam sie w tych surowiznach i sama nie wiem skąd mi sie to wzielo, chyba słyszałam, ze teraz sushi odpada ale sprawdzałam na necie i ani łosoś ani makrela nie są zakazane, pani wybaczy
S1985 mam nadzieje,ze po prostu nieco zwolniła i ze wszystko pięknie sie utrzyma ! Wysyłam duuuzo pozytywnej energii:)!
Tyle mogę tylko..
M.Z. Dobrze, ze jednak sie pecherzyk znalazł teraz niech sie wszystko pięknie rozwija a mamusia niech odpoczywa! Kciukasy za was
https://www.sosrodzice.pl/ryby-wedzone-w-ciazy-jesc-czy-nie-jesc/👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Będę czytać jak wezmę prysznic bo tyle co przyjechaliśmy a zastrzyk muszę mam nadzieje , że u Was dobrze ;*
Mamy całe 3.5mm człowieka z bijącym idealnie serduszkiem 109 i wysoko umiejscowiony wszystko dobrze co do dnia ♡ Słuchaliśmy coś pięknego... niech to szczęscie trwa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b918adac3a08.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 19:54
futuremama, Lotopałanka, s1985, Violet Flower, Violet Flower, M.Ż., bondzik007, inaa, Irminka1231, joasia8966, joasia8966, Dip88, agniecha2101, Magdaa21, Paula222, Lilly_Ana, Azzurra lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Będę czytać jak wezmę prysznic bo tyle co przyjechaliśmy a zastrzyk muszę mam nadzieje , że u Was dobrze ;*
Mamy całe 3.5mm człowieka z bijącym idealnie serduszkiem 109 i wysoko umiejscowiony wszystko dobrze co do dnia ♡ Słuchaliśmy coś pięknego... niech to szczęscie trwa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b918adac3a08.jpg
No i to są wiesci na które warto czekać! Teraz mogę jechać spokojnie odpoczywać cudownie! Gratuluje!Karmelkovaa, M.Ż. lubią tę wiadomość
-
Karmelkovaa wrote:Będę czytać jak wezmę prysznic bo tyle co przyjechaliśmy a zastrzyk muszę mam nadzieje , że u Was dobrze ;*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b918adac3a08.jpgKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Futuremama, gratuluję!
Na Twoim miejscu zadzwonilabym do mamy z radosną wiescia i nie szlabym na zakazny. Na pewno Twoja Mama się ucieszy i zrozumie. Ja kiedyś z wartroba i trzustka lezalam na chirurgii, ale skoro tu jest zakaźny, to jednak strach. Zwlaszcza na tum etapie ciąży,kiedy wszystko się kształtuje.