Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Popłakałam się dziś... ze szczęścia Słyszałam te maleńkie serdusio przez chwilę, a łzy same mi z oczu ciekły ze wzruszenia Bąbelek rozwija się prawidłowo Rośnie jak na drożdżach Ma 1,8cm W karcie mam wpisane 8t1d i termin na 02.12, a według USG 8t4d i termin się coraz bardziej przesuwa na listopad, bo 29.11 Krew do badań oddana, mocz też i wymaz bakteriologiczny i cytologiczny, jeśli by było coś nie tak, to dostanę list odrazu z receptą. Po pobraniu wymazów lekko plamię, ale ma to szybko przejść. Kolejna wizyta za 5tyg. dopiero, nie wiem jak ja tyle czasu teraz wytrzymam. Miała być za 4, ale jest wtedy akurat tutaj święto, a moja gin przyjmuje tylko w poniedziałki i wyszło, że dopiero za 5 czyli 25.05. Będę musiała jakoś przetrwać. No ale będę miała już wtedy odrazu badania genetyczne.
Jestem mega szczęśliwa, że moje maleństwo ma się dobrze i wierzę, że nic już złego się nie wydarzy Oby tylko te 5 tygodni nam szybko ale spokojnie zleciało
Cudownie !!! ja ostatnio miałam milion uczuc jak słuchałam gratuluję ;*
Ja mam wizyte kiedy chce albo w tym tyg albo w kolejnym ale na razie robie badania jak wyjda ok to pójde w nastepnym ... ale nadal jest leki strach czy dzidzia rosnie i czy serdusio bije , ale wierze ze takagniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Agniecha2101 gratulacje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 14:31
agniecha2101 lubi tę wiadomość
2017r. Aniołek
2018r. Aniołek
14.11.2019r. bHCG 180❤️, 18.11.19r. bHCG 1697 ❤️ clexane, duphaston, zaax, estrofem, femibion
16.12.2019r. (8 tydz 4 dzień) CRL 1,97cm, tętno 162 ❤️
20.03.2020r. połowa za nami 🙂 Aleksandra 450 gram 🙂 -
agniecha2101 wrote:Paula222 tak sobie pomyślałam, żebyś mi może zmieniła termin na 02.12, to będzie tak jak w karcie i jak już będziesz dalsze wizyty rozpisywać i dojdziesz do końca maja, to wpisz mi 28.05 o 15.45 Z góry dziękuję
Kochana no cudowne wieści i tak ślicznie widać maluszka bardzo się cieszę:-* na pewno wszystko będzie dobrze, a Twoja następna wizyta to data mojego ślubu więc już w ogóle musi być wspaniałe :-*agniecha2101, M.Ż. lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Agniecha cudowne wieści!!!!!
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
P.S. ja już po drugiej drzemce dzisiaj, masakra jakie mnie spanie bierze dobrze, że tego nikt nie widzi:-P heh
marrakech2708, agniecha2101, Dip88, M.Ż. lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karmelkovaa wrote:Cudownie !!! ja ostatnio miałam milion uczuc jak słuchałam gratuluję ;*
Ja mam wizyte kiedy chce albo w tym tyg albo w kolejnym ale na razie robie badania jak wyjda ok to pójde w nastepnym ... ale nadal jest leki strach czy dzidzia rosnie i czy serdusio bije , ale wierze ze tak
Karolcia27, mam to samo. Jeszcze bez drzemki ale tryb dzisiejszy to leżenie-sprzątanie-leżenie-pranie-leżenie-pies-leżenie...
No nie dam rady inaczej funkcjonowaćagniecha2101, Karmelkovaa, MagicCherryCupcake lubią tę wiadomość
-
Ja też śpię staram się ogarnąć w domu ale dałam sobie już spokój bo mnie tu zakuje to tam i wolę odpuścić ... zjadłam obiad teraz witaminki i czekam na mężulka
Marrakech no dokładnie teraz chyba jeszcze większe obawy jak wczesniejWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 14:49
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Zuzauk mi angielska polozna umowila wizyte na 2.03. To bedzie dokladnie 8t0d. Nie rozumiem czemu ci tak przeciagaja. 3.05 o 18:00 i tak mam jeszcze jedna wizyte prywatnie u Polskiego ginekologa w coventry zeby byc spokojniejsza.
ZUZAUK lubi tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Karmelkovaa wrote:Ja też śpię staram się ogarnąć w domu ale dałam sobie już spokój bo mnie tu zakuje to tam i wolę odpuścić ... zjadłam obiad teraz witaminki i czekam na mężulka
Marrakech no dokładnie teraz chyba jeszcze większe obawy jak wczesniej
Ja wizytuje jutro, ale dopiero około 20:00 wiec jeszcze troszkę...z jednej strony mysle, ze co ka byc to bedzie, a z drugiej juz chciałabym hyc o ten krok dalej, o krok spokojniejsza -
Hej byłam dziś na wizycie i usg pokazuje 6,2 dni ładnie już mruga serduszko
Magdaa21, Daniela, agniecha2101, mindusia87, Aguś 90, TaPaT, bondzik007, Lotopałanka, marrakech2708, Violet Flower, Malutka_94, inaa, joasia8966, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Ja tez juz po wizycie. Nie nadrabiam bo wracam autem zaraz - 6t3d i mamy maleńkie serduszko maluch ma ponad 6mm
agniecha2101, mindusia87, Karmelkovaa, TaPaT, bondzik007, Dip88, Daniela, Violet Flower, Malutka_94, inaa, Magdaa21, joasia8966 lubią tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Karolcia27 wrote:P.S. ja już po drugiej drzemce dzisiaj, masakra jakie mnie spanie bierze dobrze, że tego nikt nie widzi:-P heh
ja dziś też mam dzień na spanie.. 2,5godz spania i od razu jestem inna, ale po zrobieniu obiadu znów mi się spać chce. Jeszcze tak się chmurzy za oknemM.Ż. -
Lilly_Ana wrote:Ja tez juz po wizycie. Nie nadrabiam bo wracam autem zaraz - 6t3d i mamy maleńkie serduszko maluch ma ponad 6mm
Gratulacje
A czy ktoś wie ile bobas na dzień rośnie w tych tyg pierwszych ?Lilly_Ana lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Daniela wrote:Vivanika, to chyba znaczy, że beta przyspieszyła, skoro wg lekarki to może być już 7 tydzień. Super!
Ja mam wizytę w czwartek i już jestem przerażona.
Mam nadzieję że przyspiesza i że jest wszystko ok.
Strasznie się zdenerwowałam bo odwiedzam czasami staraczki (do dziś)
Od jednej z dziewczyn otrzymałam wiadomość że ja w macicy nie mam nic(...)
W ogóle odkąd pojawił się bladzioch to wróżą mi biochem albo słabo widzą i po prostu dołuja. 3/4 jest ok.... Ale nie lubię jeżeli ktoś jest mądrzejszy od lekarza... Z resztą za tydzień będę mieć USG i jestem swiadoma że ciąża może być do 2tyg (wg mnie o 1tydz) młodsza bo miałam późno owulacje ale to wszystko okaże się po usg...
Ale jak można napisać kobiecie która dowiedziała się o ciąży "Ty w macicy nie masz nic".... Myślałam że się wspieramy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2018, 17:01