Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Kai,
też miałam cukrzyce ciążową - co prawda nie jakąś straszną, bo wystarczyła dieta i wyszła mi dopiero w 33tc, ale jednak.
Nastawiam się na powtorkę, bo to podobno mocno prawdopodobne.
Paula222 dziękuję za przyjecie.
Według kalkulatorów termin to 13.12. -
nick nieaktualny
-
Termin wg internetu mam na 4 grudnia. Wizyta w środę o 15:20. Moja cukrzyca była od 24 tygodnia, bez insuliny, ale dieta mnie umeczyla, bo jak tylko najdrobniejsze odstepstwo zrobilam, to cukier szybowal w kosmos. Byłoby miło, gdyby się nie powtórzyła, choć nie chcę sobie zludnych nadziei robić. Bardziej mnie jednak przeraza ryzyko chokestazy, bo to cholerstwo niebezpieczne jest.
ASylwia, witaj! Napiszesz coś więcej? -
nick nieaktualnyWitam, mam jeszcze 27 lat jestem spod warszawy. Mamy z mężem synka który w czerwcu skonczy 4 lata. od ponad 2 lat chcemy powiekszyc rodzinę, ale wciąż coś. od sierpnia 2016 staramy sie o drugie dziecko. duzo sie działo w tym czasie. wiele nocy przeplakanych i obwiniania siebie. w miedzy czasie przeszlam zabieg a moj mąż borykała sie z nieplodnościa ktora byla związana z czymś. w tym miesiacu traciliśmy nadzieje bo badania męża bo olaliśmy temat (troche się kłóciliśmy) wiec jak cos było to było, a jak nam sie nie chciało to bez parcia. Ogólnie mieliśmy odpuścić ja dwa cykle a tu jakimś cudem 2 kreski
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.ja nadal senna jestem i dzis mocniej mnie piersi bola.w srode mam wizyte u ginekologa.mam juz stresa.im blizej tym bardziej.Moglabym prosis o zmiane terminu porodu na 2 12 2018.pomylilam sie.milego dnia wam zycze
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Wesołych świąt Kochane:)
Sylwia witamy:) mamy synka w bardzo podobnym wieku mój w maju 4 lata:) to piękny cud wam się trafił super że się udało:)i tyle samo lat mam;)
Inaa ja też średnio . .. a jaka pełna jestem eeeh ...
Zmiany na listę zrobię wieczorem jak do domu wrócęagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula222 wrote:Jednak się zdecydowałam i piekę ciasto Oby nie wyszedł zakalec Mnie senność też męczy, nie wiem jak ja wysiedzę święta z pełnym brzuchem przy stole bez drzemki
A jeśli chodzi o apetyt, u mnie tragedia ! Siadam do jedzenia i jem jem jem a później taka rozepchana siedzę , że aż wytrzymać nie mogę... Muszę się opanować nie chcę po porodzie mieć za dużo nadwyżki...
Lotopałanka nooo po drzemce to pewnie lepiej było co ? Dobrze mieć dobrych teściów, że w taki dzień przed świętami bez żadnego problemu daje się zdrzemnąć
Irminka nooooo to masz pomoc Super , że córka pomaga i nawet ciasto upiekła Ty też nieźle 2 ciasta skąd siły na to bierzesz
Joasia mam nadzieję, że to tylko takie plamienie. Brązowe jeszcze jest ok, oby żywej nie było. Bierzesz jakiś duphaston/luteine?
Cyganuszka u mnie jest ssanie całodniowe hehe Dobrze, że bierze Cię na śniadania mówi się że to najważniejszy posiłek dnia Ja muszę codzienie śniadanie bo inaczej pewnie bym padła
Mamunia ja miałam 2-3 dni że strasznie mnie kuło, aż zaczęłam się martwić. Nie byłam w stanie nic robić tak boleśnie, ale minęło. Mam nadzije że u Ciebie podobnie będzie i przejdzie zaraz
Inaa ja też mam tak teraz , że jak się napracuję to boli mnie w części krzyżowej okropnie :o
asylia witamy !!! Super beta Zapiszę Cię do listy I jak chcesz podaj wstępny termin
Kai witamy !!! Mmay synka w podobnym wieku ( mój czerwiec 2016). Piękna beta To chyba mamy wizytę 4.04 we trzy Na która godz masz? Również miałam cukrzyce... podobno jeśli się miało ryzyko w kolejnej jest ogromne ponownej cukrzycy Jak masz ochotę podaj wstępny termin
Nie biorę nic bo nic nie mam takiego w domu. Chyba muszę się wcześniej wybrać do mojego doktorka
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008