Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny.u was tez taka okropna pogoda.wieje i pada deszcz ze sniegiem.fajnie ze nas tu coraz wiecej.Paula 222 prosze jakbys mogla w wolnej chwili popraw mi date porodu na 2 12 2018.A tak w ogole to moj synus ( ma teraz 9 lat ) jest tez z grudnia ale 28..milego dnia wam zycze.
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Zrobione Nooo Inaa wygląda na to , że będziesz pierwsza hihi chociaż wiadomo różnie bywa
U mnie na pewno termin przesunie się na późniejszy, bo jak w 6 tyg nie było widać maleństwa to na bank będzie młodsze
Uciekam w podróż Jak uda mi się zasięg u teściów złapać to zajrzę A jak nie będę w domu wieczorem Mokrego dyngusa!inaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jak znosiłyście wcześniejsze ciąże?? Moja była bardzo spokojna. Tylko przez jakieś 2 lub 3 tygodnie męczyły mnie mdłości. Ale obyło się bez wymiotów. Czułam się świetnie. Brzuch pojawił się (taki widoczny dla innych) w koncówce 5 miesiąca. Przez cała ciąże przytyłam 7kg. Mam nadzieje że los będzie dla mnie łaskawy w kolejnej..
-
Jak wy znajdujecie czas w ten świąteczny haos żeby coś tu napisać wczoraj wielkie rodzinne tournee: śniadanie u teściów, obiad u rodziców i jeszcze wieczorem posiadówa w pubie ze znajomymi do północy. Na szczęście czuje się całkiem dobrze, co jakiś czas sobie tylko przypominam "o kurde, jestem w ciąży". Pomimo ściemy że jestem na apapie i nie mieszam leków z alkoholem nikt chyba nie patrzał na mnie podejrzliwie. Historia z antybiotykiem by nie przeszła, ostatnio antybiotyk brałam jakieś... 20 lat temu.
Co poprzednich pytań. Lat mam 28, a ciąża taka całkiem pierwsza;)agniecha2101, Paula222 lubią tę wiadomość
-
Hejo
Ja mam 27 lat to moja 3 ciąża, ale nie mam jeszcze dzieci . Czuje się dziwnie- śniło mi się nad ranem ze mam mdłości ( albo je miałam przez sen).Tak to nie narzekam, nie wymiotuje , nic. Tyle, że zjadłabym wszystkie słodycze jakie są haha. Paula- różnie to bywa dowiem się czy w oogole bedzie termin jakikolwiek w środę. Mam nadzieje, że bobo tam jest i się ma dobrze. Załamię się jak nie bo już mam dość zastrzyków z neoparin ( brzuch siny) a to dopiero 17sty buhuhuhuhu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kai wrote:Joasiu, mój synek ma półtora roku, nie pół roku (dzięki Bogu!) .
Paula, już pisałam tp, ale pewnie umknęło. Wstępnie 4 grudnia. Zobaczymy w środę, jak mi to ginka wyliczy.
Przepraszam, źle spojrzałam na sówaczek
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
Paula222 noooo, ja nadal chyba w to nie wierzę.
MamuniaM ja poprzednią ciążę zniosłam bardzo dobrze.
Nie wymiotowałam, mdłości miałam dosłownie kilka razy. Jedyne co mi dokuczało to bóle głowy, ale jeśli sie nie przemęczałam i
i nie siedziałam długo przy kompie to dawałam sobie z nimi radę.
Na koniec (34tc) przyplątała się cukrzyca, ale była łagodna.
Aaaaa no i praktycznie nie przytyłam. Na początku schudłam kilka kg i właściwie ledwo co przekroczyłam moją pierwotną wagę -
ze szpitala wróciłam lżejsza niż przed ciążą.
Cyganieszka u nas nie ma haosu. Wczoraj była moja Mama i Teście na obiedzie. Dzisiaj siedzimy we trójkę i nawet stwierdziliśmy z Mężęm.. że nam się nudzi.
Z tej okazji zbudowaliśmy wieżę z klocków.
Później pojdziemy do rodziców na kawę.
Ja postanowiłam nie umawiać się zbyt szybko, więc czeka mnie jeszcze ponad 3 tygodnie czekania. Moja wizyta będzie w 8 tc.
Komuś nie chce się iść jutro do pracy? -
nick nieaktualny
-
MamuniaM mnie też bolał tak 2 dni i myślałam że małpa przyjdzie. Nawet biegalam co chwila do łazienki bo miałam takie uczucie. Dzisiaj mam termin @ i cisza więc chyba kropek się zadomowił
agniecha2101 lubi tę wiadomość
Syn 2012
Syn 2010
Córka 2008
-
nick nieaktualny
-
MamuniaM wrote:Dziewczyny a jak znosiłyście wcześniejsze ciąże?? Moja była bardzo spokojna. Tylko przez jakieś 2 lub 3 tygodnie męczyły mnie mdłości. Ale obyło się bez wymiotów. Czułam się świetnie. Brzuch pojawił się (taki widoczny dla innych) w koncówce 5 miesiąca. Przez cała ciąże przytyłam 7kg. Mam nadzieje że los będzie dla mnie łaskawy w kolejnej..