Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
agniecha2101 wrote:Witaj w klubie. Ja mam takie zaparcia i zatwardzenie, że aż sobie dziś wypróżniając się na siłę podrażniłam chyba mocno odbyt, bo aż mi krwawiło... i boli cały dzień Dopiero co mi się niedawno poprawiło po rzuceniu palenia i znowu to samo i to chyba jeszcze w większym stopniu
No wyobraź sobie, że rzuciłam palenie tydzien po tym jak sie dowiedziałam ze jestem w ciaży wiec.... mam podwójnie. Też myślałam, że urodze w kibelku i martwie sie czy to dziecku nie szkodzi? ;( to minie w ogóle? -
Lotopałanka wrote:Ja mam cały czas depresję 1 trymestru od samego początku hehehe... Ale dam radę....
Ja jestem straszna... nudzi mi sie, nie wiem co ze sobą zrobić, smutno mi często, chciałabym cos porobić ale nie mam siły ... ;( grrrrrrr i wydaje mi sie ze inaczej patrze na świat niż inni i czuje sie wyobcowana bo niby wyolbrzymiam niby wszystko -
Hormony nam wariują , sprzęt ten sam... ale jak patrze na suwaczek to tez 6mm więc moze panika na wyrost" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ja tam jak pisałam już wcześniej jestem już zmęczona powtarzaniem sobie milion razy dziennie że jest ok, że serduszko na pewno bije, maluszek rośnie... I będę to sobie powtarzać do upadłego aż do grudnia
Ja uciekam często w książki po prostu żeby nie myśleć już... -
Też tak mam jak Wy z tym samopoczuciem chciałabym wszystko zrobić, zawsze cieszyłam się z wiosny, jak nadchodziła taka piękna pogoda a teraz to jakoś tak dziwnie...nie mam na nic siły, nic mi się nie chce...wydaje mi się, że mąż z jednej strony mnie rozumie, ale z drugiej twierdzi że ciąża to nie choroba i trzeba normalnie funkcjonować...
Dziewczyny żebyście się nie nabawiły hemoroidów przez to... Moja siostra miała w ciąży i już 4 lata z nimi walczy... Pijcie dużo wody, jogurty, jakaś owsianka, jabłka, suszone śliwki, to na pewno pomoże4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
A jeszcze z innej beczki, czy która nie ma odsprzedac opakowania duphastonu? Bo dzisiaj z tego wszystkiego zapomniałam tej lekarce powiedzieć o tym, a wizytę u swojego prywatnie mam dopiero za 2 tyg, a skaplam się, że dupka mam jeszcze na jakieś 4 dni4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Nie mam teraz czasu odnieść się do wszystkiego, ale Karmelkova: specjalnie dla Ciebie przejrzałam wykresy z ciąży z córką: 7tc3d - 5mm, 9t3d - 21mm. Może to Cię trochę uspokoi. Urodziłam zdrowe, całkiem spore jak na 37t ciąży dziecko - 3,5kg.
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
agniecha2101 wrote:Podobno to tylko takie gadanie i częste USG wcale nie szkodzi maleństwu. Ja miałam w odstępie dwóch tygodni robione.
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Daniela wrote:Nie mam teraz czasu odnieść się do wszystkiego, ale Karmelkova: specjalnie dla Ciebie przejrzałam wykresy z ciąży z córką: 7tc3d - 5mm, 9t3d - 21mm. Może to Cię trochę uspokoi. Urodziłam zdrowe, całkiem spore jak na 37t ciąży dziecko - 3,5kg.
Dziękuję
Musze wierzyć , że będzie dobrze" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Dziś robię test obciążenia glukoza. Muszę już, bo mialam cukrzycę w pierwszej ciąży. Trzymajcie kciuki, żeby mnie ta malpa ominęła tym razem. Jak sobie pomyślę o tej parszywej doecie cukrzycowej, to mi skóra cierpnie.
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Kai Achia nie jest ginekologiem a przytoczyla z bloga mamyginekolog tekst
Jej tak szybko krzywa cukrowa. Tez mialam cukrzyce ale puki co mierze cukry na czczo i sa ok
Kai trzymam kciuki by ciebie i mnie omineła ta małpaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 10:06
Achia lubi tę wiadomość
-
Kai może miałaś późną owulacje , czasami zarodeczki pokazują się późno 3 mam kciuki :* ja sobie tak nie wytłumacze bo miałam wczesnie ow" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Witajcie w sobotę
Kaemelkova nie martw się kochana. Bo może owy była wcześniej ale nie wiadomo kiedy doszło do implantacji bo może dojść między chyba 6 a 10 dni
Karolcia ja mam duphaston a nie używam bo biorę luteine tylko to jest 10 mgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 10:44
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Marti ja miałam ow potwierdzoną monitoringiem ;/ implantacja fakt nie wiadomo ;/ ale tydzień temu wszystko zgadzało sie z OM ..." Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...