Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://swansonshop.pl/pl/p/Super-DHA-30kaps-suplement-diety/369?gclid=EAIaIQobChMI2rX33pXd2gIV1vhRCh2t8AxuEAQYAiABEgJP4vD_BwE
Zamawiałam na allegro, ale ostrzegam tabletki są mega wielkie, nigdy się z takimi nie spotkałam.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
http://www.prenatale.pl/suplementy-diety-i-witaminy-dla-kobiet-w-ciazy/prenatal-dha/skladniki
Ja chcę kupić te ale na wszystkich pisze ze od 13 tyg myslicie , że to nie ma większego znaczenia ?" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ale dodatkowo bo biorę prenatal uno jest też duo tam jest wszystko , i jest osobno dha i nie wiem żelaza na razie nie biorę ładne mam właśnie w tych itaminach duo jest żelazo już bo pewnie większe zapotrzebowanie , cherbatke z pokrzywy polecam :)i zgłupiałam teraz co mam brać ;p" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Ja akurat nie moge brac tego zelazla z tych wszystkich witamin. Dlatego bede brala MamaDHA a pokrzywa smaczna i zdrowa tu masz racje A dha z ryb brac mozna po czesci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 17:20
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jasny gwint... ruszyłam cielsko i razem z mężem dobrze posprztątaliśmy dół domu ( chociaż tyle) jeszcze w pon góra i będzie ładnie na majówkę
apropo ja znowu panikuje bo cycki mi sflaczały, nie bolą i nie mam objawów ... wizyta w pon ;( jakoś znowu mam bardzo złe przeczucia ( smutno mi sie zrobilo bo maż mówił ze przegladał galerie usg tutaj na belly z 10 tyg kiedy byłam w pracy i boje sie ze zrobił to niepotrzebnie)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 18:06
-
inaa ja ogolnie nie mam zadnych objawow. przedwczoraj leciutko mnie mdlilo i tyle. Piersi bola a raczej sutki ale to chyba przez kp chodz sama nie wiem. Dzis bolalo podbrzusze troszke a tak to swedzi i tez nieraz mam dziwne schizy a do wizyty tak daleko.
-
no mi niestety sflaczały jak po okresie, a to może oznaczać tylko jedno niestety. No ale cóż plan B przygotowany. Powiedziałam sobie, że jak za tym 3cim razem się nie uda to koniec ze staraniami bo mam już tego dosyć. Może wybierzemy sie do Ośrodka Adopcyjnego... już raz tam byliśmy i zostaliśmy zakwalifikowani
-
Dziewczyny, ja biorę DHA z firmy Olimp. Po prostu Olimp Gold Omega 3 się to nazywa i ma sporo dha. Kiedyś sprawdzałyśmy z koleżankami w pracy (apteka) różne preparaty. I powiem szczerze, że te które są dedykowane kobietom w ciąży są dużo droższe. A w środku jest taki sam olej rybi. A mi np ginekolog radziła jeść już przed ciążą.
-
Wow! Mamy już 200 stron!
Odebrałam wyniki krzywej. Po 1h i 2h ok, za to na czczo ciut, ciut za dużo wg norm z labu (93,5; norma do 92). Już się wystraszylam, ale napisałam do mojej ginki z prośbą o interpretację i stwierdziła, że wyniki są ok! Hurra! Z radości pozarlam loda Magnum .Lotopałanka, RudyTygrysek, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Kai wrote:Wow! Mamy już 200 stron!
Odebrałam wyniki krzywej. Po 1h i 2h ok, za to na czczo ciut, ciut za dużo wg norm z labu (93,5; norma do 92). Już się wystraszylam, ale napisałam do mojej ginki z prośbą o interpretację i stwierdziła, że wyniki są ok! Hurra! Z radości pozarlam loda Magnum .
Cieszę się bardzo :-* mi dała skierowania tylko na glukozę, powinnam od razu zrobić krzywa czy to robi się w późniejszych tygodniach?4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Do Nas przyjechali znajomi z dzieciakami, syf w domu i wstydu się najadłam jak nigdy, dobrze że miałam jakieś przekąski chociaż, ale wyciągnęli mnie na zewnątrz i trochę lepiej się poczułam, potem chłodna kapiel, w końcu golenie od stóp do głów i od razu człowiek się lepiej czuje:-) heh
RudyTygrysek, Lotopałanka, s1985 lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki