Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Poza tym kobiety jak u Was z serduszkami? U nas jak na razie nic, ale ja już mam sny erotyczne z tego celibatu, nie mówiąc o mężu pewnie ale boje się, że znowu będzie mnie bolał brzuch czy coś się stanie4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 wrote:Poza tym kobiety jak u Was z serduszkami? U nas jak na razie nic, ale ja już mam sny erotyczne z tego celibatu, nie mówiąc o mężu pewnie ale boje się, że znowu będzie mnie bolał brzuch czy coś się stanie
-
nick nieaktualnymy na razie nic, lekarz mówił żeby się wstrzymać jeszcze chwilę bo zdarzają się plamienia PO- a po co mam się stresować. mówił że codziennie ma przynajmniej 1 pacjentkę która właśnie się zestresowała przez takie niewinne plamienie dlatego tak ostrzega. choć nie powiem, ochota mi rośnie. ale jeszcze się wstrzymamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 21:00
-
Karolcia, na razie robisz glukozę na czczo. Jeśli wyjdzie dobra, to skierowanie na krzywą dostaniesz między 24 a 28 tygodniem.
Golenie od stop do glow? Ale glowy to może nie gol...
Ciąża to taki niespecjalnie sprzyjający serduszkom czas. Niby jak nie ma powikłań, to można, ale jak czlowieka mdli i sen morzy, to raczej ciężko o romantyczne wieczory. Po narodzinach chyba jeszcze gorzej... -
Heh od stóp do głów znaczy pachy, nogi no i wiecie co jeszcze oczywiście
Ja też chodzę teraz wcześniej spać od męża, nawet nie wiem kiedy kładzie się obok, a ostatnio mi zarzucił że w tej ciąży to już nawet nie chce się z nim całować heh macie rację, jak człowiek jest wykończony to i tak nie ma ochoty, ale czasami zdarzają się lepsze chwilę gdy ochota jest, no ale chyba się jeszcze wstrzymamy4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia27 wrote:Poza tym kobiety jak u Was z serduszkami? U nas jak na razie nic, ale ja już mam sny erotyczne z tego celibatu, nie mówiąc o mężu pewnie ale boje się, że znowu będzie mnie bolał brzuch czy coś się stanie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Hej u nas za pierwszym razem "po" bylo Ok, ale dwa tyg temu po drugim razie na drugi dzień plamilam i lekarz na wizycie pow.ze na razie mamy o tym zapomnieć a czego nie robi się dla dzidzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 07:39
-
Inaa współczuję Ci moja droga ja nie mogłam zasnąć w ogóle, ale na szczęście ból głowy minął, u Nas zmiana pogody z upalu zrobiło się chłodno więc pewnie dlatego mnie tak wczoraj bolała:-( póki co jeszcze leze i nie chce mi się wstawać też życzę wszystkim miłej niedzieli :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Hej Dziewczynki miłej niedzieli życzę Wszystkim. Ja nie mogę się zwlec z łóżka po wczorajszym bardzo aktywnym dniu. Jednak szybciej się męczę w tej ciąży
-
Lotopałanka wrote:U nas serduszka czasem się zdarzają ale jeszcze rzadziej niż normalnie...
mam podobnie, zdarzają się ale rzadziej, jakoś mam obawy.. chodź już jak mnie najdzie ochota to już nie ma słowa NIE.
jak rozmawiałam z lekarzem, to mówił, że można o ile nic nie boli i po tym nie mam plamień, na szczęscie nie mam nic i mogę korzystać póki brzuszek nie przeszkadzaLotopałanka lubi tę wiadomość
M.Ż. -
Witajcie i dobrej niedzieli życzę . Gratulacje udanych wizyt i pięknych usg . Próbowałam nadrobić tyle stron. Pięknie się rozpisałyscie .
U mnie cały czas zmęczenie i problemy ze snem w nocy bezsenność za to w dzień mogłabym spać jak miś podczas zimowego snu . Ciężko w pracy i coraz trudniej dom ogarnąć , a pełen energii 4larek nie pomaga dom codziennie wyglada jakby przeszedł tu huragan . Czekamy na nas re-scan .
Paula222 dopisz proszę mnie do wizyt :13.05 godz 11 i 25.05 godz 15:30
Dziewczyny co do farbowania włosów jestem na tak ! Jeśli tylko przyszła mama czuje się na siłach wysiedzieć na fotelu u fryzjera to dlaczego nie
Dziewczyny latalyscie w ciąży samolotem ? Można , lecimy na wesele pod koniec maja i tak się zastanawiam czy w 12tyg to już zagrożenie minęło ?
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2018, 09:54
Paula222 lubi tę wiadomość