Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj.dzis ide na pobranie krwi.wkoncu musze zrobic podstawowe badania bo cigle odkladam.mdlosci nadal mam 24 na dobe.juz nie licze ze przejda.cignie mnie do kwasnego np do szczawiowki.milego dnia dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 05:31
-
ASylvia wrote:Mam to Szczescie ze moja mama jest fryzjerka i robic będę w domu. Chcialabym do czekać do konca 12 tygodnia Ale w sobote idziemy na wesele a później jeszcze komunia. Chciałabym dobrze wygladac i się czuć bo teraz wariuje
Tez mamy wesele i planujemi farbowanie i ciecie. Nie wierze w przesady na temat zakazu chodzenia do fryzjera w ciąży .
Jeśli specyfiki są bezpieczne dla kobiet ciąży a przyszła mama nie ma na nic uczulenia to dlaczego nie
Dibolek o super i jak to znioslas ? Ja na sama myśl ze mam lecieć sama z 4 latkiem trochę się boje -
Hej dziewczyny chyba ja tez dołączę do Was;) beta hcg 25.04 to 231 27.04 to 737 dzis test z moczu i dwie wyraźnej kreski ❤️ Dzis jestem 15 dzień po transferze In vitro,wiem ze jeszcze roznie może być ,ale jestem dobrej mysli ❤️ Pozdrawiam Was wszystkie
inaa, futuremama, TaPaT, Violet Flower, Lotopałanka, RudyTygrysek, Marisa, Azzurra, Malinowa_Czekolada, agniecha2101, Angelika83, Lilly_Ana, Aguś 90, Paula222, _Jagoda_, bondzik007 lubią tę wiadomość
daria184 -
Hejo hej,
Spac nie umiem bo na 10.40 wizyta - maz jeedzie ze mna ( biedaczek za kazdym razem jak byl to wychodzilam z placzem). Bardzo sie martwie, mam nadzieje ze nie bede musiala sie z wami zegnac. Chociaz plan B tez w glowie jest -
ZUZAUK wrote:Tez mamy wesele i planujemi farbowanie i ciecie. Nie wierze w przesady na temat zakazu chodzenia do fryzjera w ciąży .
Jeśli specyfiki są bezpieczne dla kobiet ciąży a przyszła mama nie ma na nic uczulenia to dlaczego nie
Dibolek o super i jak to znioslas ? Ja na sama myśl ze mam lecieć sama z 4 latkiem trochę się boje
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Cześć Dziewczyny
Witajcie nowe Mamusie - gratulacje i spokojnych ciąży życzę
Ina, Madlen kciuki :* Ina mam nadzieję, że tym razem mąż przyniesie Ci szczęście
Ja również dziś wizytę mam. Trzymajcie kciuki o 10:30. Tak się stresuję, że mi się ręce trzęsą...Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim po weekendzie
Daria, witaj
Co do serduszkowania, u nas jest ale rzadziej. Nie mam takiej ochoty jak wcześniej.
Czy ktoś jeszcze musi dzisiaj być w pracy? Mi się tak nie chce
Wczoraj było u nas bardzo ciepło, było 27st i po spacerze myślałam że zemdleje, tak mi było słabo że miałam mroczki przed oczami. A co dopiero jak przyjdą większe upały...
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyMalutka_94
-
Witam nowe mamusie.
Kciuki zacisniete za wizytujace dzis mamuski.
Ja wczoraj zasnac nie mogalm bo pelnia. Jak juz zasnelam to synek sie obudzil caly rozpalony goraczka lekka jest. Narazie nie zbijam. Podejrzewam zęby Jak na zlosc gdy dzis ma byc u nas cieplusio
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Dzień dobry nowe Mamusie powodzenia
Udanych wizyt czekamy na wieści !
Achia mi krew nie leci ale na husteczce tez mam bo jakies strupki w nosie mi się z krwi robią , rano jak się budze to mam krew między zębami wyglądam jak wampir hahaha ale ja to po heparynie takWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 09:17
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Achia wrote:Hej dziewczyny! Mam małe pytanko czy krwawicie z nosa?ja jak wstaje rano i dmucham w chusteczkę to mam krew. Nie jest tak że leci mi ciurkiem ale tak przez cały dzień coś tam w chusteczce jest.
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Hej dziewczyny. Nie było mnie kilka dni bo totalnie opadłam z sił do tego doszły mi mdłości, nawet nie miałam chęci zajrzeć tu do was dopiero dziś chyba odzylam.
Mam pytanie do was czy robicie testy prenatalne dodatkowe na własne życzenie? Jeśli tak to które? I co o nich myślicie? Bo moja położna mi powiedziała że nie jestem w grupie ryzyka i samo usg wystarczy, no ale jeśli chce to ok. No i na następnej wizycie będzie mnie zapisywać na test NIFTY. Tutaj testów Pappa już nie robią bo są za mało wiarygodne a ten daje 99% pewności. Czy wy robicie jakieś testy?