Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
inaa wrote:No wyobraź sobie, że rzuciłam palenie tydzien po tym jak sie dowiedziałam ze jestem w ciaży wiec.... mam podwójnie. Też myślałam, że urodze w kibelku i martwie sie czy to dziecku nie szkodzi? ;( to minie w ogóle?👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karolcia27 wrote:Dziewczyny żebyście się nie nabawiły hemoroidów przez to... Moja siostra miała w ciąży i już 4 lata z nimi walczy... Pijcie dużo wody, jogurty, jakaś owsianka, jabłka, suszone śliwki, to na pewno pomoże
Jedyne co pomaga się wypróżnić i jest bezpieczne w ciąży co mogę polecić to czopki eva'qu. Mało komfortowe, ale w ostateczności tylko to mi pozostaje.
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Lilly_Ana wrote:agniecha - może u Ciebie w kraju czegos takiego nie ma? Albo dostaje się później? Też myślę że powinnaś mieć jakiś dokument świadczący o ciąży.
Dopytam na najbliższej wizycie o to, bo nie wyobrażam sobie nie mieć nic takiego przy sobie wybierając się w podróż 1600km. Wczoraj widziałam znajomą, która prowadzi tu już drugą ciążę, ale nie chciałam jej o to pytać, bo nie chciałam jeszcze zdradzać, że jestem w ciąży.
Lilly_Ana lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Karmelkovaa wrote:Bierzecie dziewczyny może DHA ? myślę czy by nie zacząć brac prenatal DHA dodatkowo , niby od 13tyg ale słysze ze sie wczesniej bierze jak coś ;/👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
ASylvia wrote:Witam was w ten piekny slonecznu sobotni dzien.
Dziewczyny bardzo prosze o pomoc
Powiedzcie farbujecie wlosy??!!
Jestem blondynka farbowana swoje mam ciemne i juz mam duże odrosty. W poprzedniej farbowalam a dokladnie rozjasnialam.👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dziewczyny, tyle tutaj ię dzieje że wystarczy 1 dzień nieobecności i nadrabiania 10 stron ale przeczytałam wszystko z uwagą ....
Jeżeli chodzi o serduszka to ja też narazie się powstrzymuje ale mąż nie jest zadowolony z tego faktu ...
Co do innych „objawów” niestety albo sterty się nie wypowiem bo ja praktycznie żadnych nie mam .... Aż mi dziwnie bo nie czuje sie jakbym byla w ciąży , no oprócz bólu sutków i delikatnie podbrzusza.
Życzę wszysztkim pięknej niedzieli , a ja uciekam na randkę z mężem bo zaprosił -
Karolcia27 wrote:Poza tym kobiety jak u Was z serduszkami? U nas jak na razie nic, ale ja już mam sny erotyczne z tego celibatu, nie mówiąc o mężu pewnie ale boje się, że znowu będzie mnie bolał brzuch czy coś się stanie👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
agniecha2101 wrote:My serduszkujemy normalnie tzn trochę rzadziej, bo jakoś mi libido znowu spadło...
Oh mi tez jakoś libido spadło i nawet raz na tydzień nie serduszkujemy , nie powiem bo mój partner ciężko to znosi zrobił się tak humorzasty a to przecież ja jestem w ciąży
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Ja to dzis mam jakies bum chormonów. Siedzialam i wylam nawet nie wiem dlaczego. Chlop w morzu wraca w nocy wiec nawet nie ma do kogo sie przytulic. Dobrze ze synek grzeczny to jakos daje rade.
I cos mnie podbrzusze bolalo chwile wiec odrazu jakies schizy -
Hej Piękne !
U nas na razie brak serduszek, boimy się obydwoje zresztą tak w trójkę to dziwnie hahahha
Co do włosów to jak zaczęliśmy planować ciążę to pomalowałam sobie odrost tak żeby potem się zrobiło ombre czy sombre że jakoś tak heh 2/3 mam farbowany blond a od góry naturalne .
Wczoraj zrobiłam badania, mocz, morfologia itd i mam wszystko zieloniutkie wyniki super więc i humor lepszy na początku czerwca Usg 11-14 tyg i Pappa.
W ogóle jak powiedziałam lekarzowi jak mnie potraktowała babka na Usg to się tak ma nią wkurzył że pozapisywal mnie do najlepszych lekarzy z tej dziedziny jakich zna i mam do nich chodzićagniecha2101 lubi tę wiadomość
-
ZUZAUK wrote:Witajcie i dobrej niedzieli życzę . Gratulacje udanych wizyt i pięknych usg . Próbowałam nadrobić tyle stron. Pięknie się rozpisałyscie .
U mnie cały czas zmęczenie i problemy ze snem w nocy bezsenność za to w dzień mogłabym spać jak miś podczas zimowego snu . Ciężko w pracy i coraz trudniej dom ogarnąć , a pełen energii 4larek nie pomaga dom codziennie wyglada jakby przeszedł tu huragan . Czekamy na nas re-scan .
Paula222 dopisz proszę mnie do wizyt :13.05 godz 11 i 25.05 godz 15:30
Dziewczyny co do farbowania włosów jestem na tak ! Jeśli tylko przyszła mama czuje się na siłach wysiedzieć na fotelu u fryzjera to dlaczego nie
Dziewczyny latalyscie w ciąży samolotem ? Można , lecimy na wesele pod koniec maja i tak się zastanawiam czy w 12tyg to już zagrożenie minęło ?
Buziaki
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualnyZUZAUK wrote:Witajcie i dobrej niedzieli życzę . Gratulacje udanych wizyt i pięknych usg . Próbowałam nadrobić tyle stron. Pięknie się rozpisałyscie .
U mnie cały czas zmęczenie i problemy ze snem w nocy bezsenność za to w dzień mogłabym spać jak miś podczas zimowego snu . Ciężko w pracy i coraz trudniej dom ogarnąć , a pełen energii 4larek nie pomaga dom codziennie wyglada jakby przeszedł tu huragan . Czekamy na nas re-scan .
Paula222 dopisz proszę mnie do wizyt :13.05 godz 11 i 25.05 godz 15:30
Dziewczyny co do farbowania włosów jestem na tak ! Jeśli tylko przyszła mama czuje się na siłach wysiedzieć na fotelu u fryzjera to dlaczego nie
Dziewczyny latalyscie w ciąży samolotem ? Można , lecimy na wesele pod koniec maja i tak się zastanawiam czy w 12tyg to już zagrożenie minęło ?
Buziaki
Mam to Szczescie ze moja mama jest fryzjerka i robic będę w domu. Chcialabym do czekać do konca 12 tygodnia Ale w sobote idziemy na wesele a później jeszcze komunia. Chciałabym dobrze wygladac i się czuć bo teraz wariuje -
nick nieaktualnyPiszecie o serduszkowaniu. Mi też spadło libido i mam obawy. Chociaz w pierwszej ciąży raczej nie było tylu przeszkod.
Kurcze wy już po częściowo po badaniach a ja zebrac się do nich nie moge. Wizyte u gina mam 7.05 i musze się zebrac.
Wczoraj powiekszyla mi się "rodzina" odbieralam porod mojej kotki. Od 3 nie spałam