Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Azzurra wrote:Jak miło, że ktoś jest na moim etapie;) tu dziewczyny serduszka słuchają, oglądają swoje pociechy na USG a ja sobie jeszcze poczekam:/ Martula, a skąd jesteś? Może będziemy świętować Sylwestra na jednej porodówce;)
Właśnie wróciłam z zakupów. Niestety jakiś małolat nie zauważył czerwonego światła i uderzył nam w tył ma szczęście, że mi dziecka nie obudził...Martula78, Azzurra lubią tę wiadomość
Malutka_94
-
Lotopałanka wrote:Ja mam takie dziewczyny pytanie odnośnie przedszkola w sumie... Jakie grupy są według Was lepsze? Takie z grupami mieszanymi czy wg wieku??
Teraz myślę o przedszkolu dla młodego i w sumie takie najbliżej domu które widzę przez okno jest niby prywatne ale grupy są podobno mieszane... Czyli dzieci 3-5lat w jednej grupie... Myślicie że to dobre rozwiązanie??? Ja jakoś do tego nie jestem przekonana ale może macie jakieś doświadczenia albo opinie na ten temat
Mój synek chodzi do grupy gdzie sa dzieci 2.5 roku do 4/5 Ale pięciolatki są może 3 bo rodzice zostawili ich ze względu na lezakowanie a głównie 3-4 latki i się super rozwija nie mam na co narzekaćLotopałanka, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem, ale wiem że pracuje w szpitalu Siemiradzkiego i jest pełną empatii profesjonalistką. Siostra mojej przyjaciólki u niej rodziła w lutym i wypowiadała się o niej w samych superlatywach. Kobieta urwała się z urlopu by być przy pacjentce, gdy ta zachorowała na zapalenie płuc a odeszły jej wody.2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
Paula222 wrote:Mój synek chodzi do grupy gdzie sa dzieci 2.5 roku do 4/5 Ale pięciolatki są może 3 bo rodzice zostawili ich ze względu na lezakowanie a głównie 3-4 latki i się super rozwija nie mam na co narzekać
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
Boże dziewczyny już się tak stresuję tym poniedziałkiem...
Jeszcze dziś przy okazji badania TSH, nie wiem sama po co, powtórzyłam po raz kolejny betę i zaczęłam się stresować, że mało przyrosła przez 4 dni od poniedziałku.. (z 13580,00 na 27659,00). I teraz beznadziejnie o tym myślę, że się coś złego dzieje.
Już jej więcej nie będę robić, bo mi taki stres niepotrzebny.
Poniedziałku przybądź... -
Hej Ja po wizycie
Pecherzyk ciazowy 11mm
Pecherzyk zoltkowy 2,5mm wizyta za miesiac
Nie wiem czy mam sie cieszyc bo w sumie zarodka jeszcze nie ma??
Torbiel zmniejszyła się do 2cm więc z tego bardzo sie cieszęViolet Flower, Lotopałanka, inaa, Azzurra, bondzik007, futuremama, agniecha2101, Paula222, Malutka_94, Jagodagoi, Kropla, Daniela, mindusia87, Lilly_Ana, Aguś 90 lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Heh ja dopiero za tydzień wizyta i może się umówi że mną na jakieś usg.... W sumie to mam taką nadzieję.... Pierwszą ciążę prowadziłam od połowy prywatnie i co wizyta było usg... Ale dojeżdżalam na wizyty po ok 50km...a teraz na Nfz i ten brak usg mnie męczy trochę
-
Dibolek bardzo dobre wieści gratuluję. Widocznie owulacja musiała być u Ciebie później i na następnej wizycie zobaczysz już wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 18:34
-
Dibolek wrote:Owu miałam 19dc więc wg mnie jestem w 5+3
Możliwe że by nie było zarodka? -
jasne ja miałam usg w szpitalu 5+2 i był sam pęcherzyk, a potem 6t+5d i już biło serduszko, ciekawa jestem jak będzie w poniedziałek... ciekawe czy jeszcze tam ktosik ma sie dobrze....
-
Bondzik Karmelkova cudowne wieści dziewczynki ☺ gdybym mogła to bym Was wyściskała ☺
Diabolek super wieści, a dzidziuś jeszcze się pokaże ☺
Karolcia ogromne gratulacje ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 18:52
-
nick nieaktualny
-
Wlasnie sprawdziłam jak bylo z synkiem i 5+2 byl piekny pecherzyk a 7+2 byl maluszek 10mm z serduszkiem bijacym
Teraz wizyte bede miala tez 7+2 wiec mam nadzieje zobaczyc bobaska z serduszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 19:06
-
Achia wrote:Dibolek wydaje mi się że może być za wcześnie na zarodek a lekarza coś mówił?
Szkoda że czekają Cię 4 tyg czekania na USG- ja ledwo 3 wytrzymałam i skoczylam na jedno extra badanie
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50