Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki kochane :-* ja to jestem tą obolała po tej wizycie, że ledwo żyje jednak faceci ginekolodzy są chyba delikatniejsi, przynajmniej ten mój prywatny
Nadal nie mogę wrzucić zdjęcia na zapodaj tak żeby było od razu tutaj widać, jak wklejam tego drugiej linka to już wogole nigdzie nie odsyla, więc już nie wiem jak to się robi4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Azzurra wrote:Jak miło, że ktoś jest na moim etapie;) tu dziewczyny serduszka słuchają, oglądają swoje pociechy na USG a ja sobie jeszcze poczekam:/ Martula, a skąd jesteś? Może będziemy świętować Sylwestra na jednej porodówce;)
Właśnie wróciłam z zakupów. Niestety jakiś małolat nie zauważył czerwonego światła i uderzył nam w tył ma szczęście, że mi dziecka nie obudził...
Azzura, Martula dołączam do Was, ja jeszcze nie widziałam swojego kropka na USG, bo było za wcześnie, dopowiem się dopiero w poniedziałek , ale przewiduje że termin będzie w okolicach sylwestra.... Kto wie, może któraś z nas urodzi pierwsze dzidzi w 2019 i będziemy w TV !!
Dziewczyny które dzisiaj miały wizyty, gratuluje !
Martula78, Malutka_94 lubią tę wiadomość
-
Dobra, spróbuję tak jak mówisz
Dziewczyny a jak to z tym tyłozgięciem macicy? Chyba nie ma się czym martwic no nie? Ciaza, poród tak jak reszta z przodozgieciem?4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Azzurra wrote:Jak miło, że ktoś jest na moim etapie;) tu dziewczyny serduszka słuchają, oglądają swoje pociechy na USG a ja sobie jeszcze poczekam:/ Martula, a skąd jesteś? Może będziemy świętować Sylwestra na jednej porodówce;)
Właśnie wróciłam z zakupów. Niestety jakiś małolat nie zauważył czerwonego światła i uderzył nam w tył ma szczęście, że mi dziecka nie obudził...
Ja z okolic Krakowa- a Ty? wizytę poierwszą mam 9 maja i kolejną 14 mam prywatne ubezp z Allianz, będę przebierać w lekarzach. do wszystkich prawie mam uraz po poronieniu..
lekko uderzyl rozumiem? małe straty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 17:16
2006 Kubuś
Aniołek [*] 14.01.18 -9tc2
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
Uwaga! Próba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7b511c51bd61.jpgPaula222, Martula78, Azzurra, Karmelkovaa, Violet Flower, giovanedonore, bondzik007, joasia8966, futuremama, Daniela, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Martula78 wrote:Ja z okolic Krakowa- a Ty? wizytę poierwszą mam 9 maja i kolejną 14 mam prywatne ubezp z Aliianz, będę przebierać w lekarzach. do wszystkich prawie mam uraz po poronieniu..
Martula ja też Kraków i też mam prywatne ubezp. Tylko z PZUMartula78 lubi tę wiadomość
-
Karolcia27 wrote:Dobra, spróbuję tak jak mówisz
Dziewczyny a jak to z tym tyłozgięciem macicy? Chyba nie ma się czym martwic no nie? Ciaza, poród tak jak reszta z przodozgieciem? -
Dziewczyny cudne wieści :* Bondzik Karolcia gratulacje cieszę się ze jest dobrze
U mnie dzidziuś rośnie wszystko jest prawidłowo tak mówi lekarz serdusio bije
Troszkę wahamy się z dniami bo jest ok 6t 3/4d ale , że taka różnica jest ok
Także na razie cieszymy się założył kartę ciąży i za tydzień znowu , ja akurat muszę kontrolowac często bo przejsc dużo za mną i wole miec się na bacznosci
To nasz bobasek ma 6mm rączki nóżki już zaczyna być widać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c7b18e8c232.jpgMartula78, Lotopałanka, Violet Flower, bondzik007, Paula222, Marti83, futuremama, agniecha2101, Malutka_94, Daniela, Lilly_Ana, Aguś 90 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Lotopałanka wrote:Dziewczyny poruszył temat porodówek to w tym temacie kasiulka Ty wiesz gdzie chcesz rodzic??
Jeszcze się tak bardzo nie zastanawiałam. Mam szpital 10 km od domu, tam urodziłam swoją dwójkę, z tego co słyszałam to porodówka jest tam bardzo chwalona. Jedyny problem to w razie komplikacji wyłożą dziecko do innego szpitala, bo tam nie ma sprzętu specjalistycznego, tylko taki podstawowy. Zapytam jeszcze mojego lekarza, może wyląduje tam gdzie on pracuje. Zobaczymy ☺️13.05.2005 - córka
11.06.2008 - syn
05.06.2017 - zaczynamy się leczyć po 11 cyklach starań o trzeci skarb -
Azzurra wrote:Ja z Warszawy jestem.
Kolizja była minimalna, ale strachu się najadłam. Te foteliki samochodowe są jednak super- tak zamortyzowało, że nawet się Mała nie obudziła.
Jakies drobne szkody tylko, na szczęście.
mo to całe szczęscie. tak mało zalezy od nas na drodze... tzn teoretycznie duzo, ale mało trzeba, by było nieszczescie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2018, 17:18
2006 Kubuś
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc -
Karmelkovaa wrote:Dziewczyny cudne wieści :* Bondzik Karolcia gratulacje cieszę się ze jest dobrze
U mnie dzidziuś rośnie wszystko jest prawidłowo tak mówi lekarz serdusio bije
Troszkę wahamy się z dniami bo jest ok 6t 3/4d ale , że taka różnica jest ok
Także na razie cieszymy się założył kartę ciąży i za tydzień znowu , ja akurat muszę kontrolowac często bo przejsc dużo za mną i wole miec się na bacznosci
To nasz bobasek ma 6mm rączki nóżki już zaczyna być widać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c7b18e8c232.jpg
Karmelkova super bardzo się cieszę i gratuluję ja umówiłam się do swojego prywatnie za dwa tygodnie póki co, będę chodzić na NFZ i prywatnie do swojego raz na jakiś czas4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Madlen_:) wrote:Martula ja też Kraków i też mam prywatne ubezp. Tylko z PZU
przyjmuje w krk prywatnie, nie na ubezp niestety.2006 Kubuś
Ola [*] 27.06.2018 - 14 tc