Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tylko u mnie to od złamania może być... Byłam u 3 ortopedów od września 2 nic nie widziało a trzeci koniec października odkrył u mnie złamanie... Ale nie zalecił usztywnienia nic kazał tylko rękę oszczędzać... I tak robiłam... Było lepiej ale ostatnio ten ból znowu się nasila...
-
Agniecha moje mialy odpoczynek 2 miesiace chyba ale teraz ze jade do mamy i tak nie bedzie mi sie chcialo malowac w razie odrapania zwyklego lakieru to walnelam sobie hybrydy. Wroce to akurat bedzie pora by zmienic wiec pewnie tez dam im dalej odpoczac
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Lotopalanka a jakiś fizjoterapeuta? Może to by cos pomogło? Bo czekać jeszcze tyle miesięcy gdyby miało się nie poprawić no to nieciekawie..
-
Ja natomiast dzisiaj się podłamałam tym krwiakiem swoim. Dwa tygodnie już "poważnego oszczędzania się" i było okej, a dzisiaj śluz zabarwiony na żółto. Czyli coś tam wycieka. Mam nadzieję, że to resztki tego krwiaka i jest dobrze. Ale same wiecie, że byle co wystarczy żeby się podłamać. A ty @Paula222 plamisz jeszcze
czy coś? -
Hej dziewczyny ja dzis po pierwszym usg dzidzia ma 2mm i serduszko bijące 85razy na minutę ❤️ Termin porodu na 01.01.2019❤️ Kolejna wizyta 20.05 10:30
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 13:07
Kai, Madlen_:), futuremama, bondzik007, Malinowa_Czekolada, Lotopałanka, Aguś 90, Violet Flower, TaPaT, Angelika83 lubią tę wiadomość
daria184 -
RudyTygrysek wrote:VioletFlower Nie marynarzem ale rybakiem Wyplywa w morze na rozne rybcie
-
Malinowa_Czekolada wrote:Ja natomiast dzisiaj się podłamałam tym krwiakiem swoim. Dwa tygodnie już "poważnego oszczędzania się" i było okej, a dzisiaj śluz zabarwiony na żółto. Czyli coś tam wycieka. Mam nadzieję, że to resztki tego krwiaka i jest dobrze. Ale same wiecie, że byle co wystarczy żeby się podłamać. A ty @Paula222 plamisz jeszcze
czy coś?agniecha2101, Kitkat, SAINT90 lubią tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:U mnie o dziwo paznokcie się super poprawiły Zawsze miałam z nimi problem, ciągle mi się łamały i razdwajały, myślałam że w ciąży będzie jeszcze gorzej, bo znajome zawsze narzekały na paznokcie... a tu niespodzianka Mam wszystkie swoje pazurki równej długości i twarde jak nigdy Pod tym względem akurat ciąża zadziałała zbawiennie zobaczymy tylko na jak długo
Ogólnie wcześniej sporo odżywek wypróbowałam i mało która w ogóle coś pomagała. Jedyna którą mogę polecić, która przynajmniej na moje paznokcie zadziałała pozytywnie to ta: https://www.beglossy.pl/cztery_pory_roku-odzywka_5_w_1_do_skorek_i_paznokci
Fajna aplikacja, naturalne oleje, super zapach i moim paznokciom pomogła
Dziękuję kochana będę próbować bo pierwszy raz w życiu wstydzę sie swoich paznokci
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dziwna sytuacja, przed chwilą jadłam obiad u tesviowej, ziemniaki surówka i kurczak, i normalnie zapach tego kurczaka sprawił u mnie obrzydzenie normalnie jak by był zepsuty, parę dni temu miałam tak z parówkami2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny znalazłam świetny (wg mnie) artykuł dla przyszłych tatusiów ja swojemu M podesłałam i się śmiał jak go czytał a na koniec powiedział że nie przypuszczał że ciąża aż tak wpływa na moje samopoczucie, więc Wam też polecam podesłać swoim partnerom
https://mikemary.pl/2015/06/18/jak-przetrwac-ciaze-poradnik-dla-mezczyzn/Malinowa_Czekolada, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Karo_88 wrote:Wydaje mi się że śluz żółty to niekoniecznie od krwiaka. Ja mam takie dni ze jest przezroczysty a innego dnia lekko żółty. To mogą być hormony albo jakas infekcja.
-
Malinowa_Czekolada wrote:Ja natomiast dzisiaj się podłamałam tym krwiakiem swoim. Dwa tygodnie już "poważnego oszczędzania się" i było okej, a dzisiaj śluz zabarwiony na żółto. Czyli coś tam wycieka. Mam nadzieję, że to resztki tego krwiaka i jest dobrze. Ale same wiecie, że byle co wystarczy żeby się podłamać. A ty @Paula222 plamisz jeszcze
czy coś?
Ja bardzo często mam śluz zabarwiony na żółto, potem na beżowo a potem na brązowo.tylko u mnie niby nie bylo krwiaka a u Ciebie to nic innego jak dobry znak.
Ja mam bakterie w moczu i erytrocyty więc może to też ma wpływ jakiś..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2018, 14:29
-
Mnie dziś maz zlapal na macaniu sie po cyckach w parku
Tak to jest, dzis rano nie było porannego obejmowania muszli, wiec trzeba dodatkowych bodźców... Nie dogodzisz
No ale teraz sa lekkie mdlosci. Moze to juz czas ze najgorsze objawy zaczynają lekko odpuszczać (ostatnie 3 tyg byly wyjęte z życiorysu a w ten pt osiągnęły apogeum), w końcu to juz 9t 5d, gdzieś czytałam, że od tego momentu moze juz być mniej intensywnie.
-
Ja dokladnie w 9t5d mialam apogeum mdłości. Mam nadzieję przynajmniej, że to było apogeum i teraz z każdym dniem będzie lepiej. Jedyne, co mi pomaga, to cola, ale mam już wyrzuty sumienia, że za dużo jej piję.
Rudy Tygrysku, wiesz, że nigdy nie jadłam fladry? Dobra jest?TaPaT lubi tę wiadomość
-
Kai wrote:Ja dokladnie w 9t5d mialam apogeum mdłości. Mam nadzieję przynajmniej, że to było apogeum i teraz z każdym dniem będzie lepiej. Jedyne, co mi pomaga, to cola, ale mam już wyrzuty sumienia, że za dużo jej piję.
Rudy Tygrysku, wiesz, że nigdy nie jadłam fladry? Dobra jest?
Ja pilam cole poki pomagala (ok 6tyg), potem bylam w stanie ja wypić i zaraz zwrócić. Teraz totalnie nie mam ochoty na cole, mimo że przed ciaza lubiłam od czadu Do czasu sie napić