Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny! Witam się po majówce, która była totalnie offline Mam nadzieję, że wszystko u Was okej
U mnie są dni, że jestem pełna energii, ale też i takie, że padam na pysk o 13 i resztę dnia dowodzę z kanapy
Nie wiem czy te dziewczyny , które chciały książkę dostały maila ode mnie - jak nie to możecie ją pobrać też tutaj, wrzuciłam na we transfer: https://we.tl/8U1UMK6Ioa
Link będzie aktywyny tydzień -
Cześć Jagoda Ominęła mnie chyba szansa na maila z książką, ale też byłam długo offline, dlatego dziękuję za link - ściągnę z wielką chęcią
Dziewczyny, już poruszałyśmy ten temat, ale jak to u Was wygląda ze specyfikami na rozstępy? Nie mam nadwagi,ale rozstępy mam od wewnętrznej strony ud i na pośladkach juz od lat - szybki wzrost i tak wyszło
Stąd jest spore prawdopodobieństwo, że się pojawią w ciąży, chciałam kupić zachwalany Bio Oil. No i wpadłam na wpis mamaginekolog..
https://www.mamaginekolog.pl/rozstepy-w-ciazy/
warto kupić coś droższego, czy faktycznie Nas to nie uratuje i lepiej zaoszczędzić, kupując tańszy i mniej popularny,co często jest mylone z "mniej skuteczny"?o ile jakikolwiek jest..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2018, 13:00
-
Dzięki Jagoda za link! Też macie bez polskich znaków? Zaraz zabiorę się za czytanie bo wyleguje sie na slonku. Pierwszy dzień bez żadnych mdłości. Szybko poszło, 2tyg i po sprawie. Nie powiem zeby mnie to nie martwiło. Którejś też tak szybko minęły mdłości?
Miłego dnia :* -
_Jagoda_ wrote:Cześć dziewczyny! Witam się po majówce, która była totalnie offline Mam nadzieję, że wszystko u Was okej
U mnie są dni, że jestem pełna energii, ale też i takie, że padam na pysk o 13 i resztę dnia dowodzę z kanapy
Nie wiem czy te dziewczyny , które chciały książkę dostały maila ode mnie - jak nie to możecie ją pobrać też tutaj, wrzuciłam na we transfer: https://we.tl/8U1UMK6Ioa
Link będzie aktywyny tydzień👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
bondzik007 wrote:Dzięki Jagoda za link! Też macie bez polskich znaków? Zaraz zabiorę się za czytanie bo wyleguje sie na slonku. Pierwszy dzień bez żadnych mdłości. Szybko poszło, 2tyg i po sprawie. Nie powiem zeby mnie to nie martwiło. Którejś też tak szybko minęły mdłości?
Miłego dnia :*👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
bondzik007 wrote:Dzięki Jagoda za link! Też macie bez polskich znaków? Zaraz zabiorę się za czytanie bo wyleguje sie na slonku. Pierwszy dzień bez żadnych mdłości. Szybko poszło, 2tyg i po sprawie. Nie powiem zeby mnie to nie martwiło. Którejś też tak szybko minęły mdłości?
Miłego dnia :*
Ja wczoraj pisalam ze chyba u mnie zaczyna się wszystko normowac, bo czulam sie zupełnie normalnie i nie wymiotowalam tran po raz pierwszy od 3 tyg!
A dzis klops, otworzyłam oczy i juz wiedziałam że chyba jednak moje słowa były przedwczesne znów powtórka z rozrywki.
Więc ciesz się tym dniem na podratowanie sił -
inaa wrote:oooo jak fajnie, a na którą godzinke masz?
Ja na szczęście mam darmowe ze względu na poronienia, ale Pappa nie robię no i na Nifty też mnie nie stać. Tak czy siak urodze dzidziusia jak Bóg da, zdrowego czy chorego. ( oby był zdrowiutki)
Ja mam na 15:30 Też robię tylko podstawę. Szczerze mówiąc nigdy nie robiłam Pappa i Niffty ale stres jest i tak ogromny...
Ale wizyt mamy na tego 9 -
Malutka_94 wrote:Ślub 19 maja, lada moment
-
s1985 wrote:Ja mam badania na NFZ i dziwię się wam że tak nie robicie
Miłego poniedz i udanych wizyt, ja dziś jadę do immunologa do Gdańskas1985 lubi tę wiadomość
-
Kai wrote:To rzeczywiście lada chwila . A wesele robicie? Życzę Ci dużo sił! Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie siebie w takim stanie na ślubie i weselu. Nawet zrezygnowaliśmy z zaproszenia od kuzyna męża, bo nie widzę się na calonocnej imprezie teraz.
Dziękuję robimy wesele, mam nadzieję że będę się czuć dobrze i trochę się pobawięMalutka_94
-
Violet Flower wrote:Cześć Kobietki mam do Was pytanie teoretyczne. Czy jeśli zapiszę się na usg prenatalne na dzień ciąży wg OM 11 t+0 d to będzie za wcześnie czy to będzie akurat ten pierwszy dzień kiedy można robić to badanie?
Wypada to dokładnie 30 maja( dzień przed Bożym Ciałem, następnego dnia w Boże Ciało wyjeżdżam na tydzień i nie chciałabym tego odkładać na później. Co myślicie?
Jak ja się zapisywałam to Pani powiedziała, że powinien być 12 tydzień, tak też mówiła mi koleżanka, jeszcze na mama ginekolog jest lista lekarzy, uprawnionych do wykonywania tego USG, więc można poszukać czy Twój lekarz też tam jest:-) ja miałam do wyboru kilku, ale wszyscy tam byli, wybrałam jakiegoś profesora który przyjeżdża z Warszawy, bo i tak cena w moim mieście wszędzie to 250zl. Ja zapisałam się na 25 maja i wtedy będzie już 12 tydzień u mnie.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Ja dzisiaj poszłam do pracy po tygodniu przerwy, od razu oczywiście ból podbrzusza od rana, wzięłam no spe no i leżę teraz padnięta niby tylko 6 godzin w pracy, a i klasie mam naprawdę grzeczna, ale jednak to zmęczenie jest
Dziewczyny Wy macie takie fajne pomysły, może coś wymyślicie w tym roku zeganmy nasza kochana Panią Dyrektor, przechodzi na emeryturę, była od początku powstania szkoły, chcemy jej kupić i zorganizować od nauczycieli coś extra, wymyślilismy imprezę niespodziankę w jakims lokalu, ale jeszcze kwestia prezentu, ktoś wymyślił obraz, ja powiedziałam że może jakaś wycieczka na weekend gdzieś niedaleko, może nawet na Groupon zamówić, same nie mamy już pomysłu, bony na zakupy, do kosmetyczki już były... Pomożecie?4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Malutka_94 wrote:Dziękuję robimy wesele, mam nadzieję że będę się czuć dobrze i trochę się pobawię
Na pewno będzie super impreza ja pamiętam na swoim, jak po życzeniach od gości i prezentach tak mi było słabo, bo tyle trwało to przytulanie itp, że tak mi się w głowie kręciło i w ogóle, że myslalam, że skończę w pokoju, ale przewietrzyłam się i było ok. Maj to piękny miesiąc na ślub my mieliśmy 28 maja:-)
Za tydzień i za dwa mamy komunie, na wesele też mieliśmy iść za dwa tygodnie, ale niestety też odmówiliśmy bo ja nie widzę siebie teraz na takiej imprezie4 cs - 29 marca II kreseczki