Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
s1985 bardzo, bardzo mi przykro.
Dziewczyny, ja po wizycie. Bobas się ruszył w trakcie badania. na dziś wychodzi 9w1d.
Violet Flower, Daniela, PatkaPatka, Lotopałanka, Jagodagoi, Marti83, Dip88, agniecha2101, Paula222, Malutka_94, TaPaT, Malinowa_Czekolada, RudyTygrysek, Aguś 90, mindusia87, Angelika83, Azzurra, daria184, Mamusia_Ksawusia, futuremama, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
Serducho 16.04.
PCOS.Teratozoospermia
Starania od 8.2017
3.04.18 hcg 15dpo 855
6.04.18 beta hcg 2931
-
Daniela przykro, że taką wizytę miałaś. Ale jednak chodź sobie do tego Twojego lekarza. Ja też w końcu chodzę prywatnie i jestem mega zadowolona. Żałuję, że wcześniej nie trafiłam do "mojego już" lekarza
-
giovanedonore wrote:s1985 bardzo, bardzo mi przykro.
Dziewczyny, ja po wizycie. Bobas się ruszył w trakcie badania. na dziś wychodzi 9w1d.
-
futuremama wrote:Agniecha ja już nie wiem jakiej szczoteczki mam używać. Niby przy moich wrazliwych zębach każą miekką myć ale czy to rzeczywiście pomaga to nie jestem przekonana i z tymi dziąsłami tez wiecznie problem w sumie bo przed ciążą też wrażliwe były (oczywiście nie aż tak jak teraz)👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
ziuta.w wrote:Dziewczyny, kiedy robicie USG I trymestru? Tj. w którym tygodniu to u Was będzie wypadać.
PS. Ale tu ruch w tym wątku, chwilę człowiek nie zagląda i potem pół dnia nadrabia.ziuta.w lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
U mnie na prenatalnych będę mieć 12tc i 4 dni
giovanedonore gratulacje śliczny maluszekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 14:45
giovanedonore lubi tę wiadomość
-
a tak wyglądał wczoraj mój bobas, jakoś mniej "ludzko" niż Wasze ;>Marti83, Violet Flower, agniecha2101, olciaa, Jagodagoi, Lotopałanka, Malutka_94, SAINT90, Malinowa_Czekolada, RudyTygrysek, Aguś 90, mindusia87, Azzurra, Mamusia_Ksawusia, Paula222, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
giovanedonore wrote:s1985 bardzo, bardzo mi przykro.
X
Daniela współczuje wizyty. Coś wręcz niewiarygodnego. Tego lekarza bym omijała szerokim łukiem i chyba bym mu wystawiła opinie na znanym lekarzu, ku przestrodze.
-
S1985 bardzo bardzo mi przykro.. sciskam Cię mocno :*
Daniela co za patafian z tego lekarza! -
S1985 bardzo mi przykro. Trzymam kciuki żeby następnym razem już wszystko było w porządku.
Dziewczyny gratuluję wam udanych wizyt i cudownych maluszków.
Ja usg prenatalne wstępne będę mieć na następnej wizycie to będzie 10t4d a to najważniejsze w 20tc. -
Dziewczyny kolejna wizytę mam w 11 tygodniu u to akurat czas na usg prebatalne 1 trymestru. Zastanawiam się czy lekarz sam mi je zaproponuje czy mam się sama upomnieć. Ile takie usg kosztuje? Moj lekarz za wizytę z usg bierze 150zl obstawiam ze takie usg które trwa dłużej będzie liczył więcej. Jak to u Was wyglada?