Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Violet Flower wrote:Ziuta ja się wybieram najwczesniej chyba, bo już w 11t +0d.U mnie to będzie 30 maja. Wiem że mogłabym poczekać jeszcze z tydzień. Ale chcemy po tym usg powiedzieć już w rodzinie, poza tym Pani doktor ma bardzo dobry sprzęt.
W dalszej rodzinie czy najbliższa też jeszcze nie wie?
Też mam termin USG na 30.05 , ale u mnie to będzie 11w4d wg OM.
Zapisałam się też na drugie USG na 04.06 do innego lekarza, bo wolę sobie sprawdzić u dwóch dobrych specjalistów. (tak, mam schizę ) -
Dzien dobry wszystkim Troche opóźnione, bo rano miałam badania i musiałam odespać :p
Nigdy nie lubiłam wstawać mega wcześnie, ale teraz pobudka o 7-ej mnie zabiła
Azurra gratuluje udanej wizyty, niech każda taka bedzie !
Mkgk ale piękny widok juz zupełnie inny niz sama kropeczka..
Daniela trzymaj sie tam!
Bondzik głowa do góry!Daniela, Azzurra lubią tę wiadomość
-
Lotopałanka wrote:No właśnie jakiś czas temu ktoś tak tutaj chyba pisał...
A ja się wzięłam dziś za gotowanie zupy... Dziś szczawiowa... Uwielbiam... Już tak za mną chodziła że musiałam... A na kolacje będą naleśniki z dżemem póki można hahaha...
Ahh u mnie tez szczawiowa!Lotopałanka, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
I dziękuję dziewczyny za słowa wsparcia :*
-
ziuta.w wrote:W dalszej rodzinie czy najbliższa też jeszcze nie wie?
Też mam termin USG na 30.05 , ale u mnie to będzie 11w4d wg OM.
Zapisałam się też na drugie USG na 04.06 do innego lekarza, bo wolę sobie sprawdzić u dwóch dobrych specjalistów. (tak, mam schizę )
To nie schiza. Mi kolejne prenatalne zrobi zapewne w czerwcu mój lekarz prowadzący tego 30 maja idę do innej Pani doktor że względu na te bardzo dobre opinie -
Paula222 wrote:Widocznie nie... Powiedziała, że to najszybszy termin A ja pasków do glukometru nie mam...
Malinowa_Czekolada lubi tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Poza mną i Narzeczonym, to nie wie nikt dlatego chcemy po tym usg powiedzieć już rodzicom i rodzenstwu
To nie schiza. Mi kolejne prenatalne zrobi zapewne w czerwcu mój lekarz prowadzący tego 30 maja idę do innej Pani doktor że względu na te bardzo dobre opinie
To nieźle, że tak się Wam udaje to wytrzymać w tajemnicy.
My powiedzieliśmy rodzicom i rodzeństwu, ale reszcie dopiero po USG powiemy. -
s1985 wrote:Chciałam się pożegnać i życzyć wszystkiego dobrego, spokojnych i nudnych ciąż oraz szybkiego porodu
S1985 dla czego się z nami żegnasz?
PatkaPatka za tydzień mam wizytę u gina to go zapytam co i jak ...
Daniela koszmar??? Ojej... Czekam na wiadomości..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 13:31
-
Paula222 wrote:S1985 dla czego się z nami żegnasz?
PatkaPatka za tydzień mam wizytę u gina to go zapytam co i jak ...
Daniela koszmar??? Ojej... Czekam na wiadomości..2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18