Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Piszecie o problemie z dziąsłami... ja nie tyle z dziąsłami, ale z zębami mam problem - zawsze miałam słabe, często chodziłam do dentysty, bo mimo dbania o higienę - co chwile coś się tam działo. I wczoraj w czwórce odleciała mi cała boczna ścianka... fuck! A gdzie tam do końca ciąży - chyba zostanę bez zębów.
Muszę zapytać gina, może jakies witaminy na wzmocnienie czy coś...
I ja dołączam dzis do dziewczyn z wymiotami Pierwszy raz mi się zdarzyło, ale jednak chwilę temu mój organizm jednak nie wytrzymał. Okropność. Oby szybko nastał 12 tydz. i te paskudne mdłości się skończyły. -
Agniecha ja już nie wiem jakiej szczoteczki mam używać. Niby przy moich wrazliwych zębach każą miekką myć ale czy to rzeczywiście pomaga to nie jestem przekonana i z tymi dziąsłami tez wiecznie problem w sumie bo przed ciążą też wrażliwe były (oczywiście nie aż tak jak teraz)
-
Paula222 wrote:Śmiech na sali zarejestrowałam się właśnie do diabetologa z terminem na 6 czerwca ...
A nie jest tak że w ciągu tygodnia masz mieć zapewnioną wizytę u specjalisty?Lotopałanka, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
No właśnie jakiś czas temu ktoś tak tutaj chyba pisał...
A ja się wzięłam dziś za gotowanie zupy... Dziś szczawiowa... Uwielbiam... Już tak za mną chodziła że musiałam... A na kolacje będą naleśniki z dżemem póki można hahaha...bondzik007, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Po wizycie. Mamy 0,91cm człowieka z bijącym sercem, dzidziuś wymiarami co do dnia zgodny z OM. Na USG był ze mną mąż z córką, doktorek puscil na sekundę bicie serca. Co za przeżycie, coś niesamowitego.
Z uwagi na torbiel na jajniku dostałam dupka, do tego dostałam skierowanie na pakiet badań , głowie żeby skontrolować tarczycę która nie była po porodzie badana. Poza tym wszystko wygląda pięknie. Za dwa tygodnie kolejne USG. Ponieważ lekarz kazał koniecznie pójść na lody po takich wiadomościach, tak zrobiliśmy:)
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn wizytujących.Dip88, Lotopałanka, TaPaT, Irminka1231, Violet Flower, Malutka_94, Marti83, olciaa, bondzik007, Paula222, PatkaPatka, RudyTygrysek, agulineczka, Daniela, Karolcia27, futuremama, agniecha2101, Malinowa_Czekolada, Aguś 90, mindusia87, inaa, Angelika83, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ac98e5a81d6.jpg
to moj dzidziusWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2018, 11:24
Dip88, Azzurra, Lotopałanka, TaPaT, Irminka1231, ziuta.w, Malutka_94, Marti83, bondzik007, Paula222, PatkaPatka, daria184, Jagodagoi, RudyTygrysek, Daniela, Karolcia27, futuremama, agniecha2101, Achia, Malinowa_Czekolada, Aguś 90, mindusia87, inaa, Angelika83, Madlen_:), Lilly_Ana lubią tę wiadomość
-
Azzura gratuluję!! Cieszę się ogromnie Twoim szczęściem. Widzisz, niepotrzebnie się stresowalas
Mkgk dzidziuś cudny. No prawdziwy mały człowiekAzzurra lubi tę wiadomość
-
Daniela wrote:A ja czekam przed gabinetem i wariuje.
Daniela lubi tę wiadomość
-
ziuta.w wrote:Dziewczyny, kiedy robicie USG I trymestru? Tj. w którym tygodniu to u Was będzie wypadać.
PS. Ale tu ruch w tym wątku, chwilę człowiek nie zagląda i potem pół dnia nadrabia.ziuta.w lubi tę wiadomość