Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, gratuluję dwóch kreseczek na teście !
Życzę spokojnych i nudnych ciąż.
Dokładnie 26.03.2017 zobaczyłam pozytywny test ciążowy i mialam zostać grudniówką z terminem na 2.12.2017 jednak powitaliśmy nasze szczęście w 36+3tc 5 listopada
Powodzenia!Paula222, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Mom of 3
11.2011
11.2017
06.2019 -
Hej dziewczyny .Moge do was dołaczyc.Termin u mnie wychodzi na 3grudnia.Testy u mnie wychodza od 9dpo dzis 15dpo.wczoraj byl 14dpo beta wyszla prawie 700.Podobno wysoka .owulacja w danym dniu jestem pewna bo byl skok.Jestem mega szczesliwa ze sie udalo.W domu mam juz 2 skarby .to moj 3cs.pozdrawiam
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
no to już po wizycie u gina...na betę nie skierował a sama też nie zrobię...musi być dobrze...nie będę się stresować niepotrzebnie...
co powiedział lekarz?
Póki co zrobił tylko zwykłe badanie bez usg i niby wszystko ok jest...ale wie o moich przejściach i powiedział szczerze, że na razie nie powie nic więcej...mogę za 2 dni już nie być w ciąży...także czekamy....zapisał mi Duphaston 3x1 tabletka co najmniej do 12tc....3 kwietnia mam przyjść po L4 i umówić się na pierwsze USG...według jego suchych obliczeń zarodek w macicy jest dopiero 10 dni ;p
aaaa i mam prowadzić zdrowy, oszczędny jak to powiedział sanatoryjny tryb życia....
Paula222 lubi tę wiadomość
-
Lotopałanka super, że dał Ci duphaston. Musi być ok Wiadomo, że to wczesna ciąża i teraz po prostu musimy czekać Ale nie dał Ci zwolnienia od razu ? Oszczędzaj się, nie zamartwiaj :*
Irminka1231 u mnie mali są jeden synek w maju 4 latka a drugi synek w czerwcu 2 lata O to spore masz dzieciaczki Kiedy planujesz im powiedzieć o tym, że będą mieli rodzeństwo ?
Ja mam synów, ten co chyba w brzuszku też raczej synek - <3 w samą owu były jak w poprzednich sytuacjach i wyszli chłopcy -
Paula222 wrote:ooo agniecha2101 miło , że dołączyłaś
Zakładałaś kalendarz na belly ?
Lotopałanka jak tam ? Robiłaś bete? Udało ci się umówić do lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 14:10
Paula222 lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dziewczyny zaczęłam robić listę Jak będziecie znały wstępną bądź ostateczną datę dajcie znać Pomyślcie jakie emocje tu w grudniu będą
Lotopałanka aaaaa to zmienia postać rzeczy A gdzie pracujesz ? Bo ja przy produkcji chemii... I sama wiesz jaki to może mieć wpływ na rozwijające się maleństwo
agniecha aha bo nie widać Nie masz udostępnionego Ale pasek widzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 14:13
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Paula222 wrote:Lotopałanka super, że dał Ci duphaston. Musi być ok Wiadomo, że to wczesna ciąża i teraz po prostu musimy czekać Ale nie dał Ci zwolnienia od razu ? Oszczędzaj się, nie zamartwiaj :*
Irminka1231 u mnie mali są jeden synek w maju 4 latka a drugi synek w czerwcu 2 lata O to spore masz dzieciaczki Kiedy planujesz im powiedzieć o tym, że będą mieli rodzeństwo ?
Ja mam synów, ten co chyba w brzuszku też raczej synek - <3 w samą owu były jak w poprzednich sytuacjach i wyszli chłopcy
-
nick nieaktualny
-
Irminka woow Czyli masz szansę na bliźniaki ? Zazdroszczę oparcia w dzieciach, że dopingują i wg. Mojemu czterolatkowi mówiłam że dzidzia w brzuszku ale nie wie o co mi chodzi
Ja już po drzemce. Głowa boli
Szczęśliwa_mamusia dziękujemy