Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lotopałanka mój prawie 4 letni synek chodzi do logopedy w przedszkolu, ale zanim chodził do przedszkola chodził do logopedy na NFZ. U niego było tak , że bardzo mało mówił, najbardziej ruszył z mową odkąd do przedszkola chodzi. Ale oczywiście, jak mówi mało bądź bardzo nie wyraźnie możecie zapisać się do logopedy
Ja właśnie ucięłam sobie drzemkę, żeby czas mi szybciej zleciał. Najwyżej nie będę spać w nocy
Irminka kiedy masz wyniki bety ??
Jak tam dziewczyny dzień mija ? -
No właśnie bardzo mało mówi ale logopeda w żłobku mi ciągle mówi że mamy czas jeszcze no ale ile mam czekać aż 5 lat skończy... Grrrr... Zaraz idę po małego pizza gotowa czeka na pieczenie także szybko mija mi czas
-
Ooo pizza
A sama ciasto robiłaś ? Muszę jakiś dobry przepis dorwać. U mnie dziś spaghetti
Mi się wydaje, że im szybciej się zacznie tym lepiej do logopedy. U mnie też mówili że ma czas... W efekcie nie mówił aż skończył 3 lata a poszedł do przedszkola nie umiał się porozumiewać z dziećmi, bo nikt go nie rozumiałŻałuję właśnie , że wcześniej nie zaczęłam
-
Hej niesmialo sie wpisuje.
Beta 11dpo 31.8, 13dpo 112.0, 15dpo 245.5
Dzis 19dpo czekam na wizyte i kolejne badanie z krwii. W piatek mam o 15.20 wizyte i usg. Wg kalkulatora to moj 4 tydzien 5 dzien a termin na 30 lis/1 grudnia. Ale jak porownuje bety dziewczyn to cos niska mam bete na 15dnia od owuagniecha2101, Paula222 lubią tę wiadomość