Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie data przez BBF wyznaczona na 3 grudnia, a przez inną apkę na 2 grudnia. Zobaczymy co gin. powie.
Z tym bólem głowy, to chyba normalne na początku ciąży, ale czemu dokładnie tak jest, to nie wiem
)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 20:22
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
noooo no to się zgadza ja mam na 23 listopada tyle, że z wami mi raźniej bo listopadówki to już 2 cm okruszki pokazuja a u mnie w sobote dopiero pechrzyk było widać
agniecha2101, Paula222 lubią tę wiadomość
-
inaa wrote:noooo no to się zgadza ja mam na 23 listopada tyle, że z wami mi raźniej bo listopadówki to już 2 cm okruszki pokazuja a u mnie w sobote dopiero pechrzyk było widać
inaa, Paula222 lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
inaa to najwyżej pójdziesz na pierwszy ogień z porodem haha Zaraz Cię dopiszę
Dzięki dziewczyny ! Pocieszyłyście mnie z tym pustym pęcherzykiem . Bo serio straszny widok
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a3d8031a9903.jpg
Lotopałanka haha ja z tym wc też miałam stres jak chodziłam ale ostatnich dniach mi minęło na szczęście
inaa, mkgk, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Mi może kinie jak pójdę na usg i coś zobaczę... Póki co ciągle trzyma mnie stres lekki ale staram się nie myśleć i oddawać się przyjemnością (czytanie książek i gotowanie) nie forsujac się że sprzątaniem skoro mam się oszczędzać to staram się to robić
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
agniecha no właśnie coś mi z tym końcem grudnia nie pasowało
Lotopałanka no już nie mogę się doczekać, mam nadzieję,że za tydzień wstawię zdjęcie już z fasolinką TO niezłą miałaś tą cukrzycę :o
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
a ja po prysznicu leze i boli mnie lewy jajnik dosc mocno kluje mimo ze owu byla z prawgo i do tej pory bolal mnie tylko prawy... eh ile to stresu na poczatku. ja tez jak szalona lece do wc jak czuje mokro lub nagle cieplo. Dopochwowo luteine biore 2 tab 3x dziennie wiec non stop mam uczucie mokrosci. Objawy oprocz wyzszej temp. braku okresu i wielkich piersi nie mam
-
Ja na razie biorę duphaston 2x1 dziennie
Inaa nie mam pomiaru pęcherzyka. Mówił że wygląda mniej więcej tak jak jest, czyli na te 5 tygodni. A jest przecież 6 No nie wiem, mam nadzieję że w pęcherzyku jest maluszek i pokaże się mamusi za tydzień
Co do acard mi kiedyś gin polecał w czasie starań - na łatiejszą implantację zarodka. O innych zaleceniach nie słyszałam
mgkg mnie boli głównie lewy a z prawego owulacja, dziwne to... -
Wg macie jakieś imiona dla chłopca/ dziewczynki już ? A obecne mamy jak mają na imię wasze dzieci ? Bo ja mam synków Franka i Jasia Dla kolejnego synka chciałabym Wojtuś, ale mąż nie bardzo Dla córki ( chociaż wątpię że będzie jeśli już) Hania lub Eliza
-
Lotopałanka super widzę, że już wybrane
U mnie mąż wybrał dla pierwszego, strasznie nie chciałam ale jakoś mnie przekonał Drugiego poszliśmy na kompromis, a trzecie niby ja mam wybrać , ale Wojtek mu się nie podoba wrrr
Kurde wyspałam się dziś w dzień a teraz będę siedzieć do północy haha
Już jestem dobrej myśli. Nastawię się dobrze bo bez sensu zamartwiać się cały tydzień a przy tym maluszka