Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz wrote:Dziewczyny, czy Wy macie jakieś objawy? Ja w pierwszej ciąży miałam całe spektrum od mdłości po bóle okresowe a teraz cisza... czasami w nocy mam kłócia w prawym jajniku, ale poza tym nic nie czuję, co mnie oczywiście troche martwi. Do lekarza i na usg planuje iść za dwa tygodnie (to bedzie 7 tydzień).👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Paula222 wrote:Alxawi dziękujemy To sporo szybciej powitaliście maleństwo
Dziewczyny tylko mi Belly się nie ładowało do końca ? :o
Właśnie byłam ogarnąć auto - na święta musi być błysk Zaraz zabieram się za obiad👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Irminka1231 wrote:Hej dziewczyny .Moge do was dołaczyc.Termin u mnie wychodzi na 3grudnia.Testy u mnie wychodza od 9dpo dzis 15dpo.wczoraj byl 14dpo beta wyszla prawie 700.Podobno wysoka .owulacja w danym dniu jestem pewna bo byl skok.Jestem mega szczesliwa ze sie udalo.W domu mam juz 2 skarby .to moj 3cs.pozdrawiam👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
inaa wrote:mogę? wprawdzie termin na koniec listopada, ale bliżej z wiekiem ciąży mi do was ;*👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ja właśnie nie rozumiem tego wyznaczania tych terminów przez te programy dlatego pewna będę terminu dopiero jak poda mi go gin... Ostatnia @ 21.lutego cykle ok 30 dniowe więc zobaczymy jaki termin mi wyznaczy
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Ja po wizycie... Staram się ochłonąć... Pozamacicznej nie ma - to dobre wieści. Pęcherzyk jest w macicy. Ale co gorsza nic w nim póki co nie widać - jest pusty Gin twerdzi , że ciąża po prostu może być młodsza bo sporo wędrowała - z prawego jajnika przez lewy jajowód i do macicy... Trochę się wypłakałam, ale staram się ochłonąć... Mam wizytę za tydzień, wszystko się okaże... Póki co nadzieja jakaś zostaje...
mkgk witamy Zaraz Cię dopiszę...
Mi się wydaje , że termin porodu zależy też od długości cyklu... -
No mi aplikacje w telefonie pokazują termin na 28 listopada niby... Znając szczęście to pewnie i tak w listopadzie urodzę
Paula to teraz spokojnie dbaj tam o Was niech się ładnie rozwija maluszekWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2018, 20:10
-
Lotopałanka to zmienić Ci datę ? to mówisz, że wcześniej możesz urodzić ? Bo ja to mam szczęście do porodów po terminie - 1 syn 11 dni po terminie, a drugi 3 dni po terminie
mkgk zapisałam Cię na 1 stronie
agniecha mnie też codziennie głowa boli... Ciekawe dla czego tak ?mkgk lubi tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:Kochana a czemu Ty masz termin na koniec listopada, a ja na koniec grudnia a ciążę mam młodszą o ponad tydzień...?
Nie rozumiem, czemu tobie wyznacza na koniec grudnia? Moja ostatnia miesiaczka 16.02 cykl 28dniowy -
Paula u mnie w pierwszej ciazy w 6 tygodniu tez byl widoczny tylko sam pęcherzyk, a wszystko byli potem w porządku. Bądź dobrej mysli!
Mi BBF wyznaczył termin na 1 grudnia.
Ja dzis jestem bardzo zmęczona a poza tym nie czuje w ogole jakbym była w ciazy, boje sie przez to powtarzać betę bo widzę ze Wy macie jednak wysokie te wyniki, chyba podobnie jak Lotopałanka zrezygnuje juz z kolejnych powtórzeń, umowie sie po prostu na usg w 7 tygodniu - za bardzo mnie potem stresuje czekanie na wyniki -
Lotopałanka wrote:Nie nie zmieniaj póki gin nie powie... :p no syna urodziłam 2 tygodnie wcześniej ale to pewnie przez cukrzycę ciążową
Ja z drugim synkiem też miałam cukrzycę ciążową Ale bez insuliny na szczęście
agniecha nie mogło Ci wyznaczyć na koniec grudnia Musiałabyś być dopiero w trakcie zachodzenia w ciążę A nie podawałaś daty na 3 grudnia ?