Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Inna ściskam cie mocno. Pamiętaj ze to jeszcze o niczym nie świadczy maleństwo na pewno będzie całe i zdrowe. Ciaza to taki piękny okres a my sie tylko zamartwiam. To jest 9 miesięcy pełne stresu tak nie powinno byc
U mnie lekarz potwierdził płeć w 13 tyg a sprzęt miał chyba z ery kamienia łupanego tak ze wszystko soe da.
U mnie dzis fatalny dzień nie wiem czy ta pogoda czy co, ale tak złe to sie jeszcze nie czułam.
Ja w pierwszej ciazy szalałam z rzeczami a teraz juz wsYstko mamy. Będzie tylko trzeba młoda chyba wyrzucić z łóżeczka nie wiem jeszcze o tym nie myśle. Ona sama zajmuje cały pokój ja nawet nie myśle jak tam
Mam zmieścić drugiego bobasa -
Inaa nie wiem czy cie to pocieszy ale tu u mnie w Holandii górna granica to 3,5 mm. Więc według tutejszych norm powiedzieliby ci ze wszystko jest w jak najlepszym porządku. Tutaj te normy zmienili już jakiś czas temu. Wierzę że u was będzie wszystko w porządku
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
dzięki za słowa otuchy, już się uspokoiłam bo ponoć to i tak niskie ryzyko tej choroby. Wierze, że będzie ok
Mój cudak 7 cm ma taki piękny profil no i widze, że mój zadarty nos hehe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd1c7d5b9762.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 21:35
Lotopałanka, Azzurra, Violet Flower, Martula78, RudyTygrysek, futuremama, olciaa, Marzenqa92, Irminka1231, TaPaT, Marti83, AMK, Dip88, agniecha2101, Malutka_94, Karmelkovaa, bondzik007, Malinowa_Czekolada, Paula222, Aguś 90, marrakech2708, Angelika83, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
inaa wrote:Co ja bym bez Was zrobiła... zgłupiała do reszty hehe :* jesteście niesamowite dziewczyny
Śliczne maleństwo :-* kochana buziaczki i całuski :-*
Ja już gotowa do spania więc wszystkim miłej nocki i miłych snów o dzidziachViolet Flower, Lotopałanka lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Karolcia27 wrote:Śliczne maleństwo :-* kochana buziaczki i całuski :-*
Ja już gotowa do spania więc wszystkim miłej nocki i miłych snów o dzidziach
Inaa od tego jesteśmy tutaj przecież
-
inaa wrote:dzięki za słowa otuchy, już się uspokoiłam bo ponoć to i tak niskie ryzyko tej choroby. Wierze, że będzie ok
Mój cudak 7 cm ma taki piękny profil no i widze, że mój zadarty nos hehe
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd1c7d5b9762.jpga nosek faktycznie piękny
-
Agulka, witaj u nas!
Inaa, no gratulacje! piękny profil, doskonale ujęcieglowa do góry i odpedzamy złe myśli, bo w grudniu ( czy w listopadzie?) urodzisz zdrowe dziecko!
Futuremama, ja myślę że Ty powinnas przy okazji z lekarzem te bóle skonsultować. Ja nic takiego nie miałam, ale kojarzą mi się z późniejszym etapem ciąży, jak już coś.
A gdzie info od reszty dziewczyn?
Paula, ja nie pójdę spać jak się nie dowiem co u Ciebie, także miej litość!Paula222 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem nie miałam kiedy napisać bo po badaniach od razu do mamy . .. U mnie przeziernisc też wysoko bo 2.1 a w poprzednich ciażach było 1.4-1.7 ... też się martwię
A tak to ok tyle że b brzuszku na 99 % mieszka mój 3 syn ... heh;) jutro dodam zdj dziękuję za kciuki . ..
olciaa, Violet Flower, Lotopałanka, TaPaT, Azzurra, futuremama, inaa, Malutka_94, Karmelkovaa, bondzik007, Malinowa_Czekolada, Aguś 90, Angelika83, Magdaa21 lubią tę wiadomość
-
Dziś Was wszystkie przywitam pierwsza, bo mój synek postanowił wstać przed 5. Ech, czuję zmęczenie, bo spać poszłam dopiero koło północy i to kolejny raz. Sporo mam szkolnej roboty, a do tego wyszły jakieś pilne sprawy urzędowe. W przyszłym tygodniu to już w ogóle się będzie działo: w poniedziałek prenatalne, we wtorek zebranie z rodzicami, w środę proba generalna przed przedstawieniem teatralnym przygotowywanym od kilku miesiecy, w czwartek przedstawienie. Mąż się przeziebil. Boję się, żeby w tym stresie i zmęczeniu mnie cos nie dolapalo.
Paulo, inaa, rozumiem, że wynik przeziernosci Was nie ucieszyl, ale mawet 1 na 700 to i tak nieduże prawdopodobieństwo, tylko ułamek procenta, więc na 99,98% Wasze dzieci są zdrowe.
A co z kasiulka? Nie odezwała się chyba.