Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem już w 11 tyg i czekam aż mi te mdłości całkiem przejdą i na ten zastrzyk energii.. na razie tylko bym spała. I bardzo szybko się męczę.
Co do porodu, to ja nawet nie myślę. Strach mam straszny bo to pierwsza ciąża a miejski szpital kojarzy mi się tylko z łyżeczkowaniem.
Na razie powiem Wam, że jeszcze nie do końca pozwalam sobie na radość z ciąży. Już jestem spokojniejsza, ale moja pani dr powiedziała, że odetchniemy po prenatalnych (12+2) -
Violet Flower wrote:Agniecha piękny brzuszek
Jak się trzymasz?
Co Twoi mężczyźni planują dla Ciebie w Dzień Matki:-)?
Mój stary mąż zapomniał, choć nie chce się przyznać. Teraz gdzieś wyruszył więc pewnie wyrzuty sumienia zagonily go do kwiaciarni:/ także Paula, masz skarby w domu!
Paula222, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
Malinowa_Czekolada wrote:Ja jestem już w 11 tyg i czekam aż mi te mdłości całkiem przejdą i na ten zastrzyk energii.. na razie tylko bym spała. I bardzo szybko się męczę.
Co do porodu, to ja nawet nie myślę. Strach mam straszny bo to pierwsza ciąża a miejski szpital kojarzy mi się tylko z łyżeczkowaniem.
Na razie powiem Wam, że jeszcze nie do końca pozwalam sobie na radość z ciąży. Już jestem spokojniejsza, ale moja pani dr powiedziała, że odetchniemy po prenatalnych (12+2)zastrzyk energii mnie ominął jak na razie
-
Dziewczyny z innej beczki. Mam aplikację Himommy i dzisiaj Dzidziuś powiedział mi że już na pewno zaczęłam pięknieć dzięki niemu i że pewnie będę teraz słyszała takie komplementy...
Ja się teraz pytam.. GDZIE TEN OBIECANY BLASK??? Czuję się jakby po mnie coś przejechało a ostatnio ryczałam przed lustrem że zbrzydłam
Gdzie ten Blask? No GDZIE??!!! Ja się pytamMalinowa_Czekolada lubi tę wiadomość
-
Azzurra wrote:Violet, Kochana miło Cię widzieć:*
Jak się trzymasz?
Co Twoi mężczyźni planują dla Ciebie w Dzień Matki:-)?
Mój stary mąż zapomniał, choć nie chce się przyznać. Teraz gdzieś wyruszył więc pewnie wyrzuty sumienia zagonily go do kwiaciarni:/ także Paula, masz skarby w domu!no trochę smutny ten dzień matki dla mnie w tym roku, ale staram się nie myśleć o tym co mnie wkrótce czeka
Mój mały mężczyzna wręczył mi już wczoraj po przedszkolu własnoręcznie zrobiony świecznik i dyplom super mamy, a dziś życzenia i kwiatytak więc jakoś mi leci. Ale z tęsknotą Was podczytuje i trochę mi smutno. Ale chyba jakoś szybko to ogarnęłam w głowie, bo już nie rozpaczam i myślę, że wkrótce znów będę się cieszyć z pozytywnego testu i tym razem już szczęśliwego zakończenia
Życzę Wam wszystkim Wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta Mamusie. Od teraz to już zawsze będzie wyjątkowy dzieńAzzurra, agniecha2101, ziuta.w, Aguś 90, Martula78, Malinowa_Czekolada, futuremama lubią tę wiadomość
-
Violet Flower wrote:Dziękuję, że pytasz
no trochę smutny ten dzień matki dla mnie w tym roku, ale staram się nie myśleć o tym co mnie wkrótce czeka
Mój mały mężczyzna wręczył mi już wczoraj po przedszkolu własnoręcznie zrobiony świecznik i dyplom super mamy, a dziś życzenia i kwiatytak więc jakoś mi leci. Ale z tęsknotą Was podczytuje i trochę mi smutno. Ale chyba jakoś szybko to ogarnęłam w głowie, bo już nie rozpaczam i myślę, że wkrótce znów będę się cieszyć z pozytywnego testu i tym razem już szczęśliwego zakończenia
Życzę Wam wszystkim Wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta Mamusie. Od teraz to już zawsze będzie wyjątkowy dzień
Za rok będzie lepszy Dzień Matki, bardzo w to wierzę. Bardzo się cieszę, że powoli dochodzisz do siebie. Za chwilę będzie ślub, a później to już będziemy tylko podziwiać uroczą pannę młodą w pięknej sukni i cieszyć się z Twoich dwóch kresek. Bo na pewno nie tylko ja tutaj ale wszystkie będziemy Ci kibicować:*agniecha2101, Violet Flower lubią tę wiadomość
-
agniecha2101 wrote:Chwalę się moim bandziochem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/935c2c516022.jpg
o jaki cudny brzuszek ale to juz praktycznie 14 tydzień jutro więc ma prawo być widaćślicznie ;*
agniecha2101 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
MagicCherryCupcake wrote:Dziewczyny z innej beczki. Mam aplikację Himommy i dzisiaj Dzidziuś powiedział mi że już na pewno zaczęłam pięknieć dzięki niemu i że pewnie będę teraz słyszała takie komplementy...
Ja się teraz pytam.. GDZIE TEN OBIECANY BLASK??? Czuję się jakby po mnie coś przejechało a ostatnio ryczałam przed lustrem że zbrzydłam
Gdzie ten Blask? No GDZIE??!!! Ja się pytam
Ja jestem w 15stym tyg i słyszę komplementy- faktycznie i rano bez makijażu ładnie wyglądam. Mąż się zachwyca po przebudzeniuwięc coś w tym jest
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
To prawda
mój tez mówi ze pięknie wyglądam
a ja się sobie podobam z brzusiem im bardziej go widac tym bardziej czuję się pięknie hehe
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Dzień dobry wszystkim mamom i prawie mamom.
USG w środę a ja się martwię, bo aktualnie prawie żadnych objawów. Wiem, że tak może być i nie musi to oznaczać niczego złego, ale ehh no wiadomo.
Odwiedzacie dziś swoje mamy, teściowe?kojarzę, że niektóre z Was będą dzis ogłaszać dobrą nowinę.
fajnie, my dziś odwiedzamy tylko teściów, bo moich rodziców nie mamy tu niestety na miejscu.
-
Chciałam tylko oznajmić, ze w rodzinnym małym mieście zakupiłam sukienkę na panieński. Ba nawet kupiłam 2 i to w pierwszym sklepie. W ogóle Pani ekspedientka super się mną zajęła, poprzynosila mi mnóstwo sukienek
Ceny tez super
Jestem zachwycona! jedyny minus to ze są czarne
Dokupiam jeszcze buty na koturnie, torebkę taka na co dzień (bo moja już się zniszczyła). Wiec co zaoszczędziłam na sukienkach, to wydałam w ccc
Już się nie mogę doczekać wtorku, by się uspokoić ze z maleństwem wszystko dobrze.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciukow i modlitwę
Mam 5,5cm, płeć jeszcze nieznana:) ma duży nosek ale to dobrze, bo zmniejsza prawdopobienstwo choróbprzezierność karkowa 1,6mm, serduszko bije 158ud/min
olciaa, inaa, ziuta.w, Anita_croix, Malutka_94, RudyTygrysek, Shaggi26, Martula78, TaPaT, Violet Flower, Karmelkovaa, Angelika83, Dip88, futuremama, Malinowa_Czekolada, bondzik007, 88Kala, Aguś 90, Paula222, agniecha2101, daria184 lubią tę wiadomość