X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2018 ! :)
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2018 ! :)

Oceń ten wątek:
  • Malinowa_Czekolada Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem już w 11 tyg i czekam aż mi te mdłości całkiem przejdą i na ten zastrzyk energii.. na razie tylko bym spała. I bardzo szybko się męczę.

Co do porodu, to ja nawet nie myślę. Strach mam straszny bo to pierwsza ciąża a miejski szpital kojarzy mi się tylko z łyżeczkowaniem :(.

Na razie powiem Wam, że jeszcze nie do końca pozwalam sobie na radość z ciąży. Już jestem spokojniejsza, ale moja pani dr powiedziała, że odetchniemy po prenatalnych (12+2)

oar8rjjgrkg2o91l.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagicCherryCupcake wrote:
    Najlepszego imienniczko :D

Też Paulina ? :) Najlepszego :)

Dziękuję dziewczyny <3 :D

MagicCherryCupcake lubi tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Violet Flower Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha piękny brzuszek :)

agniecha2101 lubi tę wiadomość

m3sx3e3kljv6iygm.png

qb3c6iye9ikwm5gy.png
    MTHFR 1298 A-C hetero | PAI-1 4G hetero
    [*] 05.06.2018 - 11 tc- zaśniad groniasty częściowy
  • MagicCherryCupcake Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula222 wrote:
    Też Paulina ? :) Najlepszego :)

Dziękuję dziewczyny <3 :D

Tak :) Dziękuję :*

Paula222 lubi tę wiadomość

vcvau8q.png
  • Azzurra Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet Flower wrote:
    Agniecha piękny brzuszek :)
    Violet, Kochana miło Cię widzieć:*
    Jak się trzymasz?
    Co Twoi mężczyźni planują dla Ciebie w Dzień Matki:-)?
    Mój stary mąż zapomniał, choć nie chce się przyznać. Teraz gdzieś wyruszył więc pewnie wyrzuty sumienia zagonily go do kwiaciarni:/ także Paula, masz skarby w domu!

Paula222, Violet Flower lubią tę wiadomość

c55f3e3ka2zssd9g.png
    km5szbmhhu8jucb0.png
  • Kitkat Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinowa_Czekolada wrote:
    Ja jestem już w 11 tyg i czekam aż mi te mdłości całkiem przejdą i na ten zastrzyk energii.. na razie tylko bym spała. I bardzo szybko się męczę.

Co do porodu, to ja nawet nie myślę. Strach mam straszny bo to pierwsza ciąża a miejski szpital kojarzy mi się tylko z łyżeczkowaniem :(.

Na razie powiem Wam, że jeszcze nie do końca pozwalam sobie na radość z ciąży. Już jestem spokojniejsza, ale moja pani dr powiedziała, że odetchniemy po prenatalnych (12+2)
    Nie pocieszę Cię - u mnie połowa 14 tygodnia a nadal zasypiam o 21 :D zastrzyk energii mnie ominął jak na razie :)

oar890bvpobm9vcr.png
    fb3d941327.png

Wysłany: 26 maja 2018, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z innej beczki. Mam aplikację Himommy i dzisiaj Dzidziuś powiedział mi że już na pewno zaczęłam pięknieć dzięki niemu i że pewnie będę teraz słyszała takie komplementy...

Ja się teraz pytam.. GDZIE TEN OBIECANY BLASK??? Czuję się jakby po mnie coś przejechało a ostatnio ryczałam przed lustrem że zbrzydłam :D

Gdzie ten Blask? No GDZIE??!!! Ja się pytam :D :D :D

Malinowa_Czekolada lubi tę wiadomość

vcvau8q.png

Wysłany: 26 maja 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azzurra wrote:
    Violet, Kochana miło Cię widzieć:*
    Jak się trzymasz?
    Co Twoi mężczyźni planują dla Ciebie w Dzień Matki:-)?
    Mój stary mąż zapomniał, choć nie chce się przyznać. Teraz gdzieś wyruszył więc pewnie wyrzuty sumienia zagonily go do kwiaciarni:/ także Paula, masz skarby w domu!
    Dziękuję, że pytasz :) no trochę smutny ten dzień matki dla mnie w tym roku, ale staram się nie myśleć o tym co mnie wkrótce czeka :)
    Mój mały mężczyzna wręczył mi już wczoraj po przedszkolu własnoręcznie zrobiony świecznik i dyplom super mamy, a dziś życzenia i kwiaty :) tak więc jakoś mi leci. Ale z tęsknotą Was podczytuje i trochę mi smutno. Ale chyba jakoś szybko to ogarnęłam w głowie, bo już nie rozpaczam i myślę, że wkrótce znów będę się cieszyć z pozytywnego testu i tym razem już szczęśliwego zakończenia :)

Życzę Wam wszystkim Wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta Mamusie. Od teraz to już zawsze będzie wyjątkowy dzień ;)

Azzurra, agniecha2101, ziuta.w, Aguś 90, Martula78, Malinowa_Czekolada, futuremama lubią tę wiadomość

m3sx3e3kljv6iygm.png

qb3c6iye9ikwm5gy.png

Wysłany: 26 maja 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula222 no i oczywiście Tobie podwójnie wszystkiego najlepszego :*

Paula222 lubi tę wiadomość

m3sx3e3kljv6iygm.png

qb3c6iye9ikwm5gy.png
  • Azzurra Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Violet Flower wrote:
    Dziękuję, że pytasz :) no trochę smutny ten dzień matki dla mnie w tym roku, ale staram się nie myśleć o tym co mnie wkrótce czeka :)
    Mój mały mężczyzna wręczył mi już wczoraj po przedszkolu własnoręcznie zrobiony świecznik i dyplom super mamy, a dziś życzenia i kwiaty :) tak więc jakoś mi leci. Ale z tęsknotą Was podczytuje i trochę mi smutno. Ale chyba jakoś szybko to ogarnęłam w głowie, bo już nie rozpaczam i myślę, że wkrótce znów będę się cieszyć z pozytywnego testu i tym razem już szczęśliwego zakończenia :)

Życzę Wam wszystkim Wszystkiego najlepszego z okazji Waszego święta Mamusie. Od teraz to już zawsze będzie wyjątkowy dzień ;)

Za rok będzie lepszy Dzień Matki, bardzo w to wierzę. Bardzo się cieszę, że powoli dochodzisz do siebie. Za chwilę będzie ślub, a później to już będziemy tylko podziwiać uroczą pannę młodą w pięknej sukni i cieszyć się z Twoich dwóch kresek. Bo na pewno nie tylko ja tutaj ale wszystkie będziemy Ci kibicować:*

agniecha2101, Violet Flower lubią tę wiadomość

c55f3e3ka2zssd9g.png
    km5szbmhhu8jucb0.png
  • Paula222 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaa! No teraz to już na bank czułam Wojtusia :D :D :D <3 <3 Ale prezent <3

RudyTygrysek, agniecha2101, TaPaT, bondzik007, ziuta.w, Violet Flower, Malutka_94, Malinowa_Czekolada, futuremama lubią tę wiadomość

17u920mmyeh0q9ke.png17u93e5ek73kbhcz.png[/url]
    n59yj44j0i2qlz9m.png

2 x pozamaciczna :(
    2 x HSG
  • Anita_croix Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego przyszłe i obecne mamuśki, życzę wam samych nudnych ciąż! :)

agniecha2101, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość

3jgxhqvked9xqp0y.png
  • Karmelkovaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agniecha2101 wrote:
    Chwalę się moim bandziochem ;-) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/935c2c516022.jpg

o jaki cudny brzuszek ale to juz praktycznie 14 tydzień jutro więc ma prawo być widać :D ślicznie ;*

" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych

• Karmelkovaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze życzenia mamusie <3 miłego dnia :)

w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...

• inaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagicCherryCupcake wrote:
    Dziewczyny z innej beczki. Mam aplikację Himommy i dzisiaj Dzidziuś powiedział mi że już na pewno zaczęłam pięknieć dzięki niemu i że pewnie będę teraz słyszała takie komplementy...

Ja się teraz pytam.. GDZIE TEN OBIECANY BLASK??? Czuję się jakby po mnie coś przejechało a ostatnio ryczałam przed lustrem że zbrzydłam :D

Gdzie ten Blask? No GDZIE??!!! Ja się pytam :D :D :D

Ja jestem w 15stym tyg i słyszę komplementy- faktycznie i rano bez makijażu ładnie wyglądam. Mąż się zachwyca po przebudzeniu :D więc coś w tym jest

RudyTygrysek lubi tę wiadomość

thgf9n73strbq9ak.png

thgfyx8d9lmvw97c.png
    Aniołek (8tc)-3.2016 :* Kocham Cię !
    Aniołek (7tc)-12.2016 :* Kocham Cię !

Wysłany: 26 maja 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To chyba jeszcze muszę poczekać hhahaha :D

Chociaż mówią mi, że ładniej wyglądam ale ja tego nie widzę :D

vcvau8q.png
  • Karmelkovaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda :) mój tez mówi ze pięknie wyglądam :) a ja się sobie podobam z brzusiem im bardziej go widac tym bardziej czuję się pięknie hehe

RudyTygrysek lubi tę wiadomość

w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...

• ziuta.w Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim mamom i prawie mamom. :)
    USG w środę a ja się martwię, bo aktualnie prawie żadnych objawów. Wiem, że tak może być i nie musi to oznaczać niczego złego, ale ehh no wiadomo. :P
    Odwiedzacie dziś swoje mamy, teściowe? ;) kojarzę, że niektóre z Was będą dzis ogłaszać dobrą nowinę. :) fajnie, my dziś odwiedzamy tylko teściów, bo moich rodziców nie mamy tu niestety na miejscu. :(

p19u9jcg5pchuxin.png
  • olciaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam tylko oznajmić, ze w rodzinnym małym mieście zakupiłam sukienkę na panieński. Ba nawet kupiłam 2 i to w pierwszym sklepie. W ogóle Pani ekspedientka super się mną zajęła, poprzynosila mi mnóstwo sukienek :) Ceny tez super ;) Jestem zachwycona! jedyny minus to ze są czarne :( Dokupiam jeszcze buty na koturnie, torebkę taka na co dzień (bo moja już się zniszczyła). Wiec co zaoszczędziłam na sukienkach, to wydałam w ccc :)
    Już się nie mogę doczekać wtorku, by się uspokoić ze z maleństwem wszystko dobrze.

34bwgywludlpcf5y.png
    wniddf9hzq10g49n.png

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wszystkim za trzymanie kciukow i modlitwę :)
    Mam 5,5cm, płeć jeszcze nieznana:) ma duży nosek ale to dobrze, bo zmniejsza prawdopobienstwo chorób :) przezierność karkowa 1,6mm, serduszko bije 158ud/min :)

20ffgv9.jpg

olciaa, inaa, ziuta.w, Anita_croix, Malutka_94, RudyTygrysek, Shaggi26, Martula78, TaPaT, Violet Flower, Karmelkovaa, Angelika83, Dip88, futuremama, Malinowa_Czekolada, bondzik007, 88Kala, Aguś 90, Paula222, agniecha2101, daria184 lubią tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
‹‹ 363 364 365 366 367 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ