Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MagicCherryCupcake wrote:Dziewczynki, odebrałam wyniki krwi i mam obniżony Hematokryt do 35,8% a normy to
37,0 - 47,0. Myślicie że mam się czym przejmować? Reszta jest idealna a wizyta dopiero we wtorek !MagicCherryCupcake lubi tę wiadomość
-
Dziękuję olciaa :* To jeszcze czekam tylko na TSH i mocz.
Chodzę po domu w... bikiniI nie wyglądam tak fajnie jak w zeszłe lato haha
Albo w sumie.. fajniej
Biust pełniejszy i bobo w brzuchalcu
Magdaa21, olciaa, Lotopałanka, futuremama, Martula78 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry moje kochane.
My juz po wizycie. Bejbik ma 31mm z usg 10+3 tyd. Serduszko bilo doktor puscil mi na chwile. Maluszek ruszal sie i tarl oczka. Widzialam nawet takie tyci stopy i paluszki u rak
Doktor mowi ze ciaza jest piekna i zdrowa i mam sie nie martwic. Nastepna wizyta 20 czerwca i wtedy bedzie prenatalne ❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6683618623a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 13:45
Magdaa21, Kitkat, agniecha2101, MagicCherryCupcake, Lilly_Ana, Marti83, olciaa, Lotopałanka, futuremama, Violet Flower, TaPaT, Malinowa_Czekolada, ziuta.w, Martula78, 88Kala, bondzik007, Agulka901, Irminka1231, Malutka_94, Aguś 90, Jagodagoi, Azzurra, Angelika83, Dip88, Kai, AMK lubią tę wiadomość
-
Bondzik - mając termin na sam koniec grudnia wolałabym przenosić parę dni żeby Maluszek nie urodził się np 31.12
Dip88 - mój Mąż nie chodzi ze mną na wizyty. Ostatnio jak byliśmy w szpitalu to gin go zawołała żeby pokazać że jest ok, to gapił się tam gdzie nie powinienale mówił że będziemy mieli śliczne dziecko
giovane - to widzę że miałyśmy to samo, szpital i krwotok. Dobrze że z maluszkiem wszystko w porządku :*
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Tygrysek gratulacje
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim udanych wizyt
Śliczne bobaski :-*
Za najbliższe wizyty trzymam kciuki, żeby również same pozytywne wieści były :-*
Zaglądam cały czas i czytam na biężąco, ale trochę mniej się udzielam, bo ostatnio mniej wolnego czasu, a jutro przyjeżdża do nas moja mama na miesiąc, więc pewnie będę go miała jeszcze mniej na poświęcanie forum. Będę z Wami cały czas mimo wszystkotylko trochę mniej
Do mnie przyszły dziś wyniki z krwi, podobno ryzyko niskie
Ryzyko trisomii 21 (wiek+NT+krew) 1:20000
Trisomii 13/18 1:40000
bondzik007, Lilly_Ana lubią tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Dziewczyny ja też już po wizycie, ale napiszę później,bo po zrobieniu Dnia Dziecka dla siebie
i dzieciaków z rodziny, czyli mega zakupach leżę z ogromnym bólem głowy....
Mówiłam lekarce dzisiaj, mówiła że to typowe przewianie, mam smarować amolem ta szyję, moge iść do rehabilitanta i czekać aż przejdzie
a ja tu zaraz się przekręce od tego bólu
USG nie miałam dzisiaj, ale byłam na NFZ. Kolejna wizyta 21.06.
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
No ja pospałam miałam gości pojadłam sobie i znowu pójde spać
nic mi się nie chce ;p i gorąco na zewnatrz nawet nie wychodze
Wyniki mam bardzo ładnehemoglobina 13 pięknie po piciu pokrzywy , polecam
kupiłam tez sok z pokrzywy w aptece działa cuda ta roślinka
Pomimo , że jem mnóstwo słodkości glukoza super niższa jak ostatnio nawet .
Teraz sie zastanawiam czy z dzidzią wszystko ok , czy nie za ładne te moje wyniki ... hm takiej to nie dogodzi , bo tak źle i tak nie dobrze ;p
Ziutka supersłodko oczko przeciera maluszek
Agulka to teraz w pon prenatalne tak ? śliczna duża dzidzia
Mężatka i miodzio teraz świętowac takie wynikigratulacje
Tygrysku kolejne piękne wieści
Agniecha piękne wyniki ! dzidzia zdrowa ;*
Karolcia a czemu nie robią usg ? i teraz na usg trzeba od ostatniej wizyty jeszcze czekać do 21 ? współczuję Cija bym osiwiała hehe
Biedna jesteś z tym zawianiem uważaj na siebie to sie lubi wracać moja mama co przejdzie jej to znowu , 0 przeciągów i chłodnych powiewów
Życzę wszystkim bobaskom w ich dniu aby zdrowo rosły i były silnei nie zamartwiały swoich mam hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 15:31
agniecha2101, RudyTygrysek lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c57f97c8b8de.jpg
Moje malenstwo!ziuta.w, agniecha2101, Lotopałanka, Kitkat, olciaa, Karmelkovaa, Malutka_94, Aguś 90, bondzik007, Jagodagoi, Violet Flower, RudyTygrysek, Irminka1231, TaPaT, futuremama, Azzurra, Angelika83, Dip88, Lilly_Ana, AMK, Magdaa21 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
RudyTygrysek wrote:Dzien dobry moje kochane.
My juz po wizycie. Bejbik ma 31mm z usg 10+3 tyd. Serduszko bilo doktor puscil mi na chwile. Maluszek ruszal sie i tarl oczka. Widzialam nawet takie tyci stopy i paluszki u rak
Doktor mowi ze ciaza jest piekna i zdrowa i mam sie nie martwic. Nastepna wizyta 20 czerwca i wtedy bedzie prenatalne ❤
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6683618623a.jpg
Tygrysek widzisz jaki piękny dzidziuś - GRATULACJE! niepotrzebny był stresale wiem łatwo się mówi a sama przed wizytą chodzę jak na szpilkach.
Ja mam prenatalne 1 dzień po Tobiemamy wizyty w podobnych terminach widzę
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki gratulacje
piękne dzidzie
wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla Waszych maluszków, żeby zdrowo rosły
olciaa, Lotopałanka, Kai lubią tę wiadomość
-
RudyTygrysek wrote:Madlen fajnie ze mamy tak wizyty prawie razem jakos tak razniej. Moze na koniec sie okaze ze urodzimy jednego dnia
Ja patrząc na pierwszą stronę zobaczyłam że masz TP taki jak ja, bo przesunął mi się o jeden dzień na 25grudzień, a tu pokazuje ciążę tydzień młodszą u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 17:47
-
Kochane tak się cieszę , że u Was jest wszystko dobrze
;*
Sama dostaje już kręćka :< idę zaraz się ogarnąć brać prysznic i nie wiem obejrze jakiś film dla zabicia czasu żeby zasnąć szybko i było jutro ... coraz większy stresik mam tym bardziej ze od 3 dni te kłucia się pojawiają w pochwie , ale mam nadzieje ze to efekt rozciągania w kazdym razie potrzebuję dużo kciuków , bo tak się boję czy maluszek rośnie prawidłowo po takiej dawce silnych leków ... ale jakby nie one nie było by go wcale więc tłumacze sobie , że korzystne były dla niego... mówie Wam kosmos mam w głowie przed jutrzejszym dniem ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2018, 18:02
Malinowa_Czekolada, ziuta.w lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych