Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
_Jagoda_ wrote:giovanedonore najwazniejsze, że wszystko dobrze się skończyło! Dbaj o siebie!
Ja jutro jadę na krew do Papa, normalnie bym tergo nie robiła, ale mam na nfz i jest to razem z USG, które mam 8.06- pewnie gdyby nie to, że mam refundowane zrobiłabym samo usg.
Na szczęcie dzisiejsze powitanie z lwami morskimi było jednorazowe i po truskawkach już więcej nie zaliczyłam tej wątpliwej przyjemności. Współczuje wsyztskim dziewczynom, które męczą codzienne wymioty
To będziemy razem robić usg, ja też 8.06. Nie martw się wszystko będzie okMdłości też miną nim się obejrzysz.
_Jagoda_ lubi tę wiadomość
-
Kurcze Lotopalanka to lipa straszna. Trzymam kciuki by jednak sie ogarnely te cukry. U mnie na czczo jak sama mierze to moedzy 84 a 88 wiec luzik. Zobaczymy co gin powie jutro. Ale jestem dobrej mysli. A jak wtoce do siebie to i tak pojde na pizze a innego dnia na kebaba bo slina to po kostki wisi. Dzis otworzyli nasza kochana restauracje sezonowa
-
Dip88 wrote:To będziemy razem robić usg, ja też 8.06. Nie martw się wszystko będzie ok
Mdłości też miną nim się obejrzysz.
Marrakech też robi 8.06! Dużo nas będzie na ten przyszły piątek! To już za tydzień. Nie mogę się -mimo stresu- doczekać kolejnego spotkania z maluchemDip88 lubi tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:3mam kciuk za wszystkie prenatalne jutro i w sobotę !
na pewno wszystko będzie dobrze i ujrzycie piękne dzidziaczki
A czy któraś z Was ma anemię ? Co wtedy jeść? Czerwonego mięsa nie jadam a podobno najlepsze
Szpinak, buraki, tofu, jarmuż -
To z doświadczenia ale znalazłam w necie listę:
https://dieta.mp.pl/diety/diety_w_chorobach/123404,dieta-w-niedokrwistosci-z-niedoboru-zelaza
Plus raczej ograniczaj kawę bo ona hamuje przyswajanie żelaza. Miałam anemię przed staraniami o Dzidziusia więc trochę o tym czytałam i sięgałam rad u różnych dietetyków itd. -
Karolcia27 wrote:Kai kiedy dajesz w pracy zwolnienie l4??
Mezatka2015 lubi tę wiadomość
-
Odstawie syna do przedszkola i ruszam do lekarza. Wizyta na 10. Trzymajcie kciuki
Mezatka2015, Irminka1231, 88Kala, Malinowa_Czekolada, Kitkat, Dip88, TaPaT, RudyTygrysek, Paula222 lubią tę wiadomość
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Za 1h 40min prenatalne i totalnie nie moglam spac. Brzuch mnie z nerwow boli. 4 tygodnie i 1 dzien od ostatniej wizyty, 12t i 2 d ciazy. Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace dzis.
Malinowa_Czekolada, TaPaT, daria184 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2015 - antykoncepcja odstawiona
Kwiecien 2018 - 2 kreski na tescie!
-
Ja czekam już przed gabinetem, ale pewnie się opóźni, też mnie brzuch boli, ale nie z nerwów, tylko po tej wczorajszej pizzy bleee...
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :-*Mezatka2015 lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G