Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
RudyTygrysek wrote:Bondzik ja bede brala po uwage termin z prenatalnych chyba. Chodz wiem kiedy doklafnie mialam owulke
maluszki rosna skokowo moze to dlatego taka roznica
ja też będę się sugerowała terminem z prenatalnych tym bardziej że miałam długie cykle i nie mam pojęcia kiedy miałam OWU.
Tygrysek, mamy tylko 1 dzień różnicy więc bardzo możliwe ż będziemy rodziły w podobnym lub tym samym czasiefajnie zawsze to raźniej. Chociaż ja bym wolała żeby przeciągnąć na styczeń
RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
U mnie dzis miedzy nozkami pojawil sie pindolek
tzn u dzieciaczka
Lotopałanka, Marti83, Madlen_:), Malinowa_Czekolada, Dip88, inaa, olciaa, Lilly_Ana, futuremama, RudyTygrysek, agniecha2101, Karmelkovaa, TaPaT, Jagodagoi, Malutka_94, ziuta.w, Irminka1231, PatkaPatka, bondzik007 lubią tę wiadomość
-
olciaa wrote:Violet jak się czujesz?
-
Madlen_:) wrote:A co do dolegliwości mnie od kilku dni boli w dole kręgosłupa, zwłaszcza jak siedzę i nagle wstanę.... nie wiem czy się przemęczam i dlatego czy tak poprostu jest ...
Madlen, polubiła moja córka, oczywiście przez pomyłkęwyrywając mi telefon chyba chce dać do zrozumienia ,że nie powinnam korzystać ze smartfona w takim pięknym miejscu, w jakim jesteśmy od wczoraj.
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne.
Ja odpoczywam(również od internetu i forum). Chciałabym tylko życzyć Waszym dzieciaczkom (tym dużym i tym zupełnie malutkim) wszystkiego najsłodszego z okazji Dnia Dziecka.
Pozdrawiam.
Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
Ja mam dziś zalatany dzień. Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Macie cudowne maleństwa
Karmelkova trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i oczywiście za resztę dziewczyn także.
-
Dziekuje ;* również 3mam kciuki za jutrzejsze wizyty
A co to jest bo myślałam , że jelita ... od wczoraj po lewej stronie docelowo tam gdzie małe jest takie mam jakies jakby bąbelki , coś na zasadzie pękających baniek ni co dziś to samo myślałam ze jelita ale to za nisko bo to prawie jak w pachwinie jak jajnik jakoś xD" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Dziekuje ;* również 3mam kciuki za jutrzejsze wizyty
A co to jest bo myślałam , że jelita ... od wczoraj po lewej stronie docelowo tam gdzie małe jest takie mam jakies jakby bąbelki , coś na zasadzie pękających baniek ni co dziś to samo myślałam ze jelita ale to za nisko bo to prawie jak w pachwinie jak jajnik jakoś xD
Mam to samo i dlatego poszłam dziś na kontrolne usg, bo mnie to niepokoiło.
Melduję, że mój suwaczeka jest nieaktualny, bo bobas według CRL ma 11 tygodni i 4 dni! Nie wiem jak to możliwe, że tak skoczył!Magdaa21, agniecha2101, olciaa, Karmelkovaa lubią tę wiadomość
-
mkgk wrote:U mnie dzis miedzy nozkami pojawil sie pindolek
tzn u dzieciaczka
-
Hej wszystkim z rana :-* gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści :-*
Karmelkova tak jak myślałam, nie na każdej wizycie na NFZ robią USG, ale miałam w poniedziałek prenatalne, więc nie martwię się niczym i spokojnie poczekam do 21. A jak znowu mi nie zrobi to zapisze się do swojego gina , bo chodzę i na NFZ i prywatnie
Ja wczoraj siedziałam i beczalam już z tego bólu głowymąż, że jedziemy do szpitala, ale jak pomyślałam że mam tam tyle czekać a i tak nic nie dadzą to bez sensu... Ale myślałam że zwariuje, ból nie do opisania po prostu... Najgorsze, że od rana znowu się zaczyna, czytam na necie, że jak ktoś wcześniej miał migreny to w ciąży mogą się nasilać, a szczególnie na początku II trymestru. Do tego ten ból karku...tragedia jednym słowem...
Dziewczyny na heparynie - wczoraj ta gin mi powiedziała, że wtedy na wizycie 21.06 będzie chciała mi dać skierowanie do Krakowa na patologie ciąży z tą trombofilia,czy mogę rodzić w ogóle w tym szpitalu co chce, czy nie trzeba w jakimś bardziej specjalistycznym. Nie wiem co o tym myśleć, ale oczywiście pojadę tam. Tylko mi to już powiedziała na korytarzu po wizycie, więc więcej dowiem się 21.06.Karmelkovaa lubi tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Hej
U nas wczoraj burza była aż od razu lepiej i przyjemniej.... Kciuki za dzisiejsze wizyty... I czekam na relacje....
Gratuluję wczorajszych wizyt i cudownych wieści i zdajec maluszków...RudyTygrysek lubi tę wiadomość
-
Irminka ja pytalam gina czy mozna jezdzic na rowerze troche to mowil ze po miescie zabrania. Jesli dorobie sie jakiegos zlamania i bedzie koniecznosc antybiotykow to na tm etapie mega moga uszkodzic plod. Mowil ze w donu na trenanzerze mozna ale na dworze odradza. Wiec ja ubolewam nad tym ze jednak nie bede mogla bo wszyscy we 3 kochamy rowery a moj chlop to wyczynowo jezdzi w lesie. Synek za nim juz tez na biegowce
-
Anita_croix wrote:Mam to samo i dlatego poszłam dziś na kontrolne usg, bo mnie to niepokoiło.
Melduję, że mój suwaczeka jest nieaktualny, bo bobas według CRL ma 11 tygodni i 4 dni! Nie wiem jak to możliwe, że tak skoczył! -
Karolcia, biedaku, jak Ty masz sobie radzić z tym bólem? Paracetamol i okłady? I coś jeszcze?
Jak Ci każą poleżeć parę dni w szpitalu w Krakowie, to może Cię odwiedzę, zeby Ci smutno nie było samej.
I chodź tu człowieku tylko na NFZ. Nawet usg nie zrobią. Jedyny plus - skierowannia na badania.