Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga9090 będziemy trzymać kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze, choć domyślam się, że stres ogromny przed Tobą...też o obecną ciążą starałam się około roku....z czego w październiku 6tc straciłam ciążę....ale wierzę, że teraz będzie ok....
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Aga9090 będziemy trzymać kciuki żeby wszystko skończyło się dobrze, choć domyślam się, że stres ogromny przed Tobą...też o obecną ciążą starałam się około roku....z czego w październiku 6tc straciłam ciążę....ale wierzę, że teraz będzie ok....
W maju jeszcze byłam w szpitalu, bo podejrzewali, że ciąża jest w bliźnie po cc, chcieli dawać leki na poronienie bez 100% pewności gdzie jest fasolka, tylko im powiedziałam jak będzie pewność to wtedy wezmę leki, no ale miałam rację i mnie wypuścili do domu.. Takze wiecznie coś.. -
nick nieaktualnyPaula222 wrote:Aga9090 ojej ... To rzeczywiście strasznie. Czyli jak dobrze rozumiem będzie operacja w ciąży ? W znieczuleniu ogólnym ? Mocno trzymam kciuki za Was, za Ciebie i maleństwo....
-
Aga9090 to mocne kciuki za Ciebie. Jesteśmy praktycznie w tym samym wieku
Coraz bliżej moja wizyta, jakoś się bać zaczynam. Niby blisko a dalekoJeszcze 11 dni ...
Dzieci i mąż na dworze, idę poćwiczyć trochę na orbitrekuAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090, przede wszystkim gratuluję cudownej (już) rodzinki! Mnie niestety nie udało się przed 30-stką zbudować tak licznego teamu
Po drugie - trzymam kciuki za kolejnego członka rodziny, skoro tyle razy się udało, to i teraz będzie sukces, choć pewnie 'atrakcje' w ciąży nie pomagają..
Dziewczyny gratuluję wizyt, wszystkie wspieram - te święta będą dla nas wyjątkowe, tak to czuję! Będą porody i kolejne ciąże w tym wątku, prawda Shaggi26 i VioletFlower?Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHihi to dam ci przykład 9.05 wizyta u gina na NFz "pani nie jest w ciąży ja tu nic nie widzę" tego samego dnia wizyta u onkolog prywatnie : serduszko bije..
27.05 maj wizyta u onkolog 8w6, serduszko bije i fasolka ma się dobrze.
30.05 gin na NFZ wg jego usg 7 tydzień... -
Aga9090 wrote:Tak będzie operacja tylko jeszcze nie wiem czy w ogólnym. 15.06 mam wizytę u onkologa i się dowiem więcej
Będę trzymać kciuki za ciebie, za twoje zdrowie i za twojego maluszka. To jest napewno dla ciebie trudny czas. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrzeAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.
Póki jest szansa to walczymy
Ja to bym się nie zdziwiła, jakbyś po operacji miała jeszcze jedno dzieckoOsobiście znam matkę 4 dzieci z jednym jajnikiem od urodzenia
Najważniejsze tylko, żeby to było na czas zrobione, żeby guza dało się opanować. Akurat o chirurgię i kardiologię w tym kraju jestem dość spokojna, bo jest w większości na wysokim poziomie.Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Madlen_:) wrote:Z tych co już wiedzą widzę że narazie same chłopczyki
ciekawe kiedy będzie pierwsza dziewczynka
Ja miałam juz 2 sny że będzie syn, ciekawe czy się sprawdzą.
Aga kciukasy zaciśnięte ale wiem że będzie dobrze !
Madlen mi wczoraj się śniło, że miałam usg i okazało się że będzie chłopczyk. Jak rano opowiedziałam to mojemu M to powiedział że nie będzie chłopak bo powiedziałam o śnie i się nie spełni. Hmm... Ciekawe ma teorieNo ale zobaczymy, może za kilka dni się dowiem.
Madlen_:) lubi tę wiadomość
-
Hejo Hejo nie było mnie kilka dni i nie mam szans was nadrobić. Ladnka pogoda wiec korzystaliśmy jak tylko była okazja a wieczorem padam razem z córka. Mam nadzieje ze u was wszytsko dobrze.
Azzurra chyba dobrze napisałam. Miałam dać znać odnośnie szczepienia. Wiec my mamy odroczone do lipca. Pani doktor stwierdziła
Ze ja byłam
Szczepiona ale dla mojej pewności zaczekamy jeszcze ten miesiąc -
Aga9090 wrote:Hihi to dam ci przykład 9.05 wizyta u gina na NFz "pani nie jest w ciąży ja tu nic nie widzę" tego samego dnia wizyta u onkolog prywatnie : serduszko bije..
27.05 maj wizyta u onkolog 8w6, serduszko bije i fasolka ma się dobrze.
30.05 gin na NFZ wg jego usg 7 tydzień...Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Zaczęłam mierzyć moj brzuch
w poniedziałek 83 cm, dziś już 85 cm. Szybko to idzie
Pomiar dokonuje poniżej pępka, w miejscu w którym wydaje mi się ze mam największa wypukłość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 14:13
Malinowa_Czekolada, TaPaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnita_croix wrote:Ja to bym się nie zdziwiła, jakbyś po operacji miała jeszcze jedno dziecko
Osobiście znam matkę 4 dzieci z jednym jajnikiem od urodzenia
Najważniejsze tylko, żeby to było na czas zrobione, żeby guza dało się opanować. Akurat o chirurgię i kardiologię w tym kraju jestem dość spokojna, bo jest w większości na wysokim poziomie.