Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelkova a co z twoją wizytą? Bo ja tu czekam na wieści od ciebie
Karmelkovaa lubi tę wiadomość
-
No kochane objechalismy w ten upał straszne rzeczy z takim gorącem ! byłam u mamy chwile i wzięłam sie za pisanie to burza przyszła internety musiałam wyłaczyc
No u nas pięknie wszystkodzidzi 5,2cm , przyziernośc 1,5 mm , główka 1,8cm jak dobrze tu czytam wszystko dobrze serdusio narządy itd
płakałam jak szalona nie mogłam się opanować ze szczęścia
Cała noc nie spana , rano płacz co to będzie , jak lekarz przykładał mi ten ten do brzuszka to klepałam "pod Twoja obrone " , i nagle dzidzia na cały telewizormąż siedział obok ... wszystko nam pan doktor pokazał czułam się w jak najcudowniejszym kinie świata
emocje niesamowite
Dziewczynka na 90% ... doktor sie smiał , chyba ze coś urośnie , ale raczej prędzej odpada jak dorasta haha i na jego oko to dziewczynka
Spała sobie smacznie ciumciała paluszki , wzruszające bardzo ... lekarz ją budził to kopnęła nogą i fochale smiałam , później sie przebudziła to wystawiła całe 5 palców do ekranu
i lekarz stwierdził , że da jej spokój
także ufffffff
Nasza Juleńkana dzień dzisiejszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7491717c42cd.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 16:28
Aga9090, Paula222, olciaa, Marti83, Lotopałanka, Aguś 90, Dip88, AMK, bondzik007, inaa, RudyTygrysek, mokka, Irminka1231, Malinowa_Czekolada, futuremama, Jagodagoi, TaPaT, Karolcia27, agulineczka, agniecha2101, Mamusia_Ksawusia, Malutka_94, Lilly_Ana, Angelika83 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:No kochane objechalismy w ten upał straszne rzeczy z takim gorącem ! byłam u mamy chwile i wzięłam sie za pisanie to burza przyszła internety musiałam wyłaczyc
No u nas pięknie wszystkodzidzi 5,2cm , przyziernośc 1,5 mm , główka 1,8cm jak dobrze tu czytam wszystko dobrze serdusio narządy itd
Cała noc nie spana , rano płacz co to będzie , jak lekarz przykładał mi ten ten do brzuszka to klepałam "pod Twoja obrone " , i nagle dzidzia na cały telewizormąż siedział obok ... wszystko nam pan doktor pokazał czułam się w jak najcudowniejszym konie świata
emocje niesamowite
Dziewczynka na 90% ... doktor sie smiał , chyba ze coś urośnie , ale raczej prędzej odpada jak dorasta haha i na jego oko to dziewczynka
Spała sobie smacznie ciumciała paluszki , wzruszające bardzo ... lekarz ją budził to kopnęła nogą i fochale smiałam , później sie przebudziła to wystawiła całe 5 palców do ekranu
także ufffffff
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7491717c42cd.jpgGoosiaczek2 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję jesteście prze kochane ! Dziękuję za wsparcie to duzo dla mnie ...
No tak na 90% mówił lekarz , bo nic sie nie dopatrzył a mówił , ze jak jest to jestjak mój maestro potwierdzi to za tydzień to tak będzie
ale wiedziałam , ze moje humorki plus słodkie i mieso ble to dziewczynka
i u mnie w rodzinie nie ma podoby na chłopców więc myślałam , ze moooże ale jednak pewnie córunia
oby tylko dzidzia zdrowo rosła i tyle
Aga9090, Dip88 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
Karmelkovaa wrote:No kochane objechalismy w ten upał straszne rzeczy z takim gorącem ! byłam u mamy chwile i wzięłam sie za pisanie to burza przyszła internety musiałam wyłaczyc
Cała noc nie spana , rano płacz co to będzie , jak lekarz przykładał mi ten ten do brzuszka to klepałam "pod Twoja obrone " , i nagle dzidzia na cały telewizormąż siedział obok ... wszystko nam pan doktor pokazał czułam się w jak najcudowniejszym kinie świata
emocje niesamowite
także ufffffff
Gratuluje córeczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7491717c42cd.jpgKarmelkovaa lubi tę wiadomość
-
Karmelkova gratuluję. Wkoncu mamy tu pierwszą dziewczynkę
Super
-
Karmelkova gratulacje :** możesz odetchnąć
)
-
Ceikawe czy u mnie się ta dziewucha sprawdzi.. tzn to są moje podejrzenia ze siusiaka p. doktor ostatnio nie widziała i podejrzewa. AAAAAAAA czemu nie powiedziała co... ale słodkie i mięcho ble też mam . Tyle, że każdy mówi o tym jak to ja pięknieje wiec może jednak synuś? Czemu tak długo musze czekać agrrrr
-
Hej, dobrego weekendu, Dziewczyny!
Gratuluję udanych wizyt, do mojej jeszcze 10 dni i bardzo Wam zazdroszczę, że jesteście już po
Padam na twarz. Byliśmy dzisiaj z dzieciakami na festynie rodzinnym i jestesmy wymeczeni, my dorośli, bo oczywiście młodzi nie
Jutro jedziemy na działkę do moich rodziców na truskawki - to będą nasze pierwsze w tym roku...
Czekam, aż skończą się upały...
PS Paulla, PauliMikro poronila na początku, o ile mnie pamięć nie myli, miała słabe przyrosty betyNie pamiętam dokładnie, bo to było już jakiś czas temu
❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Daniela z tego co pamiętam słabo rosło ale miała iść do lekarza i i dać znać, ale nie dała... Więc nie wiem hmmmmm
Aula tak samo , miała dać znać, no i nie dała... I tak nie wiadomo co z dziewczynami zrobić i na liście, no i w ogóle co u nich jak się potoczyło