Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję
zobaczymy czy mój lekarz potwierdzi za tydzień
ale raczej na siusiaka się nie zapowiada , mimo , że tak mi się wydawało... także beta nie wyznacznik
Nawet w sumie nie zwróciłam uwagi , że pierwsza dziewczynkaczytałam , że królewicze są ale jakoś tak nie skumałam hihi
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
inaa wrote:Ceikawe czy u mnie się ta dziewucha sprawdzi.. tzn to są moje podejrzenia ze siusiaka p. doktor ostatnio nie widziała i podejrzewa. AAAAAAAA czemu nie powiedziała co... ale słodkie i mięcho ble też mam . Tyle, że każdy mówi o tym jak to ja pięknieje wiec może jednak synuś? Czemu tak długo musze czekać agrrrr
Zobaczysz może na kolejnej powieja słodkie jem tonami odrzut od mięsa chociaż dzisiaj zjadłam kurczaczki w tesco ale pikantne
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualny
-
No ja już teraz mam nadzieje ze się nie zamieni magicznie w chłopczyka
wszystko mi jedno ale już mówię jak do dziewczynki hihi
Aga9090 lubi tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:No ja już teraz mam nadzieje ze się nie zamieni magicznie w chłopczyka
wszystko mi jedno ale już mówię jak do dziewczynki hihi
ale z różowymi ubrankami się jeszcze wstrzymaj w razie co
Mój eMek jak zauważył, że jem ogórki to powiedział, że napewno chłopak będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 18:22
-
Dziewczyny u mnie tez raczej chłopak, chciaz mam prenatalne we wtorek to będzie już więcej widać
Nastawiłam się na dziewczynkę, ale najważniejsze by było zdrowe i szczęśliwe:)
Ps czy po Was tez już tak bardzo widać? Ja nie chce się chwalić, a nie bardzo mam jak ukryć już .... -
nick nieaktualnymokka wrote:Dziewczyny u mnie tez raczej chłopak, chciaz mam prenatalne we wtorek to będzie już więcej widać
Nastawiłam się na dziewczynkę, ale najważniejsze by było zdrowe i szczęśliwe:)
Ps czy po Was tez już tak bardzo widać? Ja nie chce się chwalić, a nie bardzo mam jak ukryć już ....mokka, Dip88 lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Chcesz zobaczyć moje zdjęcie z rana?? Bo ja już jak wyciągam brzuch to i tak widać, a gdzie tam koniec haha
Pewnie ! Chwalcie się !Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale fajny brzusio
U mnie to chyba bardziej spożywczy jeszcze, a przynajmniej tak wyglada
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelkovaa wrote:No kochane objechalismy w ten upał straszne rzeczy z takim gorącem ! byłam u mamy chwile i wzięłam sie za pisanie to burza przyszła internety musiałam wyłaczyc
No u nas pięknie wszystkodzidzi 5,2cm , przyziernośc 1,5 mm , główka 1,8cm jak dobrze tu czytam wszystko dobrze serdusio narządy itd
płakałam jak szalona nie mogłam się opanować ze szczęścia
Cała noc nie spana , rano płacz co to będzie , jak lekarz przykładał mi ten ten do brzuszka to klepałam "pod Twoja obrone " , i nagle dzidzia na cały telewizormąż siedział obok ... wszystko nam pan doktor pokazał czułam się w jak najcudowniejszym kinie świata
emocje niesamowite
Dziewczynka na 90% ... doktor sie smiał , chyba ze coś urośnie , ale raczej prędzej odpada jak dorasta haha i na jego oko to dziewczynka
Spała sobie smacznie ciumciała paluszki , wzruszające bardzo ... lekarz ją budził to kopnęła nogą i fochale smiałam , później sie przebudziła to wystawiła całe 5 palców do ekranu
i lekarz stwierdził , że da jej spokój
także ufffffff
Nasza Juleńkana dzień dzisiejszy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7491717c42cd.jpg
Odnosnie jazdy rowerem lekarz moj mowil miz ze mozna jezdzic jak najbardziej tylko oby nie po wertepach.ja musze jezdzic rowerem dziennie robie min.10 km bo mam taka prace.czasami tez jezdze dodatkowo na zakupy rowerem.bardzo lubie.zaznacze ze wazne aby jezdzic od poczatku ciazy tak jak ja a nie tak nagle na pozniejszym etapie.ja jezdzilam w 2 poprzednich ciazach prawie do porodu i bylo ok.mialam szybkie i latwe porody.oby teraz tak bylo.podobno jazda rowerem pieknie wpywa na miedice i miesnie jej okolic.jak nie bylam w ciazy jezdzilam nieraz dla formu nawet 50 km dziennie dla przyjemnosci srednim tempem poza miastem.dla mnie relaks.teraz jezdze zdecydowanie mnie bo wiadomo ciaza ale czasem i te 15 km.narazie czuje sie ok jak byc cos nie bylo ok to przestane.nawet do gina na rowerku pomykam.wole niz samochodem.obym tak dalej zdrowie pozwolilo bo jednak te 37 lat mam.Karmelkovaa, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Dibolek wrote:Hej wracam do żywych, Ale sie porobiło :o
Karmelkova dobrze im dałaś
Dibolek jak u Ciebie ?
No wiesz ja jestem osobą życzliwą czasami szczera do bólu to moja wada i zaleta w jednym ,i dobrze każdemu zyczę i doceniam wparcie, ale jak ktoś przegnie to nie umiem siedzieć cicho" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Irminka dowiesz się
ja mówię aby zdrowe było
Co do ciuszków wyprawke całą mam haha bo pełno ciuszków z UK nawiozłam i czekająno i w rodzinie dziewuszki same prawie to podostaje
Dla mnie najwazniejsze żeby zdrowo rosłaale powiem Wam widok niesamowity na takim sprzęcie jak tv ok 40 cal na ścianie przed sobą mieliśmy
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Karmelkovaa wrote:Dibolek jak u Ciebie ?
No wiesz ja jestem osobą życzliwą czasami szczera do bólu to moja wada i zaleta w jednym ,i dobrze każdemu zyczę i doceniam wparcie, ale jak ktoś przegnie to nie umiem siedzieć cicho
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO -!
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dibolek ja byłam wczoraj na badaniach i dzis mi na pappa zabrali takze na razie dosc
a kiedy masz wizyte ?
A to mój z poniedziałku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2980b1c0554.jpgAga9090, mokka, agniecha2101, bondzik007 lubią tę wiadomość
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...