Grudniowe mamusie 2018 ! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
U mnie czuć ze się skóra naciąga temu smaruję bo jak robie zastrzyki w brzuszek coraz gorzej mi łapać ;/" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co ponoć to genetyczne bardziej , ale ja nawilżam bo jednak u mnie jakiś szybki przyrost i żeby ta moja skóra nie ucierpiała nie wiadomo jak znowu jeszcze do porodu daleeeeko
Mężatka ja co tydzień jestem większa haha i coś czuje ze bede sie toczyć" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:Wiesz co ponoć to genetyczne bardziej , ale ja nawilżam bo jednak u mnie jakiś szybki przyrost i żeby ta moja skóra nie ucierpiała nie wiadomo jak znowu jeszcze do porodu daleeeeko
Mężatka ja co tydzień jestem większa haha i coś czuje ze bede sie toczyć -
nick nieaktualny
-
U mnie nikt oprócz męża jeszcze o ciąży nie wie i na szczęście nie widać jeszcze nic.
A co do rozstępów, to podobno genetyczne, ale ja po dwóch ciążach, w których regularnie się smarowałam, mam bardzo mało i niewidoczne. A moja mama mnóstwo. Tak więc znowu będę się smarować, bo na pewno nie zaszkodzi.❤️2013
❤️2015
❤️2018
❤️2020 -
Śliczne brzuszki macie...
Mój przed chwilą.... Hahaha.... To dopiero ciąża spożywcza.... Jak po zjedzeniu mega dużego kebaba.... Hahahaha....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6113329a1c4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 20:13
Aga9090, Irminka1231, RudyTygrysek, Dip88, agniecha2101, Mamusia_Ksawusia, Malutka_94, bondzik007, Goosiaczek2, Malinowa_Czekolada lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Ogromny czuje się jak słonica a wejście na 4 piętro to tragedia...
Lotopałanka lubi tę wiadomość
-
Każdy brzusio ma swój urok według mnie
i mieszka w nim ktoś wyjątkowy
U mnie już się rozeszło wszyscy wiedza ;p po dzisiaj głównie bo sie pokazałam i telefony poszły ahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 20:30
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
nick nieaktualnyLotopałanka wrote:Ja w pierwszej przytyłam 4kg...teraz mam ok 1 może 1,5kg na plusie ale znowu dieta cukrzycowa więc pewnie znowu źle nie będzie....
ja w pierwszej 30,drugiej 15,trzeciej 9. A teraz to chyba będzie dużo chodź zdrowo jem
-
nick nieaktualnyDaniela wrote:Ja w pierwszej ciąży 7kg, w drugiej 4kg - na diecie cukrzycowej. Teraz też się pilnuje, choć póki co dużo wymiotuję i jestem na minusie.
Narazie mam +0,5 kg ale z początku nie umiałam jeść poprostu się zmuszałam aby cokolwiek przełknąć